egyszerű mód a Windows 10 telepítésére mac-ra a boot camp használatával

Csak próbálja meg telepíteni a Windows 10-et Mac-re, ez egyszerű és nem nehéz.

Windows 10, a Microsoft által jelenleg gyártott legfrissebb operációs rendszer. Ha Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszert használ kedvenc laptopján vagy PC-jén, akkor kezdje el használnifrissítés. Mert a Microsoft hamarosan véget ér frissítés július végén ingyen Windows 10.

A korábbi Windows-alapú laptopok vagy PC-k, immár az Apple által gyártott eszközök mellett telepítheti a Mac Windows 10-et is. Aha, ez igaz. Akkor elég nehéz a módszer? Vagy el kell hoznia szolgáltatóközpont legközelebb a Windows 10 telepítéséhez? Nincs szükség, ehhez csak néhány feltételnek kell megfelelnie telepítse a Windows 10-et Mac-re a Boot Camp segítségével.

  • 4 dolog A Windows 10 összes felhasználójának KELL
  • A bejelentkezési képernyő megváltoztatása a Windows 10 rendszerben
  • 5 legidegesítőbb funkció a Windows 10 rendelkezik

A Windows 10 telepítése Mac rendszerre a Boot Camp használatával

Igen, a Windows 10 Mac rendszerre történő telepítése előtt meg kell felelnie azoknak a követelményeknek, amelyeket először telepítenie kell sofőr A Windows 10 a Boot Camp alkalmazást használja. Azt is meg kell győződnie arról, hogy a Mac használja OS X, Mac firmware, és Boot Camp asszisztens a legutolsó. Azt is meg kell győződnie arról, hogy a Windows rendszert a belső eszköz rendszerlemezére kell telepíteni a Boot Camp használatával, mert az Apple nem támogatja a Windows operációs rendszer külső helyre történő telepítését. Ezután csak annyit kell tennie, hogy kövesse a JalanTikus által adott lépéseket.

A Windows 10 Mac számítógépre történő telepítésének egyszerű lépései

  • Ismét emlékeztetni kell, ellenőrizze a követelményeket telepítse a Windows 10 rendszert teljesül. Ne hagyjon ki semmit.
  • Ezután telepítse Windows 10 ISO fájl Mac OS-eszközére. Töltsük fel a indítható Windows 10 USB-eszközre hajtás vagy vaku használat UNetbootin.
  • Ezután fuss szoftverBoot Camp asszisztens a Windows partíciók létrehozásához és konfigurálásához. Válassza ki a megfelelő partíció méretét. Igen, ne felejtsd el megadni a Windows telepítéséhez szükséges minimális helyet.
  • Ezután használja szoftver Boot Camp és válasszon egy lehetőséget Indítsa el a Windows rendszert, majd helyezze be a Windows 10-et USB-n keresztül bootolható, és kövesse a telepítési rendszer által felszólított többi lépést.
  • Ezt követően elkészült, és futtathatja a Windows 10 rendszert a Mac eszközén.

Hogyan, egyszerű lépésként ne telepítsük a Windows 10-et Mac-re a Boot Camp segítségével? A módszer futtatásával kipróbálhatja a Windows 10 összes olyan funkcióját, amelyet korábban nem tudott élvezni. Szóval, próbálkozzon jól!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found