csodálatos! Ez az alkalmazás 6 másik Android-alkalmazás funkcióját helyettesítheti

Azoknak, akiknek korlátozott a belső memóriájuk, ne telepítsenek sok alkalmazást. Inkább telepítsen egy varázslatos alkalmazást, amely felválthatja ennek az Android-alkalmazásnak a sok funkcióját!

Milliónyi Android-alkalmazás van bekapcsolva Google Play Áruház, Ön rugalmasan választhatja ki az igényeinek megfelelő különféle alkalmazásokat. Ha nagy a belső memória, akkor sok alkalmazást szabadon telepíthet egyszerre.

De mi lenne, ha Android okostelefon memória alig vagy? Annak ellenére, hogy hasznos, feltétlenül gondolkodni fog sok alkalmazás telepítésén. De nyugodj meg, JalanTikusnak van egy hűvös alkalmazása sok alkalmazási funkciót képviselhet Egyéb.

  • 5 legjobb Android-alkalmazás az álmatlanság leküzdésére
  • Ne telepítsen gondatlanul ingyenes alkalmazásokat, itt van a 4 veszély!
  • Könnyű módszerek a valódi és hamis alkalmazások megkülönböztetésére Androidon

FooView, egy alkalmazás, sok funkcióval

A JalanTikus által jelentett alkalmazás az FooView Float Viewer. Ezzel a kifinomult Android-alkalmazással sok jó funkciót használhat, amelyek több tucat alkalmazás tulajdonában vannak. Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, töltse le most a FooView alkalmazást!

Alkalmazások termelékenysége fooView Inc. LETÖLTÉS

Mérettel a fájl csak 5 MB, itt van, mit lehet tenni FooViewer:

1. Cserélje ki a fizikai gombfunkciókat

Miután aktiválta a FooView szolgáltatást, megteszi megtalálás gomb lebeg a képernyőn. Ezek a billentyűk megegyeznek a funkciókkal Segítő érintés iOS rendszeren, amelyet navigációs gombként vagy más alkalmazások parancsikonjaként használhat.

Ezzel a gombbal nem kell telepítse az alkalmazást Segítő érintés Androidhoz vagy Intelligens érintés (egygombos) újra.

2. Pillanatkép gomb megnyomása nélkül

A FooView alkalmazással Ön nincs többé szükség nyomja meg a kombinációs gombot a felvételhez képernyőképek, de elég húzás és navigáljon a képernyőképre. Tehát nincs szüksége alkalmazásra Képernyőkép egyszerű vagy Pillanatkép Crop & Share megint, hogy gombnyomás nélkül készítsen képernyőképet a képernyő egy részéről!

Apps Fotó- és képalkotás Daniel Huber LETÖLTÉS Fotó- és képalkotó alkalmazások Ice Cold Apps LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. A képernyő kijelzése (képernyő felvevő)

A FooView nemcsak képernyőképeket készít, hanem funkciókkal is rendelkezik képernyő felvevő amely lehetővé teszi az Android képernyőjének rögzítését anélkül gyökér. Egyedülálló módon csak az Android okostelefon képernyőjének egy részét rögzítheti. Elbúcsúzni tőleAZ képernyő felvevő!

Apps Videók és hangok AZ képernyőfelvevő LETÖLTÉS

4. Fájlkezelő

A különböző alkalmazások gyors elérése mellett a FooView gyorsbillentyűk is nyújtani alternatív fájlkezelő funkció. Ismét egyedülállóan, fájl kezelő a FooView-ban kategóriák szerint csoportosítva, és egy előzményi funkciót is biztosított. Tehát már nincs szüksége alapértelmezett fájlkezelőre vagy ES File Explorer File Manager oké.

Alkalmazások termelékenysége ES APP Group LETÖLTÉS

5. Automatikus vízjel

Azok számára, akik szeretnek cikkeket készíteni tippek formájában vagy megosztani képernyőképeket, a FooView egyedülálló tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a gombok megjelenésének megváltoztatását saját képével. Az átlátszóság beállításával pedig ezt a gombot vízjelként használható. Viszlát, Vízjel hozzáadása!

Fotó- és képalkotó alkalmazások AndroidVilla LETÖLTÉS

6. Idegen nyelvek fordítása

Gyakran megtalálják idegen nyelv az emberek cikkeiben vagy bejegyzéseiben? Nem kell többé telepíteni Google Fordító ha a FooView-t használja. Csak húzza és mozgassa az alkalmazás mutatóját a lefordítani kívánt szavaknál, azonnal megcímkézik és azonnal lefordíthatók.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan? Mennyire klassz ez a FooView Float Viewer? 1 alkalmazással különféle funkciókat használhat, amelyek további 6 alkalmazással rendelkeznek. Tehát az okostelefon garantált memória-hatékonyabb mert nincs szükség sok alkalmazás telepítésére. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy cikkei Epi Kusnara Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found