hogyan lehet a legteljesebb bit.ly-t elkészíteni (WhatsApp, Google Drive stb.)

Szeretné tudni, hogyan lehet bit.ly egyszerűen és gyakorlatilag elkészíteni? Az ApkVenue-nak ezek az egyszerű lépései vannak a bit.ly WA, a G Drive és mások elkészítéséhez. Azonnal garantált.

Azok számára, akik gyakran foglalkoznak az internet és a közösségi média világával, valóban kötelező ismerni ezt a fontos oldalt.

A Bit.ly olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyekhez bármikor és bárhol hozzáférhet a kommunikációs vonalak és a küldési folyamat egyszerűsítése érdekében fájlokat egyik emberről a másikra.

A folyamat egyszerűsítése mellett a Bitly profibbá és megbízhatóbbá teszi a felhasználókat is. Tehát valóban tudnia kell, hogyan lehet helyesen elkészíteni a Bit.ly WhatsApp-ot, a Google Drive-ot és másokat.

Hogyan készítsünk bit.ly

Ebben a cikkben az ApkVenue részletesebben megvitatja, hogyan lehet a legkönnyebben a bit.ly-t elérni a webhely legújabb megjelenésével.

A mindennap növekvő számú felhasználóval Bitly is mindig fejlesztve a szolgáltatásait és a változások mindig ott vannak a webhelyén.

Ezért az ApkVenue felkészítette az Ön számára a legújabb Bitly használatára, amelyet azonnal gyakorolhat számítógépén vagy okostelefonján keresztül.

Mi a Bitly és hogyan hozható létre a Bit.ly

Mielőtt elkezdené elérni ezt a webhelyet, először tudnia kell, hogy mi a Bitly, és hogyan lehet a Bit.ly jó és helyes.

A Bitly egy URL rövidítő szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lerövidítsék a megosztani kívánt URL-t a bit.ly elülső formátummal.

Hosszú URL, amely elérheti a 2 vagy több sort, csak néhány karakterre rövidíthető a Bit.ly szolgáltatásaival.

Annak ellenére, hogy nagyon egyszerűnek tűnik, ezt az egy szolgáltatást eddig sokan használták ezen alapvető szolgáltatás miatt.

Miért kell tudni, hogyan lehet Bit.ly-t készíteni

Amikor a hosszú URL-ek még így is elérhetők és megoszthatók? Folytatni miért kellene tudni, hogyan kell használni a Bit.ly fájlt?

A válasz egyszerű, a link, amelyet megosztasz másokkal, megteszi sokkal profibbnak és megbízhatóbbnak tűnik hogy rákattintanak.

Képzelje el, ha Ön egy online bolt eladó, aki rövidítés nélkül szeretné megosztani termékkatalógusát a Google Drive-linken keresztül online.

Hány ember gondolja, hogy a megosztott link valóban katalógust tartalmaz, és nem vírust vagy valami hasonló negatívat? A Bitly segítségével ez a link sokkal megbízhatóbbnak tűnhet.

A bit.ly webhely létrehozásával kapcsolatos lépések

Most, hogy már értette a Bitly funkcióját, Jaka azonnal oktatóanyagot adott a legújabb Bit.ly Whatsapp elkészítéséhez, amelyet azonnal gyakorolhat.

A Bitly szolgáltatás eléréséhez meg kell regisztráljon először. Pihenjen, a Bitly továbbra is ingyenes tervet biztosít a kis felhasználók számára.

Íme a lépések a bit.ly létrehozásához a követhető weboldalon keresztül, és garantáltan meg is lesznek művek randizni.

 • 1. lépés - Nyissa meg a bit.ly webhelyet egy böngészőben, majd kattintson a gombra Kezdje ingyenesen.
 • 2. lépés - Válassza ki, melyik csomagot ingyenes más néven ingyenes, így ingyen kezdheti meg a regisztrációt ezen az oldalon.

 • 3. lépés - Regisztrálja együtt e-mailjét felhasználónév valamint a jelszót, amelyet a webhely későbbi megnyitásához használunk.

 • 4. lépés - Kövesse a következő utasításokat, amíg el nem éri a Bitly szolgáltatás irányítópultját.

Lépések a bit.ly WhatsApp és más linkek elkészítéséhez az alkalmazáson keresztül

Azok az okostelefon-felhasználók számára, akik nagyobb rugalmasságot szeretnének elérni a Bitly szolgáltatásaihoz való hozzáférésben, az ApkVenue elkészítette a Bit.ly WA és más linkek alkalmazáson keresztüli létrehozásának módját is.

A Bitly-fiók webhelyen történő létrehozásához hasonlóan Önnek sem kell fizetnie semmit azért, hogy az alkalmazáson keresztül hozzáférjen a Bitly-szolgáltatásokhoz.

Itt vannak a lépések a Bit.ly elkészítéséhez egy követhető alkalmazáson keresztül.

 • 1. lépés - Töltse le és telepítse a Bitly alkalmazást okostelefonjára, hogy hozzáférhessen az összes szolgáltatásához. Akinek még nincs, az alábbi linken keresztül letöltheti a Bitly alkalmazást.

Töltse le a BitLy alkalmazást:

Apps Utilities Bitly LETÖLTÉS
 • 2. lépés - Regisztráljon bevitelsel email, felhasználónév, valamint az alkalmazáshoz használni kívánt jelszót.
 • 3. lépés - A regisztráció befejezése után a telepített alkalmazáson keresztül hozzáférhet a Bitly szolgáltatáshoz.

A Bit.ly WhatsApp elkészítésének lépései

Azok számára, akik meg akarják osztani a WhatsApp számot, és csevegést is szeretnének hozzáadni, ez valóban helyes, mert az ApkVenue megosztja veled, hogyan készítsd el a bit.ly WA-t.

Más webhelyhivatkozásoktól eltérően, hogy a linken keresztül megoszthassa WA számát a nyitó szöveggel együtt speciális API kódra van szükség csinálni.

Ez a lépés egy lépés, amelyet először el kell végezni, mielőtt alkalmazhatná a következő bit.ly WhatsApp létrehozását.

Hogyan készítsünk WhatsApp API-kódot a Bit.ly WA készítésének részeként

Íme a WhatsApp alkalmazás API kódjának létrehozása a személyes mobiltelefonszámhoz.

 • 1. lépés - Töltse ki a kódot //api.whatsapp.com/send?phone= számoddal az egyenlőségjel után.
 • 2. lépés - Ha üdvözlő üzenetet szeretne hozzáadni, adja hozzá a kódot & text = a szám mögött, valamint a beírni kívánt üzenet tartalma.
 • 3. lépés - Ha van szóköz az üzenetben, cserélje ki a szóközöket a következővel: %20.

Hogyan készítsünk Bit.ly Whatsapp alkalmazást

Az API-kód után itt olvashatja azokat a lépéseket, amelyeket be kell tartania egy rövid link létrehozásához a bit.ly webhelyen keresztül.

 • 1. lépés - Lépjen be a főoldalra, majd nyomja meg a létrehozás gombot.
 • 2. lépés - Paszta Az oszlopba létrehozott WhatsApp API-link illessze be a hosszú URL-t.
 • 3. lépés - Azok, akik alkalmazni szeretnék az egyéni Bit.ly létrehozását, szerkeszthetik a rövidített hivatkozást a megadott oszlopban.

A bit.ly Google Drive-link létrehozásának lépései

Azok számára, akik a Bitly segítségével szeretnék fájlokat megosztani a Google Drive-on, Ön is megteheti. Csak használja az alábbi lépéseket a használatához.

 • 1. lépés - Lépjen be a Google Drive-ba, kattintson a jobb gombbal a megosztani kívánt fájlra, majd válassza ki letölthető linket kap hogy megkapja a fájl letöltési linkjét.
 • 2. lépés - Lépjen be a Bitly főmenübe, válassza a Létrehozás és a lehetőséget paszta a korábban a Google Drive-ról letöltött link. A Bitly automatikusan lerövidíti a megadott linket.

Ezt a linket közvetlenül felhasználhatja fájlok megosztására a Google Drive-on.

A Bitly Whatsapp készítésének lépései az Instagram-on

Azok számára, akik olyan linket szeretnének felvenni a bio- vagy Instagram-bejegyzésbe, amely a WhatsApp alkalmazás számához kapcsolódik, és közvetlenül ezen a linken keresztül lehet kapcsolatba lépni velük, nagyon illik, hogy az ApkVenue itt osztja meg a módszert.

Hogyan készítsük el a Bit.ly WA-t az Instagram-on, valójában továbbra is megegyezik az előző módszerek lépéseivel.

Hogy ne legyen túl hosszú, íme a következő lépések, amelyeket azonnal követhet.

 • 1. lépés - Hozzon létre egy WhatsApp API-linket, amelyet az ApkVenue fentebb kifejtett módon fog használni.

 • 2. lépés - Lépjen be a Bitly főmenübe, írja be a WhatsApp API linket a megadott mezőbe, és nyomja meg a gombot teremt.

 • 3. lépés - Nyissa meg az Instagram-ot, lépjen a profil menübe, majd kattintson a gombra profil szerkesztése.
 • 4. lépés - Írja be az oszlopba a rövidített linket Bio és kattintson a mentés gombra.

A lépés befejezése után a profilodon megjelenik egy link, amelyre kattintva közvetlenül összekapcsolható az általad használt WhatsApp alkalmazással.

Ezek a módszerek a Bit.ly WA és a Google Drive elkészítéséhez, amelyeket mindkettő különböző célokra alkalmazhat.

A Bitly valóban olyan szolgáltatás, amelyet széles körben használtak, így nincs vesztenivaló, ha elsajátítja, hogyan készítse el megfelelően és helyesen a Bit.ly fájlt.

Remélhetőleg az a cikk, amelyet az ApkVenue ezúttal megoszt, hasznos lehet mindannyiuk számára, banda, találkozunk a következő cikkben.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found