7 android alkalmazás videók készítéséhez a legmenőbb fotókból

Szeretne emlékeztető videókat készíteni partnere vagy barátai fényképeiből? Ez egyszerű, csak telepítse az alkalmazást videók készítéséhez a következő Android-on.

Az Android folyamatos fejlesztése különféle tevékenységeket végez, amelyeket korábban csak számítógépes eszközön lehetett elvégezni, most pedig okostelefonon keresztül.

Az egyik videókat készít. A videók készítésének technikái változatosak lehetnek. De általában a legegyszerűbb technika az, ha több fényképet effektekkel kombinál diavetítés.

Milyen alkalmazást fog használni? Itt az ApkVenue hét ajánlást fog megadni videó készítő alkalmazás fotókból legjobb és ingyenes az Android-on.

7 legjobb Photo Maker alkalmazás Androidra

Korábban az ApkVenue ajánlásokat adott a legjobb videószerkesztő alkalmazással és a legmenőbb videó letöltő alkalmazással kapcsolatban.

De gyakran szükség van egy olyan alkalmazásra, amely a hűvös fotók gyűjteményét olyan videóvá varázsolja, amely nem kevésbé klassz és érdemes újra és újra megtekinteni.

Ehhez íme néhány fotóvideó-készítő alkalmazás, amelyet érdemes kipróbálnia:

1. Scoompa Video

Az első alkalmazás a Scoompa Video. Ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója, amely lehetővé teszi a fotók gyűjteményének egybe állítását diavetítés klassz videók, amelyekkel díszítheted háttér zene, hogy támogassa az elkészített videó légkörét.

Nem csak ez, az azonos nevű fejlesztő által készített alkalmazás különféle előkelő szűrőket, effektusokat és átmeneteket is kínál, hogy hozzáadja az elkészített videók eleganciáját.

Ezt az alkalmazást az Android okostelefon-felhasználók is gyakran használják születésnapi vagy videojáték-üdvözlet létrehozásához búcsú egy munkatárs.

Az alkalmazást közvetlenül alább töltheti le:

Videó és audio alkalmazások letöltése

2. Pixgram

A következő alkalmazás a Pixgram. Szinte hasonló a Scoompa-hoz, ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy a fotók szerkesztése előtt lehetősége van a fényképek szerkesztésére, mielőtt azokat behelyezné diavetítés vagy videóba szerkesztve.

Ne aggódj, eszközök szerkeszteni készült fényképeket, hogy megkönnyítsék az Ön számára.

A hűvös szűrők és effektek mellett a Pixgram előnye az is, hogy olyan animációs effektusokkal rendelkezik, amelyek miatt a videód animációs filmnek tűnik a nagy képernyőn, tudod!

Hozzáadhat hasonló szöveget is felirat vagy feliratok a videóban, hogy megkönnyítse egy bizonyos üdvözlet vagy üzenet továbbítását.

Töltse le az alkalmazást közvetlenül alább:

Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

3. PicMotion

A PicMotion azt is megérdemli, hogy az Android legjobb fotóvideók készítő alkalmazásai közé sorolják.

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás képes mozgásra késztetni a képeket egy mozgó kép vagy egy videó gyűjteményének értelmében diavetítés.

Amellett, hogy érdekes szűrőket és átmeneti effektusokat kínál, ez az alkalmazás rendelkezik azokkal felület a legegyszerűbb módja annak megkönnyítésére, akiknek nincs alapvető szerkeszteni a videót egyáltalán, továbbra is könnyen használható legyen.

Alkalmas azoknak, akik csak kipróbálni szeretnék a videókat, srácok!

Gyere, töltse le az alkalmazást közvetlenül alább:

Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

4. VivaVideo

Nem kétséges, a VivaVideo az egyik olyan alkalmazás, amelyet a Play Áruház közvetlenül ajánl, amikor olyan alkalmazást keres, amely sok fotóból képes videókat szerkeszteni.

Ez az alkalmazás nemcsak a galéria fotóinak gyűjteményéből készít videókat, hanem közvetlenül a fényképezőgéppel készített fotókból is készíthet videókat.

A QuVideo Inc. által létrehozott alkalmazások Ez jó érzés, nem kell habozni, hogy kipróbálja. Val vel értékelés 4,6-ig ezt az alkalmazást már használja a több mint 100 millió Android felhasználók, tudod!

Szóval, még mindig habozik megbízni a hűvös videokészítéssel ezt az alkalmazást?

Az alkalmazást közvetlenül alább töltheti le:

Apps Video & Audio QuVideo Inc. LETÖLTÉS

5. PhotoGrid

A PhotoGris valóban egy ismerős alkalmazás neve fotószerkesztőként. Sokan azonban nem tudjátok, hogy erre az alkalmazásra videokészítőként is lehet hivatkozni egy fotógyűjteményből.

Igen, a funkció használatával fotóit videommá alakíthatja VideoGrid hogy ebben az alkalmazásban.

A VideoGrid funkció lehetővé teszi, hogy fotósorozattá váljon video-diavetítés formájában.

A fenti alkalmazásokhoz hasonlóan itt is hozzáadhat effektusokat, szűrőket, szöveget és videókat szerkeszthet ízlésének és igényeinek megfelelően.

Töltse le az alkalmazást közvetlenül a JalanTikus oldalról.

RoidApp Photo & Imaging Apps LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Videoszerkesztő

A Video Editor vagy a WeVideo egy olyan alkalmazás, amelyet ki kell próbálni, ha hűvös video-diavetítést szeretne létrehozni.

Több mint 30 témát és sablont biztosítva nem fog csalódni, mert elkényeztetik szuper sima átmenetek ez később a videódban szerepel.

7. KlipMix

Az utolsó alkalmazás a KlipMix. Nem kevesebb, mint a fenti hat alkalmazás, ez az egyetlen alkalmazás nemcsak a fényképeket képes videókká egyesíteni.

A KlipMix segítségével több fotó, videoklip, zene, szövegre való áttérés egyszerűen összevonható egy teljes video csomagba.

Ez az hét videó készítő alkalmazás az Android fényképeiről legjobb és ingyenes, amit meg kell próbálnod. Most sok fotón készítheti értékes pillanatait hűvös videókká, amelyek még izgalmasabbá teszik ezeket a pillanatokat. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Fénykép vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.