hogyan lehet letiltani az illegális wifi felhasználókat mobiltelefonokon és laptopokon

Hogyan lehet blokkolni az ismeretlen WiFi felhasználókat. Alkalmas az IndiHome Fiber, az IndiHome Huawei, a TP Link felhasználók számára, akár a sátoros WiFi-hez is!

El kell sajátítania, hogyan kell letiltani a WiFi felhasználókat, tekintettel az egyre növekvő számú WiFi lopásra vagy idegen személyek általi megsértésre. Tényleg ijesztő, igaz?

Nem tagadható, az internetkapcsolat vált elsődleges szükségletek a modern emberek számára a technológiai korszakban, mint most. Azonban azok számára, akik kvótában szegények, minden eszközzel megteszik az internet-hozzáférés megszerzésének folytatását.

Az egyikük a WiFi-t keresi, akár halal, akár nem. Nem halal? Különösen, ha nem a WiFi-t lopja. Most is sokan vannak hogyan lehet feltörni és ellopni a WiFi kapcsolatokat, tudod!

Ha nem szeretné, hogy a WiFi-t idegenek használják és lassúvá váljon, akkor az ApkVenue ad néhány tippet hogyan lehet blokkolni a WiFi felhasználókat ön engedély nélkül.

Hogyan blokkolhatjuk a WiFi felhasználókat Android és PC / Laptop segítségével

Nem akarom Internet kapcsolat Lassú vagy, mert a WiFi-t veszélyeztetik, és idegenek használják engedély nélkül?

Nem csak lassítja, hanem a WiFi-t is rosszindulatú hackerek használják személyes adatok ellopására. Egyébként nagyon ijesztő, deh!

Nos, ez így van, banda. Ebben a cikkben az ApkVenue elmond néhányat hogyan lehet blokkolni a WiFi felhasználókat más néven blokkoló tolvajok, akik engedély nélkül veszik a hálózatot.

Nézd meg!

Hogyan blokkolhatjuk a WiFi felhasználókat az Android telefonokon

Először is az ApkVenue meg akarja mondani, hogyan blokkolhatja az alkalmazáson keresztül a WiFi-hez csatlakoztatott eszközöket Blokkolja a WiFi Freeloadert amelyet ingyen letölthet Android-telefonjáról.

 1. Töltse le és telepítse az alkalmazást Blokkolja a WiFi Freeloadert az ApkVenue alábbi linkjén keresztül:

 1. Győződjön meg róla, hogy Android-eszköze van csatlakozik a WiFi-hez Ön. Nyissa meg az alkalmazást, és automatikusan megjelenik a WiFi-neve azzal együtt, hogy mely eszközök használják. Megteheti Újraszkennelés hogy megnyugtassa az összes felhasználót.
 1. Megváltoztathatja ezen eszközök állapotát. "Ismert"egy olyan eszközhöz, amelyet ismer (lehet, hogy a családja vagy a barátai). Ha olyan idegen eszközt talál, amelyről nem tud, akkor egyszerűen módosítsa az állapotot"Idegen".
 1. Belépett a Router Manager > Válassza a lehetőséget Blokk hogy blokkolja az eszközt a WiFi hálózatról. Az eszköz már nem tud csatlakozni az Ön WiFi-jéhez.

Hogyan blokkoljuk a WiFi felhasználókat PC-n / Laptopon

A WiFi blokkolásának következő módja egy kicsit bonyolultabb lesz. Ez az eljárás azonban állítólag hatékonyabb a végleges blokkolás szempontjából.

Általánosságban elmondható, hogy a WiFi felhasználók blokkolására vonatkozó alábbi irányelvek, legyen az IndiHome, Firstmedia és így tovább, pontosan megegyeznek Hogyan korlátozzuk a WiFi felhasználókat hogy el tudja olvasni a következő.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A következő módszerekkel teheti meg a WiFi blokkolását a mobiltelefonján keresztül, azonban szüksége van 1 alkalmazásra, amely aktív egy okostelefonon, nevezetesen WiFi tolvajdetektor. Ez az alkalmazás a WiFi-hez csatlakoztatott eszközök észlelésére szolgál, és teljes információt jelenít meg ezekről az eszközökről.

Kíváncsi vagy, hogyan? Azonnal lásd alább teljes egészében!

 1. Töltse le és telepítse az alkalmazást WiFi tolvajdetektor amelyet ingyenesen letölthet a Google Play Áruházból. Az alábbi linken keresztül közvetlenül is letöltheti:

 1. Nyissa meg és futtassa az alkalmazást a szokásos módon. Kattintson Kezdjük az alkalmazás főoldalán a WiFi-hez csatlakoztatott eszközök vizsgálatának megkezdéséhez.

 2. Várjon egy kicsit, amíg a beolvasási folyamat befejeződik. Kattintson a gombra Eszköz részletei hogy megtudja a WiFi-kapcsolatához csatlakoztatott eszközt.

 1. Kattintson ismeretlen eszköz feltörekvő. Mivel a WiFi-hez nincs csatlakoztatva más eszköz, az ApkVenue példát mutat Jaka (Xiaomi) készülékére.

 2. Az eszköz információi láthatók lesznek. Írja le a MAC címet eszközt, hogy blokkolható legyen.

Tényleg könnyű, igaz? A fenti MAC-cím lesz a legfontosabb kulcs a rossz külföldi WiFi felhasználók blokkolásához.

Hogyan lehet letiltani az IndiHome WiFi felhasználókat

Jelenleg sokan használják az IndiHome WiFi-t, legyen az Fiber, Huawei, a ZTE F609. Nem csoda, hogy ezt célozzák meg a WiFi tolvajok, nemhogy emlékezni Az IndiHome legújabb árlistája épp elég pricsi.

Ebben a cikkben az ApkVenue csak a WiFi IndiHome Fiber felhasználók blokkolásának útmutatóját ismerteti, tekintve, hogy ezt a felhasználók használják a legszélesebb körben. Hosszú idő nélkül itt van az útmutató!

 1. Kapcsolja be a számítógépet, majd nyissa meg kedvenc böngészőalkalmazását. Győződjön meg róla, hogy számítógépe csatlakozik a WiFi-hez, banda.

 2. A címsorban írja be az IP-címét. Átlagosan Indonéziában használja 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1. Ha nem tudja az IP-címét, használja a Parancssor, bandát.

 3. Belép a modem konfigurációs oldalára. Az oldal megjelenése a használt modemmárkától függően eltérő lesz. Betenni "admin"(alapértelmezett) az oszlopban felhasználónév és Jelszó.

 1. A sikeres bejelentkezés után írja be a lapot Biztonság a csúcson. Akkor válassza MAC szűrés a bal oldali oszlopban.

 2. Aktiválja MAC-szűrés engedélyezése, és válassza Feketelista az opciókról MAC szűrés feketelista / engedélyezőlista.

 1. A MAC-címszűrés táblázatban válassza a lehetőséget Hozzáadás. Írja be a MAC címet a korábban feljegyzett eszközről.

 2. Az oszlopon Kezdési idő, tedd be 0 és 0. Míg az oszlopon van Idő vége, tedd be 24 és 0. Válassz egy lehetőséget Letiltás, ha igen, válassza Alkalmaz

Ez a MAC-cím tulajdonosává válik 24 órára blokkolva aka egyáltalán nem fér hozzá a WiFi-hez. A WiFi biztonságban lesz a tolvajoktól, oké!

Ez az hogyan tilthatja le a WiFi felhasználóit engedély nélkül az alkalmazás használatával egy Android mobiltelefonon és a számítógép modemkonfigurációján keresztül.

Most nem kell attól tartania, hogy az internetkapcsolata lassú, vagy a WiFi hálózatát bárki veszélyezteti és használja. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.