8 legjobb mozgó fotóalkalmazás 2020

Hogyan készíthet mozgó fényképet egy mobiltelefonon! Itt az ApkVenue a legjobb zenei fotóalkalmazások mozgatására vonatkozó ajánlásokat ismerteti az Android telefonokon (Frissítés 2020)

A fényképalkalmazások mozgatásához sokféle lehetőség van. De melyik a legegyszerűbb és legkevésbé bonyolult használni?

Jelenleg sokan szeretnek mozgó fényképeket közzétenni olyan népszerű közösségi médiában, mint az Instagram, a TikTok és mások.

Nyilvánvaló, hogy egy mozgó fénykép szerkesztése, mint egy videó, nem nehéz, tudod! Csak a megfelelő alkalmazásra van szüksége, és rendelkezik támogató funkciókkal.

Nos, ezúttal az ApkVenue áttekinti néhány ajánlást mozgó fotóalkalmazás amely több találatot jelent az Android vagy iPhone mobiltelefonján, itt.

Eitsss ... Ne hagyja ki, az ApkVenue oktatóanyagot is tartalmaz arról, hogyan lehet mozgó fényképeket, például videókat készíteni. Gyerünk, hallgassunk!

A legjobb mozgóképes alkalmazásra vonatkozó ajánlások

Fotóforrás: popsci.com

Mobil fotószerkesztő alkalmazás amelyeknek az ApkVenue ajánlása ezúttal érdekes funkciókkal rendelkezik, és minden bizonnyal hasznos számodra érdekes mozgó fotók készítéséhez az Instagramon.

Még szerkesztésekhez sem kell bonyolult lenni készség multimédia, hogy elsajátítsa.

Tehát ahelyett, hogy kíváncsibb lenne, íme egy lista a legjobban mozgó videoszerkesztő alkalmazásokról, amelyeket az ApkVenue ajánl.

1. StoryZ Photo Motion & Cinemagraph

Fotóforrás: indiatimes.com

Az első ajánlás az StoryZ Photo Motion & Cinemagraph amelynek több jellemzője van fejlett más alkalmazásokhoz képest, tudod.

Ennek az az oka, hogy ennek az Instagram mobil képszerkesztő alkalmazásnak egy pillantásra ugyanaz a megjelenése és funkciója, mint a Plotagraph alkalmazásnak, amely egy mobil fotóalkalmazás, amely kizárólag az iPhone felhasználók számára használható.

A StoryZ nemcsak mozgó fényképeket készíthet, hanem animált GIF-fájlokká és animált dupla expozícióvá is konvertálja a fényképeket. Garantáltan klassz!

RészletStoryZ Photo Motion & Cinemagraph
FejlesztőAndor Communications Pvt. Ltd.
Minimális OSAndroid 4.1+
Méret15,4 MB
Értékelés4.5 / 5 (Google Play)

Letöltés most: StoryZ Photo Motion & Cinemagraph

2. Lumyer - Magic Photo Animator

Fotó forrása: clipzui.com

Ezenkívül az ApkVenue alkalmazásokat is ajánl Lumyer - Magic Photo Animator, ahol mozgó animációs effektust adhat, hogy az életszerűbbnek tűnjön, mint egy videó.

Ebben a 3D-s mozgó fotóalkalmazásban több mint 200 szűrőt kínálunk fel, amelyeket az Ön kívánságainak megfelelően választhatunk ki.

Miután megpróbálta mozgóképet készíteni ebben az alkalmazásban, elmentheti fényképeit GIF formátumban, hogy megossza azokat a közösségi médiában, bandában.

RészletLumyer - Magic Photo Animator
Minimális OSAndroid 4.4+
Méret66,8 MB
Értékelés4.5 / 5 (Google Play)
Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

3. Élő mozgókép - Élő fotóanimáció

Fotó forrása: phandroid.com

Élő mozgókép - Élő fotóanimáció egyszerű funkciókat kínál érdekes animációk készítéséhez a közösségi médiában.

De ez az alkalmazás csak a mozgókép hang vagy háttérzene hozzáadása nélkül.

Annak ellenére, hogy nem tartalmaz mozgó fotóalkalmazást zenével, a Mozgókép még mindig elég egyszerű azok számára, akik kezdők és szeretnék kipróbálni, hogyan válhat hírességgé.

RészletÉlő mozgókép - Élő fotóanimáció
FejlesztőAlish Developer
Minimális OSAndroid 4.1+
Méret6,1 MB
Értékelés3,4 / 5 (Google Play)

Letöltés most: Mozgókép: Élő fotó

Egyéb mozgó fényképalkalmazások ...

4. Zoetropic - mozgásban lévő fotó (telepítenie kell)

Fotóforrás: banddoppler.com

A következő ott van Zoetropic - Fotó mozgásban amely gyönyörű mozi effektus hozzáadásával élénk hangulatot kölcsönöz a fotóinak.

Használatához csak adnia kell maszkolás a fénykép azon területén, amelyet mozdulatlanul szeretne készíteni, és hagyja a mozgó részeket.

Egyébként ez a 3D-s mozgó fotóalkalmazás meglehetősen könnyen használható anélkül, hogy meg kellene jegyeznie a nehéz oktatóanyagokat! Ki kell próbálni!

RészletZoetropic - Fotó mozgásban
FejlesztőZoemach Tecnologia
Minimális OSAndroid 4.4+
Méret49,2 MB
Értékelés4.3 / 5 (Google Play)

Letöltés most: Zoetropic - Fotó mozgásban

5. Loopsie - Mozgó videóeffektusok élő fotók

Fotó forrása: mi.com

Loopsie - Mozgó videóeffektusok élő fotók az egyik iPhone és Android mobil fotóalkalmazás, amelyet az ApkVenue kipróbált.

Ennek az iPhone képszerkesztő alkalmazásnak a használata hasonló a Zoetropichoz, amelyet az ApkVenue korábban áttekintett. A többi, ez az alkalmazás elég könnyű használatához, így minden típusú Android okostelefonhoz alkalmas.

Csak adnia kell maszkolás azon a területen, ahová a fénykép nem kerül, így a terület nem lesz maszkolás-Ez meg fog mozdulni.

RészletLoopsie - Mozgó videó effektusok élő fotók
FejlesztőGameLounge
Minimális OSAndroid 5.0 vagy újabb
Méret19 MB
Értékelés4.3 / 5 (Google Play)
Apps Photo & Imaging GameLounge LETÖLTÉS

6. Plotaverse - Hozza létre a valóságot

Fotóforrás: asteasolutions.com

Csak a névből ítélve, Plotaverse - Hozza létre a valóságot valóban úgy tűnik, hogy be akarja hozni azokat a funkciókat, amelyeket az exkluzív Plotagraph iOS-on mutat be.

Ez a mozgó fotóalkalmazás zenével számos funkciót kínál, például animációs eszköz, kiválasztó eszköz, azonnali lejátszás, a fénykép fényerejének beállításához.

Érdekes, hogy ebben a mozgóképes alkalmazásban képeket exportálhat GIF, MP4 és PNG formájában, tudod! Csak válassza ki, mit akar!

RészletPlotaverse
FejlesztőPLOTAGRAPH, Inc.
Minimális OSAndroid 6.0+
Méret29 MB
Értékelés2.7 / 5 (Google Play)

Letöltés most: Plotaverse - Hozza létre a valóságot

7. Gif Me! Kamera

Fotó forrása: onhax.me

Ahogy a neve is mutatja, Gif Me! Kamera animációs GIF-eket készít a WhatsApp-on, közvetlenül az okostelefon kamerájáról, bandáról.

Ez a mobil fotóalkalmazás, mint például a Boomerang, teljes körű funkciókat kínál a kreativitás érdekében különféle szűrőkkel, amelyeket a fényképek szépítésére kínálnak.

Itt készíthet stop motion, timelapse, a következő GIF-bejegyzésigfeltölteni a közösségi médiába. Izgalmas, deh!

RészletGif Me! Kamera
FejlesztőXnView
Minimális OSAndroid 4.0+
Méret24 MB
Értékelés4.3 / 5 (Google Play)
Alkalmazások letöltése

8. Beszélő fotók Meingből

Fotóforrás: play.google.com

Végül meg kell próbálnia Beszélő fotók Meingből vicces videóposztokat készíteni a közösségi médiában, például a Twitteren és az Instagramon.

Ez a jobb-bal mozgó fotóalkalmazás automatikusan konvertálja a képeket mozgóképekké és énekel a beírt szöveg alapján.

Amellett, hogy használhatja saját arcfotóját, a Meing-ből származó Beszélő Fotók a barátait, bandáját is megtréfálhatják. Biztos, hogy nem akarod kipróbálni?

RészletBeszélő fotók Meingből
FejlesztőXiamen Magic World Network Technology Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 vagy újabb
Méret91 MB
Értékelés4.1 / 5 (Google Play)
Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

Hogyan készítsünk mozgó fényképet, mint egy videót

Fotóforrás: blog.flixel.com

Már ismeri a fotószerkesztő alkalmazások áthelyezésére vonatkozó ajánlásokat, és most már csak ismernie kell a lépéseket hogyan lehet mozgó fényképet készíteni, mint egy videót, itt.

Tehát ne legyél kíváncsibb, mert Jaka mindent áttekintett az alábbi alkalmazásban, banda.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ez a 8. ajánlás mozgó fotóalkalmazás legújabb és legjobb, amit irányíthat telepítés androidos okostelefonon. Hogyan? Nem igazán könnyű elkészíteni!

Most már nem kell összetévesztenie, hogy hűvös bejegyzéseket osszon meg barátaival a közösségi médiában. Gyerünk, próbáld ki most!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.