elég egyszer játszani, ez a 7 horror játék rémálmokat okoz egész életében

Az alábbi horror játékok gyűjteménye garantáltan rémálmokat okozhat a játék után a sok ugró és félelmetes lény miatt. Miről szólnak a játékok?

Amikor játékról beszélünk Borzalom Valóban, nem lesz vége, igen, minden évben új horror játékok jelennek meg. És minél többet gyártanak itt a játék kedves és félelmetes, mint néhány alábbi horror játék.

Azok számára, akik szeretik a horror játékokat, kötelezőnek tűnik a játék 7 játék alatt. Miért is? mert az alábbi horror játékok gyűjteménye garantáltan rémálmokat okozhat a játék után, mert olyan sok van ugrásgondozás és ijesztő lények. Miről szólnak a játékok?

  • Tesztelje a belét úgy, hogy éjjel játssza ezt a 4 legijesztőbb okostelefonos játékot! Merészel?
  • 15 legfélelmetesebb és legjobb Android Ghost játék | Az Auto nem tud aludni!

Csak játszott egyszer, ez a 7 horror játék egész életében rémálmokat okoz

1. Sophie átka

Azok számára, akik szeretik a horror műfaji játékokat, úgy érzi, hogy egy úgynevezett játékot kell játszania Sophie átka ez. Ha edzeni akarja az erejét, megteszi ugrásgondozás, erősen ajánlott ezt az egy játékot játszani.

Ennek az egy játéknak a játéka nagyon egyszerű, csak muszáj reggelig tart. De a túléléshez meg kell tartani, hogy az egyes helyiségekben ne kapcsoljanak ki a fények, és kerülni kell a megnevezett szellemet Sophie ez.

2. Utolsó 2

Újra újra Vörös hordó stúdió lepje meg a játékosokat az általuk készített játékokkal. Utána bummAz első Outlast sorozatban a játékosok csodálkoznak a játék folytatásán, nevezetesen Outlast 2.

Ez a játék egy hamis vallási szektáról mesél, és Ön újságíró szerepet játszik. Azonban az történik, hogy a helikopter lezuhan és te elakadt egy területen vidéki területek, amelyek betartják az eretnek tanításokat. Ki kell mennie onnan, de ez egy kihívás a játékosok számára, ahol zavartan találják meg a kiutat.

3. Amnézia: A sötét leszármazás

Ez a horror játék fiatalember történetét meséli el hirtelen felébredt egy sötét folyosón, és nem emlékezett semmire. Ahogy a játék címe is mutatja, fiatalemberként játszol szerepet emlékezet kiesés.

Nem csak a játék légköre persze ez feszült, de az üldöző szörnyek is nagyon hátborzongatóak és a szívünket teszik meg gyorsan dübörgött. Kerülnie kell, különben megeszi a szörny.

4. Resident Evil 7

Neked a játék szerelmeseinek Resident Evil, biztosan nem fog hiányozni ez az egy játék, igaz? Különböző sorozat A Resident Evil általában ez az egy játék hihetetlen feszültséget és izgalmat kínál.

Különféle rémisztő szörnyeket talál. Az biztos, hogy ez az egy játék edzi a szíved erejét. Mert be van kapcsolva Resident Evil 7 Ez egy sok ugrás, amelyet minden sarkon talál.

5. A félelem rétegei

Azok számára, akik nagyon szeretik az összetett kirakós szinttel rendelkező horror játékokat, el kell játszaniuk egy úgynevezett játékot A félelem rétegei ez. Mert ebben a játékban meg kell találni a módját az út folytatásának.

A történet elején festőként viselkedsz egy régi házban, de a ház kísérteties és a történet kicsit bonyolult és sokáig tartott megérteni, mit jelent ez a játék. A kíváncsiskodók számára megteheti közvetlenül letölthető vagy először nézze meg a videót.

6. Shintai A ház

A horror játék szerelmeseinek ismerniük kell a mesterséges játékokat Shintai Stúdió ez? Játszma, meccs böngésző amelynek 4 sorozata van Shintai A Ház, Shintai A Ház 2, A Ház 3 és a Halloween verzió ez valóban nagyon hátborzongató.

Hogyan kell játszani is nagyon könnyű, csak meg kell találnia a játék folytatásának módját. Vigyázzon azonban az egyes szintek ugrókezelésével. Egyébként meg kell felkészülni mentálisan erős, mielőtt kipróbálnám ezt az egy játékot.

7. Emily játszani akar

Ha ez az egy játék játékmenetmajdnem ugyanaz, mint Öt éjszaka Freddy-nél, de ebben a játékban körbejárhatja az egész házat. Reggelig ki kell bírni és kerüld a babákat aki üldözött, hogy meghívjon játékra.

Különösen babák Emily amely leggyakrabban az éjszaka közepén jelenik meg. Körbe kell kerülnie, és el kell kerülnie a szellemet Bújócskát játszani veled. És ne lepődj meg, ha ez a játék sok ugrókönyvet tartalmaz.

Ez az 7 horror játék, amely rémálmokat okoz, mert a fenti játékok a legkísértetiesebb játékok, és a legmegfelelőbbek a bátor játékosok számára. Azok számára, akik félénkek és szívbetegek, ajánlatos nem kipróbálni.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found