15 legjobb és ingyenes iPhone-alkalmazás 2020-ban!

Szeretne egy érdekes iPhone alkalmazást letölteni? Itt van 15 ajánlás a 2020 legjobb és ingyenes iPhone-alkalmazásokhoz.

Exkluzív okostelefon státusza ellenére az iPhone-nak minden bizonnyal szüksége van egy alkalmazásra, amely kielégíti felhasználói napi igényeit.

Mert alkalmazás nélkül az iPhone csak egy hagyományos elegáns mobiltelefon, mindenféle képesség nélkül.

Az alkalmazásokról szólva jelenleg rengeteg olyan alkalmazás érhető el az iPhone-felhasználók számára, amelyek nem kevésbé jók, mint az Android-alkalmazások.

Annak ellenére, hogy sok van belőlük, valójában csak néhányat érdemes letölteni.

Nos, azok számára, akik most vásároltak egy iPhone mobiltelefont, vagy új alkalmazást szeretnének letölteni az iPhone készülékére, ebben a cikkben az ApkVenue néhány ajánlást ad, banda.

A legjobb ingyenes iPhone alkalmazásajánlások 2020

A felhasználók számára egyedi és hasznos funkciókat kínálva itt talál néhány ajánlást a 2020 legjobb iPhone-alkalmazásokhoz, és természetesen ingyenes.

1. Marco Polo Maradj kapcsolatban

Töltse le az App Store-ból

A következő legjobb iPhone alkalmazás az Marco Polo Maradj kapcsolatban amely egy video chat alkalmazás, különféle érdekes funkciókkal, banda.

Mivel ez az alkalmazás egyidejűleg ötvözi a csevegés, a közösségi média és a videocsevegés funkcióit.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi videók rögzítését és elküldését bármikor és bárhol. De más videocsevegési alkalmazásoktól eltérően ez az alkalmazás lehetővé teszi a kapcsolatba lépő barátok számára, hogy élőben vagy később nézzék meg a videót.

RészletMarco Polo Maradj kapcsolatban
FejlesztőJoya Communications, Inc.
Minimális OSiOS 11.0 és újabb
Méret134,6 MB
Értékelés4.8/5 (Alkalmazásbolt)

2. Fitokrácia

Alkalmazások termelékenysége Fitocracy, Inc. LETÖLTÉS

Egy fitneszalkalmazás, amely szórakoztató módon segítheti a felhasználókat az egészséges életmód kialakításában, Fitokrácia igazán alkalmas neked sportkedvelőknek, bandának.

Ebben az alkalmazásban a felhasználónak felkérést kap, hogy gyűjtsön számos pontot a szinttel feljebb küldetés, és megoldja teljesítmény hogy ez ösztönözhesse őket a testmozgás szellemének megtartására.

Ezen túlmenően az alkalmazás többi felhasználója megtekintheti az edzésprogramokat, az elért pontokat, a szinteket és egymás eredményeit is. Nem csak, hogy megjegyzéseket is tehet, tudod!

RészletFitokrácia
FejlesztőFitocracy Inc.
Minimális OSiOS 8.0 és újabb
Méret52,6 MB
Értékelés4.2/5 (Alkalmazásbolt)

3. Megjegyezte

Töltse le az App Store-ból

Még mindig nem elégedett a HP iPhone alapértelmezett Note alkalmazásának szolgáltatásaival? Ezután az alkalmazás Neves ez lehet a megfelelő ajánlás a letöltésre.

A Noted egy olyan hangfelvételi és jegyzetkészítő alkalmazás, amely teljesen integrálva van, így megkönnyítheti a fontos dolgok belsejében történő rögzítését találkozó, interjú, vagy konferencia.

Ettől eltekintve ez az alkalmazás lehetővé teszi képek csatolását a jegyzetekbe, így az eredmények könnyebben érthetők lesznek.

Hiányzott egy fontos megjegyzés a felvett hangról? Csendes! A #TimeTag funkcióval visszatérhet bizonyos hangpercekhez, így nem kell újra a teljes hangot meghallgatnia.

RészletNeves
FejlesztőDigital Workroom Ltd.
Minimális OSiOS 12.0 és újabb
Méret74,5 MB
Értékelés4.3/5 (Alkalmazásbolt)

4. Vectornator X Vector Art

Töltse le az App Store-ból

Szereted a grafikai tervezés világát, és egy pillanatra sem akarod kihagyni? Ha igen, le kell töltenie egy úgynevezett alkalmazást Vectornator X Vector Art az iPhone-on, banda.

Ahogy a neve is mutatja, a Vectornator X egy vektorgrafikus tervező alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy bármit megtervezhessen.

Használatával fantasztikus vektorterveket is létrehozhat Toll, Csomópont, Kefe, és Alakú eszközök amelyet abban biztosítottak.

Annak ellenére, hogy ingyenes, ez az alkalmazás teljes funkciókat kínál, és a felhasználók akár AI, PDF, SVG, PNG és JPG formátumban is importálhatnak vagy exportálhatnak fájlokat.

RészletVectornator X Vector Art
FejlesztőLinearity GmbH
Minimális OSiOS 11.4 és újabb
Méret197,2 MB
Értékelés4.7/5 (Alkalmazásbolt)

5. Darkroom Photo Editor

Töltse le az App Store-ból

A következő legjobb iPhone alkalmazás, amely érdekes az Ön számára letölthető, egy képszerkesztő alkalmazás Sötét szoba.

Elnevezte az alkalmazást Szerkesztő választása Az App Store-ban a Darkroom számos érdekes funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a fényképek szerkesztését, még akkor is, ha nincs hozzáértésük fénykép szerkesztés.

A RAW formátum támogatásán kívül ez az alkalmazás 10 szűrőt is biztosít kötegelve és 20 prémium szűrő, amelyek javíthatják szerkesztéseit.

RészletDarkroom Photo Editor
FejlesztőBergen Co.
Minimális OSiOS 11.0 és újabb
Méret57 MB
Értékelés4.8/5 (Alkalmazásbolt)

6. Koins Pénzváltó

Töltse le az App Store-ból

A térképalkalmazáson kívül a pénzváltási alkalmazások is gyakran fontos dolgok, amelyekre a játékosoknak szükségük van utazó amikor egy másik országba utazik.

Nos, ha Ön is közéjük tartozik, az alkalmazás Koins a fejlesztő, Santhalakshmi K készítette, ez valóban kötelező az iPhone mobiltelefonján, bandáján.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a pénznemeket nagyon könnyen konvertálja, kiegészítve az általa kínált különféle funkciókkal. A Koins alkalmazás több mint 165 országot is kínál.

RészletKoins Pénzváltó
FejlesztőSanthalakshmi K
Minimális OSiOS 11.0 és újabb
Méret35,6 MB
Értékelés4.5/5 (Alkalmazásbolt)

7. 6. infúzió

Töltse le az App Store-ból

Fejlesztője a Firecore, LLC, 6. infúzió egy videolejátszó alkalmazás, amely különféle videoformátumokat támogat, például MP4, MKV, AVI és még sok más.

Ezen felül ezen az alkalmazáson keresztül feliratokat is felvehet vagy ingyenesen letölthet.

Az arcok közötti felület egyszerű és elegáns, ami nagyon szórakoztatóvá teszi az ezzel az alkalmazással történő filmnézést.

Részlet6. infúzió
FejlesztőFirecore, LLC
Minimális OSiOS 12.0 és újabb
Méret88,3MB
Értékelés4.7/5 (Alkalmazásbolt)

Egyéb legjobb 2020-as iPhone-alkalmazások ...

8. Tekerje ki.Én

Töltse le az App Store-ból

Bár fontos információkkal szolgálhat, iratkozzon fel hírlevél néha nagyon idegesítő, mert a szám elég sok, más fontos e-maileket gyakran elsüllyeszt.

Nos, azok számára, akik esetleg átélnek egy ilyen pillanatot, és szeretnék szűrni hírlevél amely az e-mail postaládájába, az alkalmazásba kerül Tekerje ki. Én ez lehet a helyes megoldás, banda.

Ezzel az alkalmazással könnyedén megteheti a szűrőket hírlevél amelyet szükségesnek tartanakleiratkozás, elválasztva más mappákba, vagy továbbra is a beérkezett üzenetek mappájában jelenik meg.

Unroll. Maga számos olyan e-mail alkalmazást támogat, mint a Gmail, a Google Apps, az AOL és az Outlook.

RészletTekerje ki. Én
FejlesztőUNROLLME INC
Minimális OSiOS 8.0 és újabb
Méret45,7 MB
Értékelés4.6/5 (Alkalmazásbolt)

9. Medve

Töltse le az App Store-ból

Medve egy olyan jegyzet alkalmazás, amely meglehetősen rugalmas és népszerű a HP felhasználók körében az iOS operációs rendszerrel.

Jegyzetfüzetként a Bear egyszerű használatát kínálja, de mégis hatékony funkciókat kínál.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármit megtehessen a gyors jegyzetek készítésétől, esszék írásától a képekkel történő jegyzetelésig.

Ezenkívül ez az alkalmazás számos érdekes funkciót kínál, banda!

Támogatja a hashtageket és az al-hashtageket, támogatja a bejegyzések megjelenítési formátumát (betűtípus, méret, vonalmagasság), jegyzetek exportálása különféle dokumentumformátumokba stb.

RészletMedve
FejlesztőShiny Frog Ltd.
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret81,1 MB
Értékelés4.7/5 (Alkalmazásbolt)

10. Csatlakozás

Töltse le az App Store-ból

Az alkalmazások egyszerű, de mégis kifinomult felhasználási módját kínálja Csatlakozás megkönnyítheti teljesen testreszabható, professzionális megjelenésű videók készítését csupán iPhone segítségével.

Ez az alkalmazás különféle szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára, például szűrők alkalmazását, videók automatikus beállítását a zene ritmusához, klipek vágását vagy hozzáadását, átmeneti effektusok kiválasztását és még sok minden mást.

Nem csak ez az alkalmazás lehetővé teszi a szerkesztett videók mentését vagy megosztását olyan népszerű közösségi média alkalmazásokban, mint az Instagram, a Facebook, a YouTube vagy akár e-mail, bandák.

RészletCsatlakozás
FejlesztőHajlító kanalak Apps IVS
Minimális OSiOS 11 és újabb
Méret187,4 MB
Értékelés4.7/5 (Alkalmazásbolt)

11. HomeCourt

Töltse le az App Store-ból

Szeretsz kosárlabdázni és szeretnél személyi edzőt szerezni, de a költségek korlátozzák? Ezután az alkalmazás HomeCourt Ezt telepítenie kell, banda.

A HomeCourt egy hihetetlenül hatékony alkalmazás, amely személyi edzője lehet kosárlabdázás közben.

Ez az alkalmazás rögzíti, hogyan kezd kosárlabdázni csöpögő, a labda a gyűrűre, a felhasználó testmozgásaira irányul játék közben.

A HomeCourt ötvözi az alapvető technológiai képzés koncepcióját Mesterséges intelligencia (AI) élő elemzés (valós idő).

Állítólag ez a módszer elősegítheti a felhasználók fejlődését készség kosárlabdázásban.

RészletHomeCourt
FejlesztőNEX Team Inc.
Minimális OSiOS 11.2 és újabb
Méret368,8 MB
Értékelés4.3/5 (Alkalmazásbolt)

12. Világítsa meg a Photofoxot

Töltse le az App Store-ból

A Lighticks fejlesztője fejlesztette ki, Világítsa meg a Photofoxot egy olyan fotószerkesztő alkalmazás, amely számos olyan funkciót kínál a felhasználóinak, amelyek más hasonló alkalmazásokban esetleg nem találhatók meg.

Az egyik kiváló tulajdonsága az kettős kitettség ahol a felhasználók két tárgyat ötvözhetnek egyszerre művészi fotók készítéséhez.

Ezen alkalmazás révén minden olyan bonyolult dolog, amelyet korábban csak professzionális alkalmazásokkal, például a Photoshop segítségével tehetett meg, most egyszerűen elvégezhető az iPhone mobiltelefonján vagy bandáján keresztül.

RészletVilágítsa meg a Photofoxot
FejlesztőLightricks Ltd.
Minimális OSiOS 11.0 és újabb
Méret289 MB
Értékelés4.7/5 (Alkalmazásbolt)

13. Apolló a Redditért

Töltse le az App Store-ból

Apolló a Redditért a Reddit iOS böngésző, amely kiváló, mert számos érdekes funkcióval van ellátva, például megjegyzések szerkesztésével, ugrórúd, média néző fényképek, videók, GIF-ek és egyéb funkciók megjelenítéséhez.

Maga az Apollo egyszerű és minimalista dizájnnal jött létre, hogy megkönnyítse a felhasználók számára az alkalmazás használatát.

Ezen túlmenően, a felhasználói kényelem növelése érdekében, ez az alkalmazás egy sötét mód funkciót is biztosít, így a felhasználók otthon érezhetik magukat a képernyőn, anélkül, hogy fáradtak lennének a szemekben.

RészletApolló a Redditért
FejlesztőChristian Selig
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret95,9 MB
Értékelés4.8/5 (Alkalmazásbolt)

14. Borús

Töltse le az App Store-ból

Felhős egy olyan iOS podcast alkalmazás, amelyet Marco Arment, a fejlesztő hozott létre, aki más népszerű alkalmazásokat is alapított, mint például a Tumblr és az Instapaper.

Az Overcast alkalmazás egyszerű felülettel rendelkezik, és számos kedvenc funkciót támogat, amelyek a legjobb elérhető podcast csatornák podcast tartalmának hallgatásához nyújtanak segítséget.

Ez az alkalmazás rendelkezik egy letöltési funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a podcastok offline lejátszását, így Ön internetkvóta nélkül is meghallgathatja őket.

RészletFelhős
FejlesztőForrás Radio, LLC
Minimális OSiOS 13.0 és újabb
Méret8,1 MB
Értékelés4.7/5 (Alkalmazásbolt)

15. Instapaper

Oktatójátékok Instapaper Holdings, Inc. LETÖLTÉS

Érdekes cikket olvasol, de abba kell hagynod, mert más fontosabb tevékenységeid vannak? Alkalmazás Instapaper megoldás lehet a probléma legyőzésére, banda.

Az Instapaper egy egyszerű iPhone alkalmazás, amellyel különféle érdekes cikkeket menthet el.

Ezen az alkalmazáson keresztül offline, bárhol és bármikor újra olvashatja a korábban mentett alkalmazásokat.

Az Instapaper optimalizált szöveges megjelenítést is biztosít, így nem fogja elrontani a szöveget, még akkor sem, ha nem közvetlenül a webhelyről olvassa el. Ez az alkalmazás a funkciókat is támogatja szövegfelolvasás amely segít a felhasználóinak.

RészletInstapaper
FejlesztőInstapaper Holdings, Inc.
Minimális OSiOS 10.0 és újabb
Méret54,1 MB
Értékelés4.1/5 (Alkalmazásbolt)

Nos, ezek voltak az ajánlások a 15 legjobb és ingyenes iPhone alkalmazás számára, amelyeket letölthet, bandázhat.

Ezek az alkalmazások kizárólag iOS-eszközökön érhetők el, ezért csak iPhone vagy iPad felhasználók tölthetik le őket.

Olvassa el a cikkeket is IPhone alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.