a xiaomi mobiltelefon mindenfajta újraindításának legegyszerűbb módja

Szeretné, hogy a Xiaomi mobiltelefon újnak tűnjön? Jobb, ha csak újraindítja a mobiltelefont. Az ApkVenue itt elárulja, hogyan lehet újraindítani a különböző típusú Xiaomi mobiltelefonokat.

Elfelejtette a jelszavát? Vissza akarja állítani a Xiaomi mobiltelefon gyári beállításait?

Lehet, hogy a mobiltelefon újraindítása vagy visszaállítása az egyik olyan tevékenység lett, amelyet a felhasználók gyakran végeznek. Legyen szó a mobiltelefon teljesítményének helyreállításáról, hogy gyors legyen, mint az új, törölje az adatokat, vagy azért, mert elfelejtette a jelszavát.

De a probléma az, hogy nem minden okostelefon-felhasználó, különösen a Xiaomi mobiltelefonok, megértik, hogyan lehet újraindítani a Xiaomi mobiltelefonját, bandát. Egy-egy, valójában azzá válik bootloop deh, nem akarod jól?

Ezért ebben a cikkben az ApkVenue beszélni akar hogyan lehet újraindítani minden típusú Xiaomi mobiltelefont könnyen és biztonságosan. Kíváncsi?

Útmutató a Xiaomi HP minden típusának teljes és egyszerű újraindításához

Fotó forrás: Pocket-lint

Újraindítás előtt erősen ajánlott megtenni mentse az összes adatot hogy előbb spóroljon a Xiaomi mobiltelefonján, banda.

Látja, hogy az újraindítási folyamat törli az összes adatot és alkalmazást a mobiltelefonról. Annak érdekében, hogy a mobiltelefon olyan állapotban térjen vissza, mint az imént.

Ezután ki kell töltenie vagy a mobiltelefon feltöltéséhez legalább 50% -os energiát biztosítson. Ezt úgy kell megtenni, hogy később a Xiaomi mobiltelefon újraindításának folyamata ne álljon meg félúton.

Miután biztonsági másolatot készített és feltöltött mobiltelefonját, kövesse az alábbi lépéseket a Xiaomi mobiltelefonjának visszaállításához.

Kétféle módon lehet visszaállítani a Xiaomi mobiltelefont. Első lépés használja a bekapcsológombot és a második út menjen a Beállítások menübe.

Jogi nyilatkozat:

1. Hogyan állítsuk vissza a Xiaomi HP-t a bekapcsológomb segítségével

Fotóforrás: Az Android Soul

Ami a Xiaomi mobiltelefon alaphelyzetbe állítását a bekapcsológombbal illeti, valójában nem olyan nehéz megtenni, banda.

Csak néhány lépést kell tennie, amíg végül a Xiaomi Android mobiltelefon összes beállítása visszaáll, mint amikor először vásárolta meg őket.

Ha azonban még mindig nem érti és szeretne többet megtudni, akkor a következő lépéseket követheti:

1. lépés - Nyomja meg a Power + Hangerő növelése gombot

 • Először is, ha a Xiaomi mobiltelefon ki van kapcsolva, nyomja meg a gombot „Power + hangerő növelése” a Xiaomi logó megjelenéséig.

2. lépés - Válassza az „Adatok törlése” lehetőséget

 • Miután a helyreállítási mód főmenü oldalán választott egy lehetőséget 'Adat eltávolítás'.

 • A rendezéshez a hangerő növelése és csökkentése gombokkal léphet fel és le. Eközben a bekapcsológombot választani.

Fotóforrás: Mbah Man Android & Backsound

3. lépés - Válassza az „Összes adat törlése” lehetőséget

 • Ezután válasszon egy lehetőséget "Minden adat törlése". Ezután válasszon 'Megerősít'.

Fotóforrás: Mbah Man Android & Backsound (Válassza az „Összes adat törlése” lehetőséget a Xiaomi mobiltelefonjának visszaállításához a bekapcsoló gombbal).

 • Várjon, amíg a Xiaomi mobiltelefon visszaállítási folyamata befejeződik.

4. lépés - Térjen vissza a fő helyreállítási mód menübe

 • Ha elkészült, a menü kiválasztásával visszatér a fő helyreállítási mód menüjébe 'Vissza a főmenühöz'.

Fotóforrás: Mbah Man Android & Backsound

5. lépés - Indítsa újra a Xiaomi telefont

 • Végül csak ki kell választania a menüt 'Reboot' azután "Újraindítás a rendszerre".

Fotóforrás: Mbah Man Android & Backsound (Ha befejezte a Xiaomi mobiltelefon újraindítását, indítsa újra a mobiltelefont).

Ezt követően a Xiaomi mobiltelefon újraindul, és sikeresen megcsináltad, banda. Nagyon egyszerű, igaz, hogyan lehet újraindítani a Xiaomi mobiltelefont a bekapcsoló gombbal?

Így például elfelejtette a jelszavát zár képernyõ vagy felejtse el a Xiaomi fiók jelszavát, és válassza a Xiaomi mobiltelefon újraindítását, kövesse a fenti lépéseket.

Azok számára, akik a helyreállítási mód módszerével keresik a Xiaomi 4A mobiltelefon vagy bármely más típus újraindítását, kövesse ezeket a lépéseket.

2. A Xiaomi HP újraindítása a Beállítások menüben

A fenti módszer mellett a Beállítások menü vagy a Beállítások segítségével mindenféle típusú Xiaomi mobiltelefont újraindíthat.

Ezt a módszert könnyebb elvégezni, mert csak meg kell nyitnia a Beállításokat, és meg kell keresnie a Telefon visszaállítása opciót. Nagyon egyszerű és praktikus, laptopeszköz vagy további alkalmazások nélkül.

További részletekért itt olvashatja el, hogyan indíthatja újra a Xiaomi mobiltelefont, hogy visszatérjen a gyári beállításokhoz.

1. lépés - Lépjen be a beállítások menübe

 • Először belép a menübe 'Beállítások'.

 • A Beállítások oldalon válassza ki a menüt 'Telefonról'.

Fotóforrás: JalanTikus (Szeretné tudni, hogyan kell újraindítani a Xiaomi 6A vagy más típusú mobiltelefont? Ez az egyik lépés).

2. lépés - Válassza a „Biztonsági mentés és visszaállítás” lehetőséget

 • A következő lépésben válassza ki a menüt Biztonsági mentés és visszaállítás.

4. lépés - Válassza az „Összes adat törlése” lehetőséget

 • Ezt követően úgy dönt "Minden adat törlése (gyári visszaállítás)".

5. lépés - Kattintson a Telefon visszaállítása gombra

 • Végül csak annyit kell tennie, hogy megnyomja az ikont 'Telefon visszaállítása' ami alul van.

Fotóforrás: JalanTikus (Válassza a telefon alaphelyzetbe állítását a Xiaomi HP elfelejtett jelszavának újraindításához a Beállítások menüben).

Ezután ellenőrizze magát jelszóval és így tovább, majd folytassa a Xiaomi mobiltelefon formázásának folyamatát. Kész!

Nos, az alaphelyzetbe állítás befejezése után a Xiaomi mobiltelefon pontosan ugyanúgy tér vissza a kezdeti beállításokra, mint amikor új mobiltelefont, bandát vásárolt.

Igen, a fenti lépéseket azok is kipróbálhatják, akik a Xiaomi 5A, 6A, Redmi 3 és minden más típusú Xiaomi mobiltelefon újraindításának módját keresik.

Nos, így indíthatja újra az ApkVenue összes teljes és egyszerű típusát, a Xiaomi HP-jét, amelyet most megtehet, banda.

Az ApkVenue még egyszer emlékeztetni kívánja, hogy a fenti lépések minden típusú Xiaomi mobiltelefonon elvégezhetők. Tehát, ha zavart abban, hogyan állíthatja vissza a Xiaomi Redmi 5 mobiltelefont vagy bármilyen más típust, akkor csak a fenti módszert kell követnie.

Sok sikert és sok sikert!

Igen, ha meg akarja tudni, hogyan kell újraindítani a Vivo HP-t, itt olvashatja el az ApkVenue cikkét is a Vivo HP visszaállításáról.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa