DC filmek sorozata az elejétől a végéig a történet szerint

Zavarban van, hogy megértse a DCEU film teljes történetét? Nézze meg a DC filmsorozat megbeszélését az ApkVenue, banda következő története szerint!

Dobj a kapott bókokért és előnyökért Csoda filmeken keresztül Marvel Cinematic Univerce (MCU), DC ahogy a Marvel riválisai végül válaszoltak kihívásukra, a bandára.

A film révén Acélember, DC végre elindul DC kiterjesztett univerzum (DCEU) amely sötétebb érzetet hordoz, mint riválisaik.

Sajnos, ellentétben az erős történetkapcsolatokkal rendelkező MCU filmekkel, DC film szekvenciák kicsit rendetlen itt, amit az ApkVenue világosan ki akar igazítani!

A DC filmek sorrendje a történet szerint

Csillaggal teli film után igazság Ligája nem tudott megfelelni a DC-nek és Warner Bros., úgy döntöttek, hogy a következő DCEU film függetlenebb, bandás lesz.

Bár ez a módszer végül olyan minőségű filmeket állít elő, mint Csodanő és Shazam!, ez is valahogy megtöri az állagot.

Végül, sok DCEU-film kissé tisztázatlan helyzetben van, ha eleve a DC filmsorozatot nézzük, annak ellenére, hogy még mindig tartalmaznak hivatkozásokat más DCEU filmekre.

De az ApkVenue által összefoglalt információk alapján Jaka pozitívan tud nyújtani DC filmek sorrendje a történet szerint aminek legalább még mindig van értelme, banda!

1. Wonder Woman (2017) (Az első film helyes DC filmrendben)

A film nyitó és záró jelenetei a film után kerülnek sorra Batman kontra Superman, de a film történetének többsége ebben az időszakban játszódik Első Világháború.

Ez filmeket készít Csodanő az első helyen áll egy DC film nézésének sorozatában, amely egy félisten szuperhősének kalandját meséli el Diana / Wonder Woman.

Nemezisét keresve, Ares, Diana együtt lépett be az emberi világba Steve, Amerikai katonák, akik leszálltak a szigeten Themyscira Diana szülőhelye.

A nem kielégítőnek ítélt DCEU-filmek után ez a legjobb DC szuperhős-film sikerült meggyőzni a nyilvánosságot arról, hogy a DCEU-film versenyezhet az MCU-val, bandával!

2. Wonder Woman 1984 (2020)

Ahogy a cím is sugallja, film Wonder Woman 1984 1984-ben került sor a hidegháború közepén és a DC filmsorozat második filmje lett világegyetem, banda.

Ezúttal, Diana / Wonder Woman erőszakos üzletemberek kombinációjával kell szembenéznie Maxwell Lord és Barbara / gepárd, a supervillain amelynek a gepárdhoz hasonló képessége van.

Diana egyedülálló módon rejtélyes módon egyesült valódi szerelmével is. Steve, aki életét vesztette az elődfilmben, bandában!

Ez különbözik a többi 2020-as filmtől, például az MCU-filmtől Fekete ÖzvegyA korona vírus terjedésének esete miatt e film megjelenését nem halasztották el.

3. Man of Steel (2013)

Első megjelenése ellenére film volt Acélember a harmadik film a DC filmsorozatban sorozat amely elmondja a szuperhősök kezdeteit Clark Kent / Superman.

Itt Clark, aki eredetileg hétköznapi emberként élt, Superman identitását választotta a fenyegetés elleni küzdelem érdekében Zod tábornok.

A film csúcspontján Superman kénytelen gonoszul megölni Zodot és ez a befejezés ellentmondásos Mert Superman valójában nem hidegvérű gyilkos, banda!

4. Batman kontra Superman: Az igazság hajnala (2016)

Szánjon rá időt azonnal Acélember, Batman kontra Superman: Az igazság hajnala a DC filmlistájának negyedik filmje lett világegyetem, banda.

Ahogy a cím is mutatja, ez a film elmondja konfliktus Batman és Superman között a pszichopata zseni manipulálásának eredménye Lex Luthor aki mindkettejüket el akarja pusztítani.

Bár sokan dicsérték a megjelenést Gal Gadot mint Csodanő, ez nem akadályozza meg, hogy ezt a filmet az egyik legrosszabb szuperhősös filmnek, bandának nevezzék.

A látszat mellett Csodanő, ez a film más DC szuperhősök rémképeit is tartalmazza Aquaman és A vaku hogy megjelenik igazság Ligája.

5. Öngyilkos osztag (2016)

Utána kerül sor Batman kontra Superman a DC filmsorozatban képregény, Öngyilkos osztag a csapat megalakulásának kezdetéről mesél Öngyilkos osztag pszichopata bűnözők bandájából áll.

Kormánymegbízottak Amanda Waller alakította ezt a csapatot más hatalmas lények megjelenésére számítva, akik veszélyeztetheti az emberi túlélést.

Az egyik ilyen pszichopata az Harley Quinn játssza Margot Robbie akinek megjelenését széles közönség, bandák dicsérték.

Sajnos ezt a filmet is erősen kritizálták homályos megjelenése miatt Jared Leto amelyet egészen a közelmúltig úgy tekintettek a leg kaotikusabb Joker színész.

6. Harley Quinn: ragadozó madarak (2020)

A DC filmsorozat folytatódik Harley Quinn: Ragadozó madarak amely kalandokról mesél Harley Quinn közvetlenül a film befejezése után Öngyilkos osztag.

Szívfájdalom, miután kidobták Dzsókerkártya, Quinn barátságot köt egy fiúval Cassandra Cain akit a bűnöző főnök áhítozik Római cionista.

Cassandra védelme érdekében Quinn összefogott antihős más nők szeretik Vadásznő Sionis és emberei, a pszichopata szemben Victor Zsasz.

Jaka maga is ezt a filmet tartja a legszórakoztatóbb DC film mert sok őrültség van Quinn és barátai közül, akiket sikeresen kivégeztek ebben a filmben, banda!

7. Justice League (2017)

A DCEU „történetét” folytatva folytatódik a DC filmek nézésének sorrendje igazság Ligája amelyre 2 évvel az áldozat után került sor Felsőbbrendű ember a végén Batman kontra Superman.

Ebben az ürességben a földet megtámadja Steppenwolf, idegen egy bolygóról Apokolips, a csapatokkal együtt Parademonok az övé.

Batman és Wonder Woman kénytelen átölelni más szuperhősöket, A vaku, Aquaman, és Cyborg hogy kezelje ezeket a fenyegetéseket.

Sajnálatos módon, kulisszák mögötti problémák arra kényszerítve ezt a filmet, hogy újra kelljen forgatnia egy másik rendezővel, és ennek a filmnek következetlen története legyen, banda!

8. Aquaman (2018)

Néhány hónappal azután kerül sor igazság Ligája, a DCEU filmnézési sorozat szóló kalandban folytatódik Arthur Curry / Aquaman filmre Aquaman.

Itt Aquaman csatlakozik egymáshoz Mera hogy szembenézzen féltestvére ambícióival, Orm amely a tenger pusztítása miatt szándékozik elpusztítani az embereket.

Aquamannak is szembe kell néznie David / Fekete Manta, zsoldos, aki haragot űz Aquaman ellen apja meggyilkolása miatt.

Egyedülállóan a rendező James Wan aki a sorozatot is készítette Az elbűvölő betét húsvéti tojás szellembaba Annabelle ebben a filmben, banda!

9. Shazam! (2019) (Az utolsó film a DCEU filmrendjében)

Ezen a ponton a DC filmnézési sorrendje véget ér a filmben Shazam!, egy vidám szuperhősfilm, ahol a főszereplő egy kisfiú, banda!

Itt felkérnek minket, hogy ismerkedjenek meg Billy Batson a varázsmágus választotta Shazam szuperhőssé válás képességével.

Az erejével felnőtt szuperhőssé válhat, akit szintén megneveznek Shazam amitől egy őrült tudós vette célba Sivana orvos.

Egyedülállóan színészek Zachary Levi aki játszik a szuperhős Shazam is játszott az MCU as Fandral, egy kolléga Thor ban ben Asgard.

Ez a lista DC filmsorozat a történet szerint Jakából, bandából. Film Dzsókerkártya Itt nem említem, mert külön világháttere van.

Ettől eltekintve sok más készülő DC film is külön lesz a DCEU-val, mint pl A Batman hogy el fogják játszani Robert Pattinson.

A fenti DC filmsorozat segíthet Önnek? Vagy esetleg további kérdéseid vannak? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is DC film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish