7 legjobb ingyenes filmnéző oldal 2021-ben

Az IndoXXI streaming filmek megtekintésének webhelyét valóban letiltották. De nyugodj meg! Még mindig vannak alternatív oldalak ingyenes indo és legális filmek megtekintésére itt!

Streaming filmnézési oldalak természetesen ez lehet a legjobb választás, ha egy napos tevékenység után meg akarsz szabadulni a fáradtságtól, igen, bandával.

Különösen a soha nem csillapodó Corona vírus terjedése miatt sokunknak otthon is kell maradnia, ezért a filmnézés a leghatékonyabb módja az unalom megszabadulásának.

Sajnos tavaly részt kellett vennie az egyik legnépszerűbb ingyenes film streaming szolgáltatásban, IndoXXI.

Annak ellenére, hogy az IndoXXI blokkolásra került és eltűnt, mégis vannak ilyenek ingyenes filmnéző oldalak amelyhez 2020-ban férhet hozzá, tudja! Mik ezek a webhelyek? Itt van a teljes lista.

1. Viu

Fotó jóvoltából: Viu

Neked, koreai dráma szerelmeseinek, Viu (www.viu.com) vagy a webhely vagy felület streaming filmeket, amelyeket meg kell próbálnod.

Itt megtalálhatja a legfrissebb koreai dráma- és filmcímek széles választékát a különböző műfajokból ingyen nézhető.

Igen, annak ellenére, hogy a prémium tartalmak egy részét csak a fizetős vásárlók élvezhetik.

A Viu nemcsak a Korea Ginseng Country műsorait kínálja, hanem thai drámákat és filmeket, indonéz filmeket és japán drámákat is kínál.

2. iFlix

Fotóforrás: iFlix

Viu mellett, iFlix (www.iflix.com) szintén az egyik ingyenes filmnéző oldal, amely nem kevésbé népszerű, banda. tudsz ingyenes Indo sub online filmeket nézhet a rendelkezésre álló címek széles választékával.

Valójában az egyik legújabb thai dráma, Bad Genius meg is nézheti tovább felület streaming ezt ingyen tudod. Remek, igaz?

Az iFlix nem csupán film- és drámatartalmat kínál különböző országokból, például Koreából, Thaiföldről, Indonéziából a hollywoodi filmek sorába.

3. Genflix

Fotóforrás: Genflix

Szeretne egy alternatív oldalt ingyenes film link Egyéb? Genflix (www.genflix.co.id) lehet az egyik válasz!

Különösen a japán animációs filmek kedvelői számára a Genflix számos választási lehetőséget kínál, mint például Pokemon, My Hero Academia és még sok más.

Érdekes, hogy ez az ingyenes filmnézési oldal a különböző országokból származó film- vagy sorozattartalom mellett élő TV-szolgáltatásokat is nyújt, ahol a helyi tévécsatornákat nézheti.

Többé nem kell telepítenie az alkalmazást, hogy online tévét nézzen, banda!

4. FOGÁS +

Fotóforrás: Google Play

A következő legális ingyenes filmnéző oldal ott van CATCHPLAY + (www.catchplay.com) amely még egy speciális kategóriás menüt is biztosít az ingyenes filmek és drámák gyűjteményéhez.

De ha prémium filmtartalmat szeretne nézni, akkor előbb fel kell fizetnie egy összeg befizetésével Havonta 45 000 IDR.

A 2020-as indo feliratoktól nem sokban különbözik a többi online streaming webhelytől, a CATCHPLAY + különféle indonéz, koreai, thai és hollywoodi filmtartalmakat is kínál.

5. Videó

Fotóforrás: Vidio

Bár az egyik legjobb online TV-alkalmazásként ismert, de Videó (www.vidio.com) nyilvánvalóan különféle filmtartalmakat is kínál, amelyeket ingyen megnézhet, tudod.

Semmi félszeg, itt számos koreai, indonéz, hollywoodi filmet és drámát, thai filmet és indiai filmet is talál. Tényleg teljes, igaz?

Néhány exkluzív filmtartalom esetében azonban sajnos csak azok nézhetik meg, akik feliratkoztak egy Premium Vidio fiókra.

6. Biskop Online

A következő legjobb mozifilm-oldal a Online mozi (//bioskoponline.com/) amely kifejezetten a nemzet gyermekeinek legjobb műveit szolgáltatja.

Azok számára, akiket jobban érdekel az indonéz filmek nézése, az Online Cinema többféle műfajban kínál számos címet, amelyeket élvezhet. Bár nincsenek túl sokan.

Ezen felül, hogy ezen az oldalon nézhessen, először is fizetnie kell. De nyugodj meg, 5000 IDR-től kezdődően élvezheted, hogy lehet!

7. WeTV

Utoljára ott WeTV (//wetv.vip/hu) amely a közelmúltban meglehetősen népszerű volt a legjobb ingyenes film streaming oldalak rajongói körében.

Érdekes módon a WeTV számos eredeti drámasorozatot is kínál, mint például a Netflix, amelyek érdekes történeteket kínálnak, tudod! Például az Imperfect The Series, amely a film adaptációja.

Önnek az anime sorozat rajongói számára a WeTV egy meglehetősen változatos könyvtárral is rendelkezik, indonéz feliratokkal kiegészítve. A jó dolog az, hogy mindezt ingyen élvezheted, tudod.

Jogi nyilatkozat: Pszt ... Ez a filmnézés veszélye Online Amit tudnia kell!

Mint tudják, filmnéző oldalak folyam Az IndoXXI minden szolgáltatását 2020. január 1-jén bezárta.

A fő ok egyértelmű, mert a filmek ezen az oldalon keresztül mindenképpen sértőek Szellemi tulajdonjogok (IPR), amelyben az IndoXXI egy fillért sem fizet a filmtulajdonosoknak.

Ezért nagyon ajánlott, hogy csak legális oldalakon nézzen filmeket. Emellett mi a veszélye a filmnézésnek online az IndoXXI-szerű szolgáltatásokon keresztül?

Valójában sok szolgáltató van folyam ezt feltette pornográf hirdetések hogy a tartalom kevésbé biztonságos legyen, amikor kiskorúak férnek hozzá.

Ezenkívül néha ezek a hirdetések oda vezetnek online szerencsejáték szagú tartalom, a potenciálig adathalászat és bevetni rosszindulatú azon az eszközön, amely hozzáfér hozzá, tudod.

Ezért kétszer is meg kell gondolnia, amikor meglátogatja azokat a filmnéző oldalakat, amelyeket az ApkVenue fentebb áttekintett, bandával. Tegye saját felelősségére!

Nos, ez az ajánlás a legjobb és ingyenes filmnéző oldalakra 2021-ben, amelyeket az IndoXXI alternatívájaként látogathat meg. Úgy fogja érezni, mintha saját online mozija lenne!

De emlékezz! Használja okosan a fenti oldalakat, és ne engedje, hogy negatív dolgok megtekintésére használja őket, na!

A fenti gyűjteményből hol van az oldal folyam melyik a kedvenced? Gyere, írd meg véleményed az alábbi megjegyzés oszlopba, és találkozunk a következő JalanTikus cikknél!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.