A legjobb Andorid internetes letöltéskezelő alkalmazás 2020

Még mindig az IDM Android alkalmazást keresi a mobiltelefonjára? Ez pont megfelelő, az ApkVenue rendelkezik egy IDM alkalmazással az Android számára, amelyet most letölthet.

Internethasználó vagy, aki általában fájlokat tölt le az Internet Download Manager (IDM) segítségével? Ha igen, akkor talán az IDM-et kereste Androidra? Csak ismerd be, ne szégyelld magad.

Az IDM fő feladata a letöltési folyamat kezelése és felgyorsítása sok PC-felhasználó számára álom lett. Ezért nagyon kívánatos az IDM jelenléte az Androidon.

Ezért a JalanTikus megadja az Internet Download Manager vagy az IDM alkalmazást az Android számára. Van?

Advanced Download Manager, a legjobb és leggyorsabb Android IDM alkalmazás

Azok számára, akik az IDM Android alkalmazást keresik, nem találják meg, mert az IDM kifejezetten a PC-felhasználók számára készült.

Ennek ellenére vannak olyan alkalmazások, amelyek ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint az IDM, amelyek segítségével kezelheti és felgyorsíthatja a letöltési folyamatot Android-telefonján.

Is Haladó letöltéskezelő (ADM), egy alkalmazás, amelyet az IDM alkalmazás alternatívájaként használhat az Android rendszeren.

Speciális letöltéskezelő funkciók, hasonló alkalmazások az IDM for Androidhoz

Ez az ApkVenue alkalmazás nem ok nélkül javasolja Android IDM-ként. Az ADM számos hasznos funkcióval rendelkezik az Ön által használható tevékenységek letöltésével kapcsolatban.

A letöltés felgyorsításának kezdetétől, a letöltött fájlok rendezésétől kezdve a beállításokig szálak mindent letölthet ebben az egy alkalmazásban.

Az IDM for Android alkalmazásban elérhető számos szolgáltatás közül íme néhány kiváló szolgáltatás, amelyet érdemes aláhúzni.

Barátságos megjelenés

Az IDM for Android alternatívájaként az ADM kényelmes és barátságos kezelőfelülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a használatát.

Bár számos funkcióval rendelkezik, nem feltétlenül teszi az ADM-hez olyan kijelzőt, amely zavarja a felhasználó nézetét.

A kezdeti megjelenítéshez az ADM két fület biztosít, amelyekkel figyelemmel kísérhetik a jelenleg kész és befejeződött fájlokat. Eközben más funkciók megnyitásához elérheti őket a képernyő bal felől csúsztatva.

A letöltések kezelése fájltípus szerint

Az IDM-hez hasonlóan az ADM-hez is hozzáférhet a letöltött fájlok típusa alapján letöltött fájlokhoz.

A továbbiakban nem keveredik a letöltött videofájlok, dalok vagy képek között. Nem okoz gondot annak a fájlnak a megtalálása, amelynek letöltését befejezte.

Ezeket a fájltípusokat a rendszer a letöltés befejeztével automatikusan rendezi és szétválasztja.

Rendezze a letöltött fájlokat

Ha ismeri az IDM használatát, könnyedén rendezheti a letöltött fájlokat az Advanced Download Manager alkalmazásban.

Azok számára, akik kevésbé szervezettek, és letöltés után gyakran elfelejtik a fájlok helyét, ez a funkció valóban segíthet elkerülni az ilyesmit.

Hogyan, banda? Tényleg érdemes megemlíteni az IDM for Android alternatívájaként, igaz?

A letöltési folyamatok szűrése

Az ADM megjelenése a rendelkezésre álló szűrőfunkciók használatával megváltoztatható.

Amikor a szűrő nézetet megváltoztatja egyetlen lista, automatikusan megváltozik az ADM kezdőképernyője, nyissa meg újra két fülre, de egy listában.

Ezzel a szűrővel nyomon követheti, hogy mely fájlok töltése folyamatban van, a letöltés befejeződött, és melyeket nem sikerült letölteni.

Kezelje a letöltési folyamatot

Az IDM PC-hez hasonlóan az Android IDM-mel is sok mindent kezelhet, amelyet a letöltési folyamat során használni fog.

A sok, egyidejűleg letölthető fájl közül a letöltési sebesség, a letöltés helye, a funkciókhoz Automatikus folytatás támogatott fájlszerverekhez önéletrajz.

Ily módon a mobiltelefon használatával végzett letöltési folyamat ugyanolyan hatékony lesz, mint a számítógépen vagy laptopon keresztül történő letöltés.

Beépített böngésző

Ha általában többféle böngészőt talál, amelyek biztosítják letöltéskezelő, Az ADM ezzel ellentétes.

Az ADM egy belső böngészőt biztosít letöltéskezelő. Ebből a böngészőből a letöltött fájlokat közvetlenül az ADM kezeli.

Ez a funkció megkönnyíti bizonyos fájlok letöltését, amelyek linkjeit nehéz letölteni.másolat.

Ez az Internet Download Manager alkalmazás Androidra valóban teljes?

Az ADM használata

Nincs különösebb trükk az ADM használatával, mert könnyen érthetőnek tűnik. Ám illusztrációként, amikor az ADM használatával tölt le, az ApkVenue megadja, hogyan tölthet le fájlokat az ADM-re.

  • 1. lépés - Mint az IDM-nél, ha van link amely egy kattintással közvetlenül letölthető, a gomb segítségével azonnal hozzáadhatja Hozzáadás.
  • 2. lépés - Ha nincs link közvetlenül a böngészővel nyithatja meg a letöltési oldalt, így a letöltési eredmények közvetlenül az ADM-en keresztül kezelhetők.
  • 3. lépés - Ha megtalálta link töltse le, majd amikor rákattint, a szerkesztőhöz irányítja, hogy szerkessze a fájlban lévő adatokat. Megváltoztathatja a nevet és beállíthatja a fájlok tárolási helyét.
  • 4. lépés - Ha készen áll, azonnal letöltheti a fájlt, vagy hozzáadhat egy másik fájlt. És a kiválasztással letöltheti Indítsa el az összeset.

Várjon, amíg a letöltési folyamat befejeződik. A letöltést befejező fájlokat az ADM automatikusan kezeli.

Töltse le az Advanced Download Manager, az IDM alkalmazást Androidra

Az ADM-nek számos funkciója és előnye van, amelyek szinte megegyeznek az Internet Download Managerével.

Ön is élvezheti az ADM által kínált szolgáltatásokat és funkciókat ingyen, bandánként.

Hogyan? Érdekli ez az egyetlen alkalmazás? Nem kell hosszúnak lennie, letöltheti közvetlenül az ApkVenue alábbi linkjén keresztül.

Töltse le az Advanced Download Manager alkalmazást itt!

Apps Downloader & Plugin LETÖLTHETŐ DimonVideo

Egyéb ajánlott Android IDM-alkalmazások

Az Advanced Download Manager mellett számos IDM Android-alkalmazás is létezik, amelyeket szintén érdemes kipróbálni.

Ennek az alkalmazássornak megvannak a maga előnyei is, és maga döntheti el, melyik a jobb.

Kíváncsi az ApkVenue ajánlási alkalmazására? Itt található az alkalmazások teljes listája.

1. Turbo Download Manager

Ez az IDM Andorid alkalmazás olyan funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek egészen magával ragadnak, különösen a fő szektorban, nevezetesen a letöltésekben.

A Turbo Download Manager funkcióval rendelkezik gyorsító, amelyet ez az alkalmazás képes felgyorsítani az Android telefonja által végrehajtott letöltési folyamatban.

Nem csak ez az alkalmazás is képes egyszerre futtatni a Wi-Fi és a mobil módot hogy a letöltési folyamat sokkal gyorsabb legyen.

InformációTurbo Download Manager
FejlesztőÜres pont
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (34.750)
MéretVáltakozik
Telepítse5.000.000+
Android minimum5.0

Töltse le az alábbi Turbo Download Manager alkalmazást!

Alkalmazások letöltése és LETÖLTÉS Point Blug Plugin

2. Rakodó droid

Ez az egyetlen alkalmazás IDM for Android-ként működött a fejlesztő. Az alkalmazás főbb jellemzőit az IDM for PC-n használható funkciók ihlették.

Néhány példa az alkalmazásból elérhető kiváló tulajdonságokra: letöltés ütemező, letöltés folytatása és automatikus szünet.

Ez az alkalmazás is rendelkezik minden fájltípust támogat, így nem kell aggódnia az XAPK fájlok és hasonlók letöltésekor, amelyek néha problematikusak manuális letöltés esetén.

InformációRakodó Droid
FejlesztőDmitrij Voronkevics
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (78.624)
Méret4,8 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum2.3

Töltse le az alábbi Droid Loader alkalmazást!

Apps Downloader & Plugin LETÖLTÉS Dmitry Voronkevich

3. Töltse le az Accelerator Plus alkalmazást

Az ApkVenue által ajánlott utolsó alternatív IDM Android-alkalmazás a Download Accelerator Plus. Ennek az alkalmazásnak olyan tulajdonságai és funkciói vannak, amelyek nem kevésbé jók, mint az előző 2 alkalmazás.

Töltse le az Accelerator Plus alkalmazást felgyorsíthatja a mobiltelefonján zajló letöltési folyamatot, ugyanakkor a letöltési folyamat kezelése úgy, hogy az ne szakadjon meg.

Ez az alkalmazás is rendelkezik támogatja az Android különböző böngészőit. A letöltés azonnal észlelhető bármelyik használt böngészőben.

InformációTöltse le az Accelerator Plus alkalmazást
Fejlesztőrubycell
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (49.147)
MéretVáltakozik
Telepítse1.000.000+
Android minimumVáltakozik

Töltse le az alábbi Droid Loader alkalmazást!

Apps Utilities rubycell LETÖLTÉS

Hogy, könnyen, igaz? És az ADM által kínált szolgáltatások is meglehetősen teljesek. Tehát még Android-on is élvezheti az IDM használatának élményét.

Nem baj, ha az ADM-et az IDM for Android alternatívájának nevezzük. Van más IDM alternatívája az Androidhoz?

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lehetnek, és a következő cikkekben még találkozunk.