hogyan hagyhatja el a csoportot wa anélkül, hogy a többi tag tudná

Szeretné elhagyni a WA csoportot, de ez nem jó? Nézze meg az ApkVenue oktatóanyagát arról, hogyan hagyhatja el a WA csoportot anélkül, hogy alább észrevenné. 100% garantáltan működik

Gondolkodik azon, hogy elhagyja a WA csoportot, de fél attól, hogy elkapják és rosszul érzi magát? Nyugodtan, az ApkVenue megmondja hogyan hagyhatja el a WA csoportot anélkül, hogy mások tudnák.

Mint az egyik a világ legnépszerűbb csevegőalkalmazása, A WhatsApp (WA) az elkészítés egyik eszköze WA csoport különféle célokra, a munka megbeszélésétől a fórumig való szolgálatig rajongás információt osszon meg bálványáról.

A WA csoporthoz való csatlakozás természetesen jövedelmező és könnyű. Vannak azonban esetek, amikor kényelmetlenül érzi magát, mert folyamatosan kap értesítéseket a csoporttól, különösen, ha úgy érzi, hogy a csoport nagyon rossz mérgező.

A kényelmetlenség mellett az értesítések száma is lelassíthatja a mobiltelefon és még forróbbá tegye okostelefonját.

Ahelyett, hogy eltemetné magát, de nem akarja elhagyni a csoportot, jobb, ha megnézi Jaka útmutatóját arról, hogyan lehet kilépni a wa csoportból anélkül, hogy alább észrevennénk.

1. Hogyan lehet kilépni a WA csoportból anélkül, hogy felismernénk a szám megváltoztatásával?

Ahhoz, hogy elhagyja a WhatsApp csoportot anélkül, hogy elkapná, néhány lépést kell tennie, banda. Nos, az ApkVenue egyik ajánlása a telefonszám megváltoztatása.

Annak ellenére, hogy ez egy kicsit bonyolult, mondhatni a wa csoport elhagyása anélkül, hogy ilyet észrevennének, a legerősebb és a legkevésbé gyanús.

Mielőtt ezt a módszert elvégezné, biztonsági mentés minden beszélgetésed először minden esetre. A biztonsági mentési módszer egyszerűen belép a menübe Beállítások> Csevegés> Csevegés biztonsági mentése lehetőséget, épp amint volt állítsa vissza a törölt WA csevegéseket Android telefonokon és iPhone készülékeken.

1. Módosítsa a WhatsApp számot

Az első módja annak, hogy észrevétlenül elhagyjuk a WA csoportot, az módosítsa a WhatsApp számát egy másik számmal. Győződjön meg róla, hogy a pótszám továbbra is aktív, banda.

 • Koppintson az ikonra három függőleges pont a jobb felső sarokban, majd válassza a lehetőséget Beállítások vagy beállítás.
 • Ezt követően a választott profiloldalon Számla. Ezután lépjen a lehetőségekhez Szám módosítása.
 • Írja be a WhatsApp régi számát és helyettesítő számát. EMLÉKEZIK, ellenőrizze, hogy mindkét szám továbbra is aktív-e. Ha már megérinti Kész.

2. Törölje a WhatsApp adatokat

A WhatsApp csoportból való kilépés módjának megvalósításának következő lépése a WA-adatok, bandák törlése. Itt vannak a szakaszok:

 • Nyisd ki Menübeállítások okostelefonján. Ezt követően válassza ki a beállításokat Alkalmazások.
 • Koppintson a Adatok törlése a WhatsApp alkalmazásból. Ez a lépés törli az összes Whatsapp-adatot, bandát. És itt vagy idegesítő Whatsapp csoportok.

3. Írja be újra a régi szám használatával

SÜRGŐS! Ne azonnal jelentkezzen be a Whatsapp-ba, amint befejezi az adatok törlését, banda. Először várjon kb. 30-45 percet. Ha vége lesz, akkor a régi számával visszatérhet a Whatsapp alkalmazásba.

A megjelenés ugyanaz lesz, mint amikor először léptél be a WhatsApp alkalmazásba. Csak kövesse az összes folyamatot a szokásos módon. Ha van lehetőség visszaállítás azután Válassza az Igen lehetőséget.

Így megadhatja régi fiókját, de kilépett a WhatsApp csoportból. Ilyen az út bal WA csoport anélkül, hogy a többi tag tudná. Tényleg könnyű, igaz?

2. Hogyan lehet titokban kilépni a WA csoportból számok megváltoztatása nélkül

Az imént olvasott módszer hatékonynak bizonyult abban, hogy elhagyja a csoportos csevegést anélkül, hogy elkapná. Sajnos muszáj zavarja a telefonszámok megváltoztatását.

Nem beszélve arról, hogy meg kell adnia egy új számot is, amely szintén aktív az átviteli folyamat előtt, mielőtt kilépne a WhatsApp csoportból.

Számos más módon is megteheti, különösen annak használatával A legjobb és legnépszerűbb WhatsApp MOD, ahol van egy különlegesség a WA csoport elhagyására anélkül, hogy a csoport többi tagja észrevenné.

Azok számára azonban, akik nem akarják, hogy zavarjanak, az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy kilépjen a wa csoportból anélkül, hogy az adminisztrátor és a tagok észrevennék őket, akiknek nem kell megváltoztatniuk vagy megváltoztatniuk a mobiltelefon számát.

Ne aggódjon, nincs szüksége további alkalmazással kapcsolatos segítségre, pláne nem gyökér okostelefonján. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

1. Válassza ki a WA csoportot

 • Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást okostelefonján. Azután menj a WhatsApp csoportba akit azonnal el akarsz hagyni.

 • Győződjön meg arról, hogy a csoport a kategóriába tartozik bosszantó aka bosszantó, és biztosan elhagyja a csoportot.

2. Kapcsolja be a némítást

 • Kapcsolja be a Némítás funkciót a WhatsApp szolgáltatta. A némítás funkció bizonyos csoportok vagy személyek értesítéseinek némítására egy ideig.

 • Más szóval, nem fog értesítést kapni ettől a csoporttól. Hogyan, sajtócsoport az a néhány másodperc> válassza hangszóró ikon áthúzva amely a jobb felső sarokban található.

3. Válassza a Leghosszabb időtartam lehetőséget

 • Számos lehetőséget kap a kívánt időtartamra néma a csoport nyolc óra, egy hét és egy év.

 • Válassza ki a leghosszabb időszakot, nevezetesen egy év. Ha igen, folytassa a select gombbal rendben.

4. Várjon a kiadásig

 • Ebben az időszakban a csoport semmilyen tevékenysége nem zavarja meg, kivéve, ha közvetlenül valamelyik tag beszélget.

 • Ezenkívül az adminisztrátorok és más tagok idővel olyan csoporttagoknak tekintik Önt, akik nem vesznek részt aktívan a csoportban, így még nagyobb az esélye annak, hogy kizárják a csoportból.

 • Várni rá a csoport rendszergazdája kijelentkezett amíg 100% -ban szabad nem leszel. Valóban, ez a módszer sokáig tart, de ez a lépés jobb, mint az előző módszer, a banda.

Szóval tessék, banda, tippek az út a bal wa csoporttól észrevétlenül Jakából. Mostantól megszabadulhat a felesleges WhatsApp csoportos csevegéstől, sok hamisítástól az összegyűjtés diskurzusáig, amely soha nem valósult meg.

Ennek ellenére Jaka azt javasolta, jobb lenne, ha elbúcsúznál, ha el akarsz hagyni egy csoportot. Akár ellenségekké válhat a barátaival.

Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.