Hogyan lehet PS2-t játszani androidon késés nélkül (legújabb 2020)

Szeretnél nosztalgiázni a PlayStation 2 más néven PS2 játék miatt? Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan lehet letölteni az ISO-t és hogyan lehet PS2-játékokat játszani Androidon, sikeresen és késés nélkül!

Aki nem ismeri a játékkonzolokat Playstation 2 álnév PS2? Minden idők legkeresettebb konzoljaként ez a konzol legendás státusszal rendelkezik.

Ezen a játékkonzolon számos izgalmas játékcím található, amelyeket megérdemelsz. Szóval, gondoltál már arra, hogy ilyenkor visszajátszol?

Szerencsére az ApkVenue kínál megoldást az Ön számára! Marad csak követni az irányelveket hogyan lehet PS2-t játszani Androidon itt játszhatsz PS2 játékokat közvetlenül a mobiltelefonodon, bandádon!

Útmutató a PS2 játékához offline, Androidon

Ahhoz, hogy PS2 játékokat játszhasson Androidon, először meg kell Letöltés Android PS2 emulátor, amelyről az ApkVenue korábban már beszélt.

Az emulátor használatával a PS2-játékok Android-on történő lejátszása szintén egyszerű, mivel teljes a BIOS, és megteheti azonnal használja bonyolult beállítások nélkül, tudod.

Példák, mint Játék! és RetroArch amely ingyenesen letölthető vagy DamonPS2 Pro ami megköveteli, hogy fizessen a funkciókért prémium-övé.

Fotóforrás: youtube.com

Akkor mi kell még? Nyilvánvalóan a legjobb PlayStation 2 játékok közül néhány Marvel vs. Capcom 2 vagy GTA San Andreas ami már ikonikus.

Ha még mindig megvan az eredeti PS2 játékkazetta, akkor közvetlenül létrehozhat ISO fájlt egy olyan alkalmazás segítségével, mint a UltraISO amelyet alább letölthet.

Ha nincs meg, azonnal letöltheti ingyen a webhelyen keresztül Letöltés PS2 ISO játékok, mint a CoolROM, RomsMania, vagy PortalRoms.

A teljes áttekintéshez olvassa el a cikket is: Ingyenes és legújabb PS2 ISO játékletöltési linkek gyűjteménye 2020-ban.

Minden további nélkül itt az ApkVenue ismerteti az útmutatót hogyan lehet PS2-t játszani Androidon szabad, amit azonnal követhetsz, banda!

Hogyan lehet PS2 játékokat játszani Androidon (Frissítés 2020)

Annak ellenére, hogy az Android mobiltelefonja sokkal kisebb csomagolású, mint egy PC vagy laptop, a PS2 lejátszását Androidon nem kell feltörni, tudod!

Arról, hogy hogyan lehet PS2-t Androidon játszani lemaradás valójában könnyű, vagyis csak vásárolni Olcsó játék HP amelynek specifikációi már most is vadak, banda!

Az ApkVenue azt javasolja, hogy használjon Android mobiltelefont chipset Nyolcmagos és 4 GB RAM. Az Android mobiltelefon specifikációinak ellenőrzéséhez olvassa el az alábbi módszert!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ezután az ApkVenue azonnal megvitatja hogyan lehet PS2-t játszani Androidon nélkül gyökér az Android emulátor PS2 használatával, Játék!.

1. Hogyan játsszuk a PS2-t Androidon simán a Play segítségével!

Játék! nem csak az egyik legjobb PS2 emulátor az Androidon, hanem az egyik legkönnyebb és legkönnyebben használható banda is.

A PS2 játékok Android-on történő lejátszása szintén viszonylag egyszerű, amelyet azonnal követhet a következő lépésekben.

 • 1. lépés: Töltse le az Android PS2 emulátort, Játék!, amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le.
Apps Entertainment Purei LETÖLTÉS
 • 2. lépés: Töltse le az ISO fájlokat több olyan webhelyről, amelyeket az ApkVenue korábban említett. Ha a fájl még mindig benne van .postai irányítószám, kivonat az alkalmazással ZArchiver amelyet alább letölthet.
ZDevs Töltse le az alkalmazások segédprogramjait
 • 3. lépés: Nyissa meg a Play! Alkalmazást, érintse meg a menü ikont a bal felső sarokban, és válassza a menüt Válogatatlan hogy megtekinthesse a mobiltelefonján található játékok listáját.
 • 4. lépés: Ha a játék nem áll le, érintse meg a menü ikont, majd a lehetőséget Beállítások ->Felhasználói felület beállításai és érintse meg a lehetőségeket A tároló újbóli beolvasása.
 • 5. lépés: A képernyőn Válogatatlan, válassza ki a mobiltelefonján beírt játékot. Figyelmen kívül hagyja a fájlokat SLUS-XXXXX mert ez egy BIOS fájl a PS2-hez.

Jegyzet:


Ebben a példában az ApkVenue használja a játékot Marvel vs. Capcom 2.

 • 6. lépés: Várja meg a folyamatot Betöltés kész, és Android-on játszhatja kedvenc PS2-játékát.

Jegyzet:


A mobiltelefon automatikusan tájolásra vált tájkép amikor ezt az emulátort használja.

 • 7. lépés: Ha elégedett a játékkal, csúsztassa jobbra az ujját a képernyőn a koppintási menü megnyitásához Kijárat az alkalmazásból való kilépéshez.

Hogyan? Nagyon egyszerű, hogyan lehet PS2-t Android-on játszani egy alkalmazás segítségével Játék!? Ha problémája van, van egy másik módja, amelyet az ApkVenue folytat.

2. Hogyan lehet PS2-játékokat játszani Androidon a RetroArch segítségével

kívül Játék!, van egy többfunkciós emulátor is RetroArch aki más klasszikus konzolokból is tud játszani, és nem csak a PS2 játékokra, bandára korlátozódik.

Kövesse az ApkVenue alábbi lépéseit, ha PS2 játékokat szeretne játszani Androidon ezen alkalmazás segítségével.

 • 1. lépés: Töltse le a PS2 emulátort RetroArch amelyet az alábbi linken kaphat, banda.
Töltse le a Libretro Productivity Apps alkalmazást
 • 2. lépés: Győződjön meg arról, hogy a játék ISO-értéke már megvan a mobiltelefonján, és nyissa meg az alkalmazást RetroArch.
 • 3. lépés: A kezdőképernyőn koppintson az Opciók elemre Töltse fel a magot és a következő képernyőn érintse meg az opciókat Töltsön le egy magot.
 • 4. lépés: Húzza ujját lefelé a képernyőn a lehetőség megtalálásához Sony - Playstation 2 (Play!). Koppintson erre a lehetőségre, és várja meg, amíg a letöltés befejeződik.
 • 5. lépés: A letöltés befejezése után koppintson az ikonra Vissza a kezdőképernyőre való visszatéréshez koppintson a ikonra Töltse fel a magot, és ezúttal válasszon egy lehetőséget Sony - Playstation 2 (Play!)

Jegyzet:


Mint sejteni lehet, RetroArch alapvetően emulátort is használ Játék!

 • 6. lépés: Visszatér a főképernyőre. Koppintson a Tartalom betöltése és keresse meg azt a mappát, ahol a játékot tárolja. Érintse meg a játékot a játék megkezdéséhez.

Jegyzet:


Ebben a példában az ApkVenue használja a játékot Marvel vs. Capcom 2.

 • 7. lépés: Azonnal játszhatsz. Elégítse meg nosztalgiáját kedvenc PS2 játékával, bandájával!
 • 8. lépés: A játék közepén koppintson a kabala ikonra RetroArch a felső központban a menü megnyitásához. Koppintson a Bezárja a Tartalmat hogy abbahagyja a játékot.

Ez egy útmutató arról, hogyan lehet PS2-játékokat offline módban játszani Androidon egy alkalmazás segítségével RetroArch. Most bárhol játszhatja kedvenc PS2-játékait, bandában!

Bónusz: Letöltés A legjobb PS2 emulátor Androidra, a Playen kívül! & RetroArch

A Play mellett! és a RetroArch, amelyet az ApkVenue fentebb áttekintett, még sok más van legjobb Android PS2 emulátor hogy megpróbálhatja.

A prémium funkciókkal fizetett összegből kiindulva teljes egészében megtekintheti azt a cikket, amelyet az ApkVenue korábban írt, banda.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: Minden idők legjobb PlayStation 2 (PS2) játékai

Nos, itt van hogyan lehet PS2-t játszani Androidon. Könnyedén játszhatsz olyan jó játékokat, mint a Resident Evil 4, a DragonBall Z: Budokai Tenkaichi 3 és mások.

Sajnos eddig nem lehet PS2 játékokat játszani Androidon emulátor nélkül, így akár akarja, akár nem, mégis be kell tartania az ApkVenue, banda útmutatásait!

Melyik PS2 játékot szeretné játszani? Gyerünk, írd le az ajánlások listáját az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Playstation 2 vagy más érdekes cikkeket a 1S.