hogyan lehet megnyitni a fiókot, amely elfelejtette a jelszavát

Nem lehet megnyitni a Mi fiókot, mert elfelejtette a jelszavát? Zavart, hogyan lehet visszaadni? Itt olvashatja el a jelszót elfelejtő Mi-fiók megnyitásának lépéseit.

Elfelejtette a Mi-fiók jelszavát, és nem tud bejelentkezni a mobiltelefonjára? Ha ezt tapasztalja, hidd el, hogy nem csak te tapasztaltad meg.

Most vásárolta meg a legújabb Xiaomi mobiltelefont, és bejelentkezni szeretne az Old Mi fiókba? Vagy elfelejtette Mi-fiókját, annak ellenére, hogy létezik biztonsági mentés fontos fájlok vannak?

Valójában létrehozhat egy új Mi-fiókot. De ez olyan kár, mert a régi fiók fontos adatai csak eltűnnek, annak ellenére, hogy mindezt kevesebb mint 5 perc alatt visszaadhatja.

Ne aggódj. Ha te megragadt mivel elfelejtettem a Mi fiókot, és újra fel akartam használni a fiókot, az ApkVenue hatékony módon képes felülmúlni a felejtés problémáját Jelszó Mi számla.

Mi a Mi számla, más néven Mi számla?

A Mi Számla vagy a Mi Számla a Xiaomi mobiltelefonjának „hivatalos személyazonosságaként” működik, amelynek fő feladata, hogy az Ön által használt mobiltelefon "védője" legyen.

A Mi fiókot a Xiaomi mobiltelefon birtoklásának különféle lehetőségeinek és előnyeinek kihasználására is használják, és a Xiaomi fiók jelszavának elvesztése bizony nem jó dolog.

Elfelejtettem a Mi-fiókot Jelszó nem fogja tudni használni a Xiaomi különféle érdekes és ingyenes szolgáltatásaihoz.

Ezért tudnia kell, hogyan ellenőrizheti a legpontosabb Mi-fiókot, hogy a fiók elfelejtődjön Jelszó Ez azonnal visszaküldhető, és visszatérhet a Xiaomi különféle érdekes szolgáltatásaihoz.

Mi számla funkciók és miért kell Mi számla ellenőrzési folyamat

Ha az Apple rendelkezik Apple ID-vel, akkor a Xiaomi rendelkezik egy speciális Xiaomi felhasználói fiókkal is, amelynek neve Mi Account.

Mivel nagyon fontos funkciója van, a Mi-fiók létrehozásakor a Mi-fiókot is ellenőriznie kell, mielőtt használhatná.

Ennek a különleges Xiaomi-fióknak a szigorú biztonsága nem ok nélkül, ez a speciális fiók többféleképpen hasznos, és itt van ezek közül 3.

1. Adatszinkronizálás és biztonsági mentés visszaállítása

Xiaomi MiCloud nevű Cloud rendszerrel rendelkezik. Feladata az adatok tárolása és az adatok vádlása felhő (biztonsági mentés visszaállítása).

Tehát a MiCloud Xiaomi szolgáltatásainak használatához először létre kell hoznia egy Mi-fiókot vagy egy Mi-fiókot.

Tehát, ha egy nap új Xiaomi mobiltelefont szeretne cserélni, akkor nem kell bajlódnia az adatok mozgatásával! Csak jelentkezzen be Mi / Mi fiókjába!

Ezért ha elfelejti Jelszó Mi számla ugyanazt jelenti, mint elfelejteni Jelszó Mi Cloud.

2. A Xiaomi okostelefonok keresése

Ez is nagyon fontos! Be kell jelentkeznie, és mindig emlékeznie kell Xiaomi fiókjára! Ki akarja elveszíteni a szeretett Xiaomi mobiltelefont, amiről álmodtam?

Nos, ha elveszíti a Xiaomi-t, és elfelejti a Mi-fiókját, az nagyon veszélyes lehet. Ennek a veszteségnek a lehetősége minimalizálható a Mi fiókfunkcióval.

A Xiaomi mobiltelefon aktív Mi fiókjával nyomon követheti ennek a telefonnak a tartózkodási helyét, amikor hirtelen kikerül az irányításból.

Ezért azok számára, akik elfelejtik a Mi-fiókot, vagy elfelejtik a Mi-fiók jelszavát, azonnal frissíteniük kell ezt a fiókot.

3. A Mi Message használata

Xiaomi is tudod saját csevegőalkalmazásuk! Mi üzenete! Kibróbáltad?

Bár nem olyan népszerű híres chat alkalmazás mások, de a Xiaomi mobiltelefonokat tárgyaló különféle izgalmas fórumok csak a Mi Message-ben találhatók tudod!

Jellemzők csevegés Ezt különösen a Xiaomi mobiltelefon-felhasználók számára használhatja, ha Mi-fiókja már normális állapotban van.

Hogyan lehet helyreállítani az elfelejtett Mi / Mi fiók jelszavát

Kétféleképpen szerezheti be vagy állíthatja vissza Mi-fiókjának vagy Mi-fiókjának jelszavát, nevezetesen a mobiltelefonján és egy PC-n vagy laptopon keresztül.

Ez a két módszer ugyanolyan hatékony lehet, ha Mi-számlák ellenőrzésére vagy Mi-számlák ellenőrzésére használják. Ezzel a módszerrel a Mi fiók jelszavának elfelejtése azonnal megoldható.

Minden további nélkül megtudhatja, hogyan állíthatja vissza a speciális Xiaomi-fiókot, amely elfelejtette a jelszavát vagy elfelejtette a Mi-fiókot.

Hogyan lehet helyreállítani az elveszett Mi számlát mobilon

Először is, az ApkVenue megmondja, hogyan lehet visszaállítani a Mi fiókot, és elfelejtette a jelszavát, és hogyan állíthatja vissza közvetlenül az Android telefonján. Nézd meg!

 • 1. lépés - Lépjen be a menübe Beállítás és nyissa meg Mi-fiókját vagy Mi-fiókját

 • 2. lépés - Válassza a lehetőséget Elfelejtette a jelszavát

 • 3. lépés - Írja be a Mi / Mi fiókjával létrehozott telefonszámot vagy e-mailt

 • 4. lépés - Írja be a helyesen megjelenő képkódot

 • 5. lépés - Később lesz egy ellenőrző kód, amelyet elküldünk a mobiltelefon számára vagy e-mailjére.

 • 6. lépés - Írja be az e-mail fiókjába vagy telefonszámára elküldött ellenőrző kódot

 • 7. lépés - Kész! Most visszatért a Mi-fiókja vagy a Mi-fiókja

Hogyan lehet helyreállítani az elveszett Mi fiókot egy PC-n / laptopon

A Mi fiók jelszavát a laptopon elfelejtő fiók visszaállításának módja szinte megegyezik a mobiltelefonéval, csupán annyit kell tennie, hogy meg kell nyitnia a Xiaomi hivatalos webhelyét a Mi fiók visszaállításához.

 • 1. lépés - Lépjen be a következő hivatalos Xiaomi webhelyre: //account.xiaomi.com/, majd kattintson az Elfelejtett jelszó / Elfelejtett jelszó szakaszra
 • 2. lépés - Írja be azt az e-mail címet vagy mobilszámot, amelyet regisztrált a Xiaomiban
 • 3. lépés - Írja be a kódot a képen, amely helyesen jelenik meg.
 • 4. lépés - Lesz egy ellenőrző kód, amelyet elküldünk a mobiltelefon számára vagy e-mailjére.
 • 5. lépés - Ellenőrizze a telefonszámot, ha nincs választás Nem működik?
 • 6. lépés - Írja be a mobilszámára vagy e-mailjére elküldött kódot. Ellenőrizze, hogy a bevitt számok megegyeznek-e.
 • 7. lépés - Ha igen, akkor automatikusan létrehozhat új jelszót. Tegye a jelszót a lehető legbiztonságosabbá a betűk és számok kombinációjával.

Ez egy egyszerű módja annak, hogy visszakaphassa Mi-fiókját a Xiaomi-n, hogy elfelejtette a jelszavát vagy elveszett.

Ha van más módja a Xiaomi-fiók jelszavának helyreállítására, ne felejtsen el megosztani a megjegyzések oszlopban, banda.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Xiaomi vagy más érdekes cikkeket a Naufal.