hogyan lehet regisztrálni a Netflix-et a 2020-as legújabb hitelkártya nélkül

Így regisztrálhat Netflix-re hitelkártya nélkül. Garantált legális, mert előfizethet a Netflixre úgy, hogy ATM-en vagy mobiltelefonon fizet!

Hogyan regisztráljak Netflix hitelkártya nélkül még mindig ritkán ismerik az emberek. Nem csoda, hogy sokan azért választják az illegális oldalakat, mert nincs hitelkártyájuk.

De tegnap 2019 végén a kormány agresszívan blokkolt filmnéző webhelyek illegális, amelyet indonéz netezők gyakran látogatnak.

A cél jó, nevezetesen az indonéziai filmipar védelme. Sajnos ez nem szerencsés, mert az embereknek nincsenek minőségi műsoraik.

Kalózos filmek keresése helyett inkább nézze meg a Netflixet! Nem kell összetéveszteni, az ApkVenue megmondja, hogyan kell regisztrálni a Netflixet hitelkártya nélkül.

A Netflix 2020 regisztrálása

Mivel a Netflixet feloldotta a Telkomsel és az IndiHome, a Netflixet kipróbálni akaró ügyfelek azonnal felrobbantak.

Természetesen ez jó hír azoknak a filmkedvelőknek, akik véletlenül a fenti két szolgáltatót veszik igénybe.

Nem csoda, sokan keresik a Netflix regisztrálásának módját a Telkomsel vagy más szolgáltatók oldalán. Lehetséges? Akkor milyen követelményeknek kell megfelelni?

Csak nyugodj meg! Ebben a cikkben az ApkVenue nyújtja a legteljesebb útmutatót arról, hogyan hozhat létre Netflix-fiókot a 2020-as irányelvek szerint.

Ezenkívül az ApkVenue elmagyarázza a módszert is hogyan kell fizetni a Netflix-et hitelkártya nélkül amit könnyű megtenni. Itt a teljes áttekintés!

Mi a Netflix?

Netflix a legnagyobb film streaming szolgáltatás Amerikában, amelyet 1997-ben alapítottak. Vállalkozása kezdetén a Netflix a film CD és DVD kölcsönzésére összpontosított.

A Netflix 130 millió tagsággal rendelkezik több mint 190 országban, ahol elérhető Tévésorozatok, dokumentumfilmek és játékfilmek különböző országokban, műfajokban és nyelveken, beleértve Indonéziát.

Indonéziában a Netflix hivatalosan 2016-ban jött létre. Eleinte a Netflixet több szolgáltató és internetszolgáltató blokkolta (Internet szolgáltató).

A Netflix azonban már nincs blokkolva, és az üzemeltetők és az internetszolgáltatók hozzáférhetnek hozzá. Tehát megpróbálhatja regisztrálni a Netflix Telkomselt és az IndiHome-ot.

A Netflix tartalma országonként változó, és az adott ország szabályozásához igazodik. Indonéziában például a pornográf és a felnőtteknek szánt tartalmat nem jelenítik meg a Netflix.

A Netflix regisztrálása

Miután megismerte a Netflix csínját-bínját, az ApkVenue megmondja, hogyan hozhat létre Netflix-fiókot. Anélkül, hogy tovább kéne késlekedni, itt van a teljes útmutató!

  1. Nyissa meg a webhelyet Netflix Indonézia (www.netflix.com/id). Ezután adja meg e-mail címét és jelszavát. Kattintson a gombra "Rajt".
  1. válassza Netflix csomag hogy élvezni akarja. Válasszon csomagot, hogy élvezhesse a Netflix összes funkcióját Prémium, vagy csak az igényeihez igazíthatja.
  1. Töltse ki a teljes név mezőt, majd ellenőrizze a fenti párbeszédpanelt. Amikor regisztrál a Netflix-re, fizetési célból hitelkártyával kell rendelkeznie.
  1. Létrehozott egy Netflix-fiókot, és használhatja. Különféle izgalmas és népszerű filmek és tévésorozatok közül választhat. És bármikor, bárhol és bármilyen eszközzel megnézheti.
  1. A Netflix leiratkozásához kattintson a gombra linkNetflix Mégse Terv (//www.netflix.com/CancelPlan?), majd kattintson a gombra "Lemondás befejezése".

Valójában valamivel ezelőtt megpróbálhatta hogyan regisztrálhat ingyen a Netflix-re 30 napig val vel Ingyenes próbaverzió. Sajnálatos módon, A Netflix eltávolította az ingyenes próbaverziót ez tavaly október óta.

Mivel a 30 napos ingyenes Netflix-nézési módszer már nem érvényes, a Netflix-fiók létrehozásának kezdete óta azonnal ki kell választania egy csomagot, és fizetnie kell.

Akkor mi van, ha nincs hitelkártyája? Nincs mit! Hogy megtudja, hogyan, csak vessen egy pillantást az alábbi beszélgetésre!

Hogyan lehet regisztrálni a Netflixre hitelkártya nélkül

Nos, most az ApkVenue megmondja, hogyan lehet a Netflix-et hitelkártya nélkül regisztrálni a mobiltelefonjára, csak a szolgáltatás használatával Zseni tól től BTPN.

Jeniusszal megkapod virtuális hitelkártya amelyet különféle dolgokra lehet felhasználni. Valójában használhatja is játékokat vásárolhat a Steam-en hitelkártya nélkül, tudod.

Ennek ellenére fel kell töltenie a virtuális hitelkártya-egyenlegét, mielőtt felhasználhatja a vásárláshoz. Az alábbiak szerint regisztrálhat egy követhető Netflix-fiókot:

  1. Nyissa meg a Jenius alkalmazást, válassza ki a hármas vonalas logót a Jenius alkalmazás bal oldalán a mobiltelefonján. Ezután válasszon Card Center.
  1. válassza e-Card menü hogy Jeniusát Netflix fizetési hitelkártyává tegye.

  2. Te választasz Feltölt.

  3. Adja meg az egyenleget a kívánt Netflix csomag árának megfelelően.

Az alábbiakban megtekintheti a Netflix előfizetési árak listáját:

  1. betenni kártyaszám és CVV a Jenius kártyáról neked a Netflix-számlád befizetéséért.

Kész! Miután a Netflix fizetési mód sikeres volt, most egyáltalán nem lehet hitelkártya nélkül előfizetni a Netflixre!

Valójában azon kívül, hogy miként regisztrálhat a Netflixbe hitelkártya vagy Jenius nélkül, vannak más alternatívák is, amelyeket megtehet, nevezetesen betéti kártyával, tudja!

A Netflix fizetése BCA, Mandiri betéti kártya stb. Használatával hasonló a fenti módszerhez. A különbség az, hogy a kártya száma látható a fizikai kártya elején. Könnyű?

Így Jaka cikke arról, hogyan lehet regisztrálni a Netflixet hitelkártya nélkül. Remélem, hogy ez a cikk segít Önnek! Tehát, amikor feliratkozol a Netflix-re, készítsd el nézd meg a legjobb filmeket Ön?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Netflix vagy más érdekes cikkeket a Naufal.