5 legjobb offline autóverseny játék android 2018-hoz

Nos, ezúttal az ApkVenue az 5 legjobb Offline HD autóverseny-játékot nyújtja az Android 2018-ra. Gyerünk, csak nézz be, íme néhány.

Autóverseny játék az Androidon nagyon izgalmas, így sok Android-felhasználó ezt a játékot játssza az okostelefonján. Ezáltal a játék műfaja jól eladható a Google Play Áruházban.

Annak ellenére, hogy virtuális játéknak minősül, úgy fogja érezni a szenzációt, mint amikor játszik igazi autóverseny a versenyarénában. Sőt, ha az Ön által használt autó jó tulajdonságokkal rendelkezik, akkor grafika, hang és effektusok nagyon valóságossá válik, ami kényelmessé teszi és nem fél unatkozni.

Nos, ezúttal az ApkVenue ad listát 5 legjobb offline HD autóverseny játék az Android 2018-hoz. Mik a szórakoztató játékok? Gyere, csak nézz be, itt vannak a következők.

  • IOS VS Android, melyik a jobb a játék számára?
  • 5 A régi játékok előnyei a mai játékokkal összehasonlítva

5 legjobb offline Android autóverseny-játék 2018

1. Aszfalt 8: Légi

Készült játékok Gameloft Ez az a játék, amelynek a legfelsõbb sorrendje van A Play Áruház. Ez a játék elképesztően jó grafikával rendelkezik, és vannak klassz autók is. Az autók között vannak autók is Lamborghini, Aventador, Lamborghini Veneno, és még sok más, amúgy szintén klassz.

2. Aszfalt-nitró

Ennek a játéknak van egy mérete kisebb az Asphalt 8: Airborne-hoz képest csak annak mérete van 24 MB csak. A verseny szenzációja ebben a játékban nagyon hasonlít az Asphalt 8: Airborne-ra, és módjai vannak leütni mint A sebesség szüksége.

3. City Racing 3D

Ez a játék a vad versenyzés témája a városban nagy sebességgel, és cselekvést nyújt lezuhan az autók között ami saját izgalmat nyújt, amikor eljátszad. Csakúgy, mint más autóversenyes játékok, itt is módosítsa az autót hűvös megjelenésű.

4. Valódi versenyzés 3

Ez a játék lenyűgöző grafikával és részletekkel rendelkezik összeomlik egy jó, valamint több tucat autógyűjtemény egy csodálatos versenyarénával kombinálva. Tehát nagyon izgalmas leszel, ha ezt a játékot játszod. Ezen kívül játszhatsz is online multiplayer hogy versenyezzen a barátaival.

5. Sebességigény: Nincs korlátozás

Talán ismeri az úgynevezett játékot A sebesség szüksége. Készült játékok EA Nagyon jó és hűvös grafikával rendelkezik, és hűvös autóválasztékkal rendelkezik, amelyekkel a versenyarénában játszhat. Ezen kívül, akkor is bemutatják versenyaréna ami később nem fogja unatkozni a verseny alatt. Tehát ne hagyja ki srácok!

Nos, ott van 5 legjobb HD offline autóverseny játék az Android számára. Hogyan, megpróbáltad? Ha nem, töltsd le, srácok! Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found