hogyan lehet könnyen megszabadulni a vírusoktól a laptopokon és a számítógépeken

Problémája van a laptopon vagy a számítógépen vírus miatt? Könnyű, az ApkVenue többféleképpen is megtisztíthatja a vírusokat egy laptopon / számítógépen

Minden, az internetre csatlakozó eszközön soha nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az eszközt továbbra is kísért a neve vírus.

Aha, amikor laptopunk vagy kütyünk vírust fog, akkor rémálom válik valóra.

Ennek oka az, hogy ez elveszítheti a meglévő adatokat és a futtatott operációs rendszert.

Hogyan lehet megszabadulni a laptopok és számítógépek vírusaitól? Ha többet szeretne megtudni, olvassa el az ApkVenue következő cikkét, banda!

Hogyan lehet megtisztítani a vírusokat laptopokon és számítógépeken beépített víruskeresővel

Általában azért megszabadulni a vírusoktól, akkor biztosan használni fogja szoftver ingyenes vírusirtó. A legújabb Windows verzióban már telepítettek egy víruskereső programot, gang.

Amellett, hogy nem kell bajlódnia az antivírusok keresésével és letöltésével a laptopján / számítógépén, nem kell attól tartania, hogy a program feltölti a számítógép memóriáját.

Hogyan lehet eltávolítani a vírust egy laptopon egy PC-n az Antivirus segítségével? Itt vannak a lépések:

 • Ha laptopján / számítógépén telepítve van a Windows 10 operációs rendszer, akkor kereshet az alapértelmezett programnak Windows biztonság. Valójában ez a program a Windows XP óta elérhető, de a Windows Security jobban működik az operációs rendszer legújabb verzióin.

 • A gombra kattintva nyissa meg a Windows PC Security szoftvert Rajt, majd írja be „Windows Security”. Kattintson a megjelenő eredményre.

 • Nyissa meg az alkalmazást Windows biztonság. Ezután válasszon egy lehetőséget Vírus- és fenyegetésvédelem.
 • Ezután válasszon egy lehetőséget Beolvasási beállítások a kívánt szkennelés típusának kiválasztásához.
 • válassza Teljes vizsgálat ha ellenőrizni szeretné az összes adatot a laptopján / PC-jén. Ez az opció a számítógép specifikációitól függően hosszú időt vehet igénybe.

 • Ha gyorsan szeretné nyomon követni a vírusokat, választhat Gyors vizsgálat. Nos, például csak ellenőrizni akar hajtás bizonyos, választhat Egyéni vizsgálat.

 • A fenti opciók kiválasztása után válassza ki Szkenneld most a laptopon vagy a PC-n lévő vírusok keresésének megkezdéséhez.

 • Várja meg a folyamat befejezését. A laptop vírusát észlelik, és lehetőséget kap a vírus eltávolítására. Könnyű, igaz?

Hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól laptopokon és számítógépeken víruskereső nélkül

Ebben a módszerben az ApkVenue biztosít egy módszert anti-mainstream. Rendben, csak Jaka adta hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól a számítógépen antivírus nélkül.

1. Használja a Parancssorot

A Parancssor használatával megszabadulhat a vírusoktól a számítógépen az ApkVenue által adott első víruskereső nélkül. Ne feledje, olvassa el a legjobban, hogy ne legyen hiba a megvalósítási időben, érted?

 • Először kattintson a gombra Rajt, és írja be cmd. Ha megtalálja, ne játsszon, csak kattintson. Jobb egérgombbal kattintva futtatható rendszergazdaként. Így, Futtatás rendszergazdaként.
 • Például az, amire törekedni akar hajtás D, majd írja be dir D: attrib -s -h / s / d . és nyomja meg az Enter billentyűt. Ha ellenőrizni akarja hajtás a D kivételével, akkor csak a D betűt helyettesíteni kell hajtás az ami neked van.
 • Miután ezt megtette, akkor parancssor feltárja hajtás kiválasztva, és az összes fájlt betölti hajtás a.
 • Ezután keressen szokatlan fájlokat .ALKALMAZÁS, ha még soha nem telepítette, törölje a következőn keresztül: parancssor ez.
 • Ha nem lehet törölni, akkor megteheti keresés én magam Fuss, és törölje a fájlt. Használhatja a REGEDIT-et is, vagyis Rajt >Fuss >Regedit >Szerkesztés >megtalálja > írja be a megtalált vírus fájlnevét parancssor, és törölje az összeset Iktató hivatal vagyis a mappát is beleértve.

2. Tiltsa le a gyanús szolgáltatásokat a Feladatkezelőn keresztül

Továbbá, ha továbbra is kíváncsi arra, hogy a számítógépén van-e vírus, vagy sem, akkor láthatja rajta feladatkezelő. Zavart, miért használhatja feladatkezelő. Oké, csak Jaka elmondja, hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól a számítógépen anélkül, hogy ez a nagyon erős víruskereső lenne.

 • Először nyissa ki feladatkezelő nyomással CTRL + SHIFT + KERÜLÉS. Nézze, ha van gyanús szolgáltatás, kapcsolja ki.
 • Ezután fuss MSConfig.
 • A következő lépés, bejelentkezés után Rendszerbeállítások, menjen a lehetőségekhez Szolgáltatás. Törölnie kell az összes gyanús jelölőnégyzetet. Gondolkodj, mit telepítettél, így tudod, hogy van-e szolgáltatás, ami kapcsolódik ahhoz, amit telepítettél, vagy sem.
 • Utána menj be üzembe helyezés. Itt láthatja, mely fájlok szerintetek gyanúsak. Jelöld meg.
 • Most nyisd ki parancssor, majd keresse meg a gyanús nevű fájlt. Törölje a fájlt a CMD, ugyanaz, mint az első út.

Tehát ez az információ arról, hogyan lehet megszabadulni a vírusoktól a számítógépen vírusirtó nélkül. Nehéz neked ez a módszer? Nem, okos vagy, valami ilyesmi nagyon könnyű.

Írja le véleményét és tapasztalatait, miután sikeresen kipróbálta.