hogyan lehet eltávolítani a hirdetéseket a Chrome és a Firefox Windows 10 rendszeren

Meglepően egyszerű, hogyan lehet megszabadulni a hirdetésektől a Windows 10 rendszeren. Nézze meg a következő számítógépen hirtelen megjelenő hirdetések blokkolásának néhány módját! ⬇️

Hogyan lehet megszabadulni a hirdetésektől a Windows 10 rendszeren minden bizonnyal erőteljes megoldás lesz, így már nem zavarja, hogy a hirdetések folyamatosan megjelennek a laptop vagy a PC képernyőn.

Ezenfelül ezek a hirdetések általában különböző helyeken is megjelennek, beleértve a Start menüt, az Action Center-et, a Cortana-t és a Windows Intézőt.

Szerencsére nem lehetetlen dolog megszabadulni a Windows 10 PC-n vagy laptopon hirtelen megjelenő reklámoktól. Néhány trükköt kipróbálhatsz.

Kíváncsi tudni, hogyan? Könnyebb lesz, mint az, hogy hogyan lehet megszabadulni az Android telefonok hirdetéseitől vagy fordítva? Gyere, csak nézd meg a teljes vitát arról, hogyan lehet megszabadulni a hirdetésektől a Windows 10 laptopokon!

A hirdetések eltávolításának módjai Windows 10 rendszeren

Ha korábban a reklámok csak a tévében jelentek meg, akkor mostantól különféle csatornákon találhatod őket felület közösségi média, sőt okostelefon vagy laptop felhasználói felület.

Megjelenés szempontjából természetesen a reklámok megjelenése egy Windows 10 laptopon olyan, mint egy szennyezés, amelytől meg kell szabadulnia. De hogyan csinálod? Ne aggódj! Íme néhány megoldás.

1. Hogyan távolítsuk el a hirdetéseket a Windows Intézőben

Talán vannak olyanok, akik bosszantó hirdetésekkel találkoztak a Windows Explorer Windows 10 alatt. Kiderült, hogy ezeket a hirdetéseket elpusztíthatja, bandák.

A hirdetések kikapcsolásához a Windows Intézőben egyszerűen nyissa meg a lehetőségeket 'Kilátás' az explorerben, majd válasszon egy lehetőséget 'Opciók' >'Mappa és keresés módosítása'.

A megnyíló új ablakban kattintson a fülre 'Kilátás', majd keressen paramétereket 'A szinkronizálási szolgáltató értesítéseinek megjelenítése' ban ben További beállítások. Távolítsa el a pipát a mellette lévő négyzetből.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Hogyan lehet eltávolítani a hirdetéseket a Windows 10 rendszeren a Beállítások segítségével

A Windows 10 valóban klassz, számtalan funkcióval rendelkezik, vannak olyan funkciók, amelyek kedvelik az embereket, de vannak olyanok is, amelyek nem szeretik az embereket. Az egyik az Személyes hirdetések / hirdetési azonosító.

Reklámazonosító a Microsoft egyik relevánsabb tulajdonsága a Windows 10-ből származó hirdetési szolgáltatások nyújtása szempontjából. Ez a szolgáltatás pedig a Windows Store alkalmazásait is szűrheti, így megelőzheti a csalást és a biztonsági problémákat.

Lényegében ez a szolgáltatás átveszi a felhasználóktól összegyűjtött adatokat, majd hirdetéseket jelenít meg a felhasználók számára.

A hirdetések továbbra is hirdetések, és természetesen nem mindenki szereti ezt a hirdetést. De az alábbi lépések végrehajtásával kikapcsolhatja.

 • 1. lépés: Nyissa meg a Beállításokat (WinKey + I), majd válassza a lehetőséget 'Magánélet' és adja meg a menüopciókat 'Tábornok'.

 • 2. lépés: Inaktiválja csúszka on ospi "Engedje meg, hogy az alkalmazások a hirdetési azonosítómat használják az alkalmazások közötti élményre".

 • 3. lépés: Nyisson meg egy böngészőalkalmazást a laptopon. Ezután böngészés közben megszabadulhat a személyre szabott hirdetésektől, látogasson el a Microsoft //choice.microsoft.com/en-us/opt-out oldalra, és jelentkezzen be Microsoft-fiókjába.
 • 4. lépés: A képernyő jobb oldalán tiltsa le a "" nevű beállítástSzemélyre szabott hirdetések ebben a böngészőben"és"Személyre szabott hirdetések, bárhol is használom a Microsoft-fiókomat".

3. Hogyan lehet eltávolítani a hirdetéseket Firefox és Chrome Windows 10 rendszereken

A hirdetések megjelenése olyan böngészőalkalmazásokban, mint a Firefox, természetesen nem furcsa dolog. De még mindig eltávolíthatja egy izgalmasabb böngészési élmény érdekében.

Tehát, ha szeretné tudni, hogyan lehet megszabadulni a hirdetésektől egy Windows 10 laptopon vagy inkább a Firefox alkalmazásban, íme a következő lépések.

 • 1. lépés: Nyissa meg a Hozzáadás oldalt úgy, hogy megérinti a burger ikont a jobb felső sarokban, majd kiválasztja a menüt 'Add Ons'. Vagy használhatja is gyorsbillentyűketCTRL + Shift + A.
 • 2. lépés: Válassza a menüt 'Kiterjesztés' és írja be a kulcsszavakat „Adblock Plus” a keresőmezőben nyomja meg az Enter billentyűt.
 • 3. lépés: Válasszon kiterjesztést Adblock Plus, majd nyomja meg a gombot 'Hozzáadás a Firefox-hoz' az Add Ons telepítéséhez a böngészőbe.
 • 4. lépés: Ha megjelenik egy megerősítésre szolgáló párbeszédpanel, válassza ki a gombot 'Hozzáadás'.

Már elkészült! Az Addblock Plus kiterjesztés telepítése után megszabadul mindenféle bosszantó reklámtól, amelyek gyakran megjelennek a Firefox böngészése során.

Igen, azoknak, akik keresik hogyan lehet megszabadulni a hirdetési értesítésektől a Chrome Windows 10 rendszerben, telepítheti ezt az Adblock Plus kiterjesztést is.

Ha nem tudja, hogyan kell telepíteni a bővítményeket a Google Chrome-ba, akkor olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Hogyan lehet megszabadulni a hirdetésektől a Windows 10 rendszeren az ideiglenes fájlok eltávolításával

Talán sokan nem tudjátok, mi az ideiglenes fájl és mi köze van ahhoz, hogy hogyan lehet eltávolítani a hirdetéseket a Windows 10 rendszerben, igaz?

Ideiglenes fájlok Maga a Windows egy ideiglenes fájl, amelyet adatok tárolására használnak, amelyet általában egyes, nagy adatokat igénylő alkalmazások hoznak létre automatikusan, például videoszerkesztő alkalmazások, fotók és mások.

Ideális esetben ideiglenes fájl ez az alkalmazás befejeztével törlődik, de a valóságban ez nem mindig történik meg.

Tehát arra is van lehetőség ideiglenes fájl azokat, amelyek a reklámindító alkalmazásból származnak, továbbra is tárolják, és a hirdetés továbbra is megjelenik a laptopon vagy a PC-n.

Ezért miért kell törölni ideiglenes fájl mondhatni alternatív módja a PC-n hirtelen megjelenő hirdetéseknek, bandának. Ha megpróbálja eltávolítani, akkor itt van a lépés.

 • 1. lépés: A billentyűparancs megnyomásával nyissa meg a Futtatás programot Win + R. Ezután írja be „Temp” a keresőmezőben, és koppintson a ikonra 'RENDBEN' vagy belép.
 • 2. lépés: Itt töröl minden létező mappát és fájlt. Ha igen, csak csukja be az ablakot.
 • 3. lépés: Ezt követően ismét megnyomja a Win + R billentyűkombinációt, és beírja '% temp%' a Futtatás keresőmezőben, majd nyomja meg az OK gombot. Itt törölnie kell az összes létező mappát és fájlt is.
 • 4. lépés: Ha minden megtörtént, indítsa újra a laptopot vagy a PC-t.

A hirdetések letiltása a Windows 10 rendszeren a Trigger Apps eltávolításával

Bizonyos alkalmazások telepítése után hirtelen megjelenik a laptopja? Ahelyett, hogy rosszabbá válna a helyzet, jobb, ha csak azonnal törli az alkalmazást, banda!

Ez a feltétel általában akkor jelenik meg, amikor olyan alkalmazást telepít, amelynek forrása nem világos, és amely képes a vírus átterjesztésére laptopjára vagy PC-rendszerére.

Ezért azt javasoljuk, hogy azonnal törölje az alkalmazást a laptopról. Nem tudja, hogyan kell törölni az alkalmazásokat egy laptopról? A lépések megismeréséhez az ApkVenue következő cikkét olvashatja el.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát íme néhány módszer, amellyel könnyedén megszabadulhat a Windows 10 hirdetéseitől. Kipróbálhatja, melyik módszer felel meg legjobban a jelenlegi igényeinek.

Ezenkívül, hogy ez ne fordulhasson elő a jövőben, mindenképpen telepítse az adblock alkalmazást a laptopon használt böngésző alkalmazásba, és mindig a legjobb víruskereső alkalmazást használja.

Nem csak, de nem is telepít semmilyen alkalmazást, különösen nem egyértelmű forrásokból, bandából. Van más módja? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Windows 10 vagy ír Lukman Azis Egyéb.