hogyan lehet megszabadulni az androidos telefon hirdetéseitől

Böngészés közben gyakran bosszantja a hirdetéseket? Nyugodj meg a banda, az ApkVenue-nak módja van arra, hogy megszabaduljon az Android mobiltelefonján lévő hirdetésektől!

Az, hogy miként lehet megszabadulni a mobiltelefonokon megjelenő reklámoktól, most erőteljes lépés, így a böngészési tevékenységét már nem zavarja a különféle hirdetések megjelenése.

Annak ellenére, böngészés más néven az internetezés minden bizonnyal az egyik kedvenc tevékenység, amellyel gyakran foglalkozunk okostelefon vagy laptop. Kezdve az információkereséstől a kedvenc filmek megtekintéséig.

Természetesen nem akarod, hogy ez megismétlődjön, igaz? Ha igen, hogyan lehet megszabadulni az okostelefonokon megjelenő reklámoktól?

Ne aggódjon, az ApkVenue ad némi útmutatást hogyan lehet megszabadulni az Android telefonok hirdetéseitől leghatékonyabb és garantáltan 100% -osan működik. Alig várom, igaz? Nézze meg az alábbi teljes értékelést!

Hogyan lehet megszabadulni a mobiltelefonok hirdetéseitől

A megnyitott webhelyen megjelenő hirdetések nem mindig biztonságosak. Ha meg akarja nyitni a mobiltelefonján vagy laptopján, mindegyik veszélyes lehet a modullal kapcsolatban. Ez megegyezik a titokban behozott külföldi alkalmazásokkal is vírus, tudod!

Ahhoz, hogy megtudja, hogyan lehet megszabadulni a hirtelen megjelenő Android telefonok hirdetéseitől, több lépést és lépést kell végrehajtania, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban írt, néhány alkalmazás nélkül van!

Később eltávolíthat különféle hirdetéseket a mobiltelefonjáról, például a Samsungot, a Xiaomi-t, a HP Vivo-t, az Oppót Advannak. Alig várom, igaz? Hosszas várakozás nélkül itt vannak a vélemények!

Hogyan lehet megszabadulni az Android telefonok hirdetéseitől root nélkül

Gyakran felajánlják, hogy mentes a hirdetéstől, de feltételekkel okostelefon Androidodnak biztosgyökér első.

Valójában azt mondhatná, hogy van elegendő módja annak, hogy jelentkezzen a hirdetések mentesítésére anélkül, hogy rootolni kellene egy Android telefont a kedvenced.

Azok számára, akik nem tudják, az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy megszabaduljon tőle Felugrik hirdetések az Androidon.

Hogyan lehet megszabadulni a mobilhirdetésektől az AdClear használatával

Az első módszer az úgynevezett alkalmazás segítségének használata AdClear. Maga az AdClear egy olyan alkalmazás, amely rendelkezik hirdetésblokkoló funkció amikor te böngészés vagy használjon más alkalmazásokat, amelyek reklámokat tartalmazhatnak.

1. Nyissa meg az AdClear alkalmazást

Mehet egyenesen Letöltés az alkalmazás ingyenes az ApkVenue alábbi linkjén.

Alkalmazások produktivitása Hét hálózat LETÖLTÉS

Miután ellenőrizte, hogy az alkalmazás telepítve van-e okostelefon Az Android, akkor azonnal megnyithatja az alkalmazást és aktiválja a funkciót a hirdetések blokkolásához.

2. Konfigurálja az AdClear szolgáltatást a kapcsolódó böngészőkkel

Ezt követően azonnal konfigurálja az AdClear alkalmazást a társított böngészővel, például a Samsung Browser alkalmazásban. Kész! Ilyen egyszerű, banda.

Ha azt kérdezi, miért nem konfigurálható ez az alkalmazás a legjobb böngésző alkalmazás mások, mint a Google Chrome, ez azért van, mert a Chrome saját módszerrel távolítja el a hirdetéseket. Itt az útmutató!

Hirdetések eltávolítása a Chrome Android rendszeren

Az AdClear használatán kívül hogyan lehet megszabadulni a HP hirdetéseitől az alkalmazás nélkül módosítani kell a Google Chrome beállításait. A Google Chrome maga az böngésző fő, amelyet a legtöbb Android-felhasználó használ.

Hirdetéstől mentesnek lenni az interneten való böngészés közben böngésző ez csak a következő lépéseket kell követnie lépésről lépésre:

1. Nyissa meg a Google Chrome-ot

Nyissa meg a Google Chrome-ot, és válassza a menüt Beállítások hogy elkezdjen sorrendben beállítani böngésző blokkolja a megjelenő hirdetéseket.

2. Válassza a Webhelybeállítások lehetőséget

A Beállítások menüben folytassa a kiválasztást Webhelybeállítások.

3. Válassza ki az előugró ablakokat

Folytassa a kiválasztással Felugró ablakok, majd aktiválja a menüt, hogy a Google Chrome automatikusan blokkolja a hirdetéseket minden meglátogatott webhelyen.

Kész! A teljes útmutató megismerése érdekében cikkeket olvashat el Hogyan lehet gond nélkül megszabadulni a Chrome értesítésektől Androidon és PC-n ezen a ponton:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet megszabadulni a HP hirdetéseitől a NoRoot tűzfal használatával

A hirdetések mentesítésének harmadik módja vagy módszere a NoRoot tűzfal alkalmazás használata.

Ezt az alkalmazást nemcsak a bekapcsolt hirdetések blokkolásához használhatja böngésző, de a teljes alkalmazás be van kapcsolva okostelefon A hirdetések megjelenítésére alkalmas Android készüléke is blokkolható. Így kell használni:

1. Telepítse a NoRoot alkalmazást

A NoRoot tűzfal alkalmazás telepítése után okostelefon Az Android rendszerén azonnal nyissa meg az alkalmazást. Válassza a fület Alkalmazások hogy megtekinthesse az alkalmazáslistát a mobiltelefonján.

2. Válassza ki a blokkolni kívánt alkalmazást

Csak ki kell választania, melyik alkalmazásból szeretné blokkolni a hirdetéseket. Ehhez egyszerűen jelölje be az alkalmazást két X jel amely automatikusan elkészíti az alkalmazásban esetlegesen létező hirdetéseket, így azok nem jelennek meg.

Antivírus és biztonsági alkalmazások szürke ingek LETÖLTÉS

Hirdetések eltávolítása mobilon az UC böngésző használatával

Az utolsó módszer a használat böngésző egy másik funkcióval rendelkezik a hirtelen felbukkanó hirdetések megszabadítása érdekében.

Az egyik az UC böngésző. Erre az egy böngészőre is támaszkodhat, ha az internet különböző webhelyeit böngészi, anélkül, hogy a különféle hirdetések megjelenése zavarna.

Az UC böngésző hirdetések nélküli használatának lépései:

1. Nyissa meg az UC böngészőt

Nyissa meg az UC böngészőt, majd válassza a lehetőséget három csík ikonra hasonló az alsó középső helyzetben lévő hamburgerhez. Lépjen be a menübe Beállítások, majd válassza a lehetőséget Kiegészítők.

2. Aktiválja az Ad Block funkciót

válassza Ad Block majd aktiválja az Ad Blocker és a Powerful Blocker alkalmazást az összes típusú hirdetés blokkolásához, hogy később ne jelenjenek meg az Ön számára böngészés az UC Browser használatával.

UCWeb Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Hogyan lehet megszabadulni a hirdetésektől a Samsung mobiltelefonokon

A Samsung ma is az egyik legszélesebb körben használt okostelefon-márka. Önnek, ennek a dél-koreai márkának a felhasználói, számos különféle módon távolíthatja el a hirdetéseket.

Kétféle módon szabadíthatjuk meg a Samsung mobiltelefonjain megjelenő hirdetéseket, amelyeket más mobiltelefonokra is alkalmazhatunk, például ASUS, Vivo, Oppo vagy Advan.

1. Alkalmazások eltávolítása a Play Áruházon kívül

A felfedezni szerető Android-felhasználók hajlamosak különféle alkalmazásokat telepíteni, beleértve azokat is, amelyek nem a hivatalos Play Store-ból származnak. Sajnos ezek az alkalmazások gyakran sok idegesítő hirdetést tartalmaznak.

Ennek leküzdésének módja az alkalmazások törlése. Nyissa meg a beállítások menüt okostelefon > válassza Alkalmazás > válasszon egy alkalmazást, amely nem a Play Áruházból származik> Kiválasztás Eltávolítás vagy Unistall az alkalmazás.

2. Távolítsa el a gyanús aktív / futó alkalmazásokat

A második módszer az aktív vagy futó és gyanús alkalmazások törlése.

Ismét idegesítő reklámokat generálhatnak a nem hivatalos üzletekből származó alkalmazások vagy a "csempészett" alkalmazások, amelyek a semmiből jönnek, és amelyekről kiderül, hogy észrevétlenül futnak.

A menü kiválasztásával kikapcsolhatja Aktív alkalmazás > Válasszon egy futó külföldi alkalmazást, amelyet nem ismer fel>Eltávolítás az alkalmazás.

Hogyan lehet megszabadulni a Xiaomi mobiltelefonok hirdetéseitől

A Samsung mellett a Xiaomi az egyik legszélesebb körben használt márka. Sajnos van néhány különböző módja annak, hogy megszabaduljon a hirdetésektől ezen az egyetlen mobiltelefonon.

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy alkalmazza a hirdetések egyszerű eltávolítását a Xiaomi telefonokról, ami megtehető más mobiltelefonokon is, például ASUS, Vivo, Realme, Oppo vagy Advan.

1. Adja meg a beállításokat

Lépjen be a menübe Beállítások / Beállítások > Válasszon egy lehetőséget További beállítások.

2. Válassza az adatvédelem lehetőséget

Folytassa a kiválasztással Magánélet.

3. Válassza ki a használati hozzáféréssel rendelkező alkalmazásmenüt

Ezután csak ki kell választania a menüt Felhasználási hozzáféréssel rendelkező alkalmazások.

4. Válassza ki az msa alkalmazást

Válasszon egy alkalmazást msa > Folytassa kikapcsolással Engedélyezze a használati hozzáférést hogy a Xiaomi mobiltelefonján már ne jelenjenek meg hirdetések.

Hirdetések eltávolítása az ASUS HP-n

Azok számára, akik most ASUS mobiltelefont használnak, és zavarják a megjelenő hirdetések, nem kell aggódnod, bandám! Ennek oka, hogy az ApkVenue megmondja, hogyan lehet eltávolítani a hirdetéseket az ASUS mobiltelefonjain.

1. Végezze el a gyári visszaállítást

Fotóforrás: ASUS.com

Ezt az egy módszert tartják a leghatékonyabbnak az összes hirdetés eltávolításában, amely az ASUS mobiltelefonján jelenik meg. Nem csak hirdetések, még az alkalmazás és az adatok is törlődnek, bandák.

Gyári beállítások visszaállítása az a törekvés, hogy az eszköz szoftverét az összes adat törlésével és az Ön létrehozása után visszaállítsuk abba az állapotba, amikor az eszközt eredetileg gyártották.

Ezért az ApkVenue azt javasolja, hogy először készítsen biztonsági másolatot a fontos adatokról, mielőtt ezt az egy módszert végrehajtaná.

2. Távolítsa el a gyanús alkalmazásokat

Ha szeretnél alkalmazásokat letölteni a Google Play Áruházon kívülről, néha az APK hozza vírus vagy rosszindulatú ami veszélyezteti a mobilodat.

Gyakran előfordul, hogy ezek az illegális APK-k valójában hirdetésekkel töltik meg az ASUS mobiltelefonját. Különösen, ha hamis webhelyekről tölti le az APK-t, amelyek biztonsága nem garantált.

Például csak 1 alkalmazást tölt le. Nem tudom, ami a mobilodra van telepítve, annak 2 alkalmazása van. Ha ez az, akkor ébernek kell lenned, banda.

Hirdetések eltávolítása az OPPO HP-n

Mert távolítson el hirdetéseket az OPPO mobiltelefonokról, használhatja a fenti módszereket, amelyeket az ApkVenue korábban tárgyalt. Ha azonban a hirdetés a Google Chrome böngészőjéből jelenik meg, akkor a következő módszereket követheti:

1. Nyissa meg a Google Chrome-ot

Nyissa meg az alkalmazást Google Chrome telepítve van az OPPO mobiltelefonjára.

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

2. Lépjen be a Beállítások menübe

Kattintson a menü gombra a 3 pont ikonnal a jobb felső sarokban. Ezután válasszon Beállítások.

3. Válassza a Webhelybeállítások lehetőséget

Válassza a fület Webhelybeállítások. Itt megváltoztatja a beállítást JavaScript és Felugró ablakok.

4. Tiltsa le a JavaScriptet és az előugró ablakokat

Tiltsa le mindkettőt hogy megakadályozza a hirdetések megjelenését az OPPO mobiltelefonján. Ne feledje, hogy a JavaScript letiltása hatással lesz néhány meglátogatott web megjelenésére. Ennek megakadályozása érdekében kattintson az opcióra HOZZÁADJA A HONLATKIVÉTELET.

Hirdetések eltávolítása a HP Advan eszközről

Annak ellenére, hogy ez a mobiltelefon nem olyan híres, mint a Samsung, a Xiaomi vagy az OPPO, mégis a felhasználók Advan Indonéziában elég sokat, tudod. Az alacsony, fejlett funkciókkal ellátott plusz pont a nemzet gyermekeinek mobiltelefonja számára.

Sok Advan HP-felhasználó panaszkodik, hogy mobiltelefonjaik gyakran jelennek meg hirdetésekben. Ezért az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan lehet könnyen eltávolítani a hirdetéseket Advan okostelefonjáról.

Az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb lépés a gyanús alkalmazások telepítésének ellenőrzése a mobiltelefonjára. Itt vannak a lépések:

1. Nyissa meg a Beállításokat

Nyissa meg az alkalmazást Beállítások mobiltelefonján, majd görgessen lefelé, amíg meg nem találja a lehetőséget Alkalmazások / Alkalmazások.

Fotóforrás: BKD oktatóanyagok (YouTube)

2. Keresse meg a gyanús alkalmazásokat

Keressen olyan alkalmazásokat, amelyek szerinte gyanúsak. A legegyszerűbb módszer a keresés egy meg nem nevezett alkalmazás és nem emlékszel a telepítésre.

Fotóforrás: BKD oktatóanyagok (YouTube)

3. Távolítsa el az alkalmazást

Kattintson az alkalmazásra, majd válassza ki a lehetőséget törölje az alkalmazást a. Ezt követően tisztább alkalmazást is használhat, hogy a mobiltelefonja tiszta legyen a rosszindulatú programtól.

Ezek néhány gyűjtemény hogyan lehet megszabadulni az Android telefonok hirdetéseitől hogy használod.

Most folytatják tevékenységeit okostelefon már nem kell, hogy zavarjon a hirdetések megjelenése, amelyek azon túl, hogy bosszantanak, néha kevésbé eredményesek. Sok szerencsét!