íme 3 ok, amiért az isteni specifikációs számítógépek még mindig lassúnak érzik magukat!

A következő cikkben elmagyarázzuk, hogy milyen tényezők lassíthatják a számítógépet, annak ellenére, hogy nagy RAM támogatja.

A számítógépe rendelkezik minősített specifikációkkal? Nem számít, milyen kifinomult egy számítógép, biztosan érezte a nevet lemaradás, és olyan helyzet volt, hogy szinte mindenki, aki használta, ismerte volna. De hogy is van már egy kifinomult számítógépünk nagy RAM-mal, lemaradva még mindig történik? Milyen tényezők okozzák ezt?

Ezért a következő cikkben elmagyarázzuk, milyen tényezők lassíthatják a számítógépet, annak ellenére, hogy támogatta RAM a nagyot.

  • A RAM és az Android akkumulátor mentése root nélkül
  • Ez a világ leghatékonyabb számítógépe, 16 Core processzorral és 768 GB RAM-mal!
  • Ezt csak 128 GB RAM-mal rendelkező számítógépek tehetik meg

Miért lassú a számítógépem, annak ellenére, hogy sok RAM-ot használ?

1. Túl sok nagy alkalmazás megnyitása

Nem számít mennyi RAM van, még mindig nem lesz elég, ha kénytelen sok nehéz alkalmazást megnyitni. Mindig emlékezzen arra a néhányra szoftver meglévő, nagy mennyiségű RAM-ot képes elszívni, például Adobe Photoshop, Corel Bemutató mint videószerkesztő. Nem baj, hogy a napi rendszerességgel használt Google Chrome is hozzájárul a RAM kapacitás gyors csökkenéséhez. Ne lepődjön meg, ha a játék, amelyet játszik, elromlik, ha egyszerre nyitja meg Google Chrome.

A megoldás? Mindig igazítsa a RAM-kapacitással rendelkező számítógép használata során a terhelést. Tudomásul veszi, hogy a RAM-nak vannak korlátai és megnyílik szoftver ugyanakkor kontrollnak kell lennie.

2. Memóriaszivárgás

Tudja, hogy több van szoftver akinek végzetes memóriaszivárgása van? Memóriaszivárgás vagy memóriaszivárgás olyan állapot, amely ennek eredményeként merül fel hibákat a szoftver. Minden szoftver amit használ, a RAM-ban lesz tárolva, és törli / felülírja szoftver más, amikor nincs használatban.

Sajnos több szoftver val vel hibákat abban is megtarthatja testét a RAM-ban, annak ellenére, hogy nem használják. Ez egyre jobban felduzzadhat, és feltöltheti a RAM-ot, így blokkolva szoftver mások, akik sétálni akarnak. A helyzet megoldása meglehetősen egyszerű, csak meg kellindítsa újra a szoftvert problematikus. Ha még mindig makacs, ellenőrizze a hivatalos weboldalukat, hogy van-e verzió frissítés vagy még nem.

3. Helytelen operációs rendszer használata

Még mindig elég sokan tapasztalják az ilyen dolgokat. Együtt kell észrevennünk, hogy az operációs rendszer két különböző architektúrában érhető el, 32 bites és 64 bites. Ha számítógépe / laptopja 4 GB-nál nagyobb, például 6 GB-os RAM-mal rendelkezik, akkor a 32 bites alapú operációs rendszerek továbbra is 4 GB-nak fognak olvasni. Ez a 64 bites operációs rendszer hozzáadott értéke.

Ha egy 32 bites operációs rendszer legfeljebb 4 GB RAM-ot tud olvasni, akkor a 64 bites akár több száz GB-ot (elméletileg). Tehát ne tévedjen az operációs rendszer használatával.

Ez három fontos szempont arról, hogy a számítógép miért marad lassú, annak ellenére, hogy nagy mennyiségű RAM-ot használ. Ha véleménye vagy kritikája / javaslata van, kérjük, illessze be az alábbi megjegyzések oszlopba.

Microsoft SysInternals Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found