7 legjobb klónozó alkalmazás az android számára (2020-as frissítés)

Meglepően könnyen meg lehet másolni a Whatsapp alkalmazást ketté. Az ApkVenue itt áttekinti a legjobb kettős alkalmazások listáját, amelyeket Android-telefonon használhat.

Több alkalmazás ma az egyik legkeresettebb alkalmazás, mert egy átlagos indonéz embernek több mint 1 fiókja van ugyanazon a közösségi médiában.

Sok közösségi média felhasználó valóban aktívan használja a fiókját, egészen a keresésig Alkalmazás klón A legjobb WhatsApp hogy egyszerre 2 WA fiókot használhasson.

Sőt, ahelyett, hogy két WhatsApp-fiókot kellene használnia két különböző eszközön, használhatja legjobb klón app amely letölthető és használható egy Android mobiltelefonon, tudod.

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue áttekint számos ajánlást több alkalmazáshoz, amelyeket használhat. Kíváncsi? Gyere, nézd meg a teljes részleteket alább!

A legjobb klón alkalmazásra vonatkozó ajánlások (Frissítés 2020)

Még soha nem klónoztál egy alkalmazást, banda? Az ApkVenue által ezúttal áttekintett legjobb kettős alkalmazással két különböző fiókot használhat, mind alkalmazásokhoz, mind játékokhoz.

Az alkalmazások klónozása valójában egy viszonylag bonyolult munka, de mindez hogy sokkal több legyen egyszerű alkalmazás segítségével.

Azok számára, akiknek nehézségeik vannak a legjobb alkalmazás-szorzó megszerzésével, ez valóban helyes, mert az ApkVenue rendelkezik vele csúcsminőségű klónozó alkalmazások amelyet használhat.

Miért kell jó teljesítményű alkalmazásokat klónozni?

Többféle okostelefon Android ma, mint a Xiaomi és Samsung valójában már nyújt funkciókat Dual Apps hasonló módszerrel.

Sajnos néha ez a beépített alkalmazás korlátozott és nem kielégítő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért további, megbízhatóbb alkalmazásokra van szüksége az alkalmazások klónozási folyamatának végrehajtásához.

A gyakori késések gyakoriságától a rejtett értesítésekig néha még mindig érezhet ilyesmit, ha nem elég jó klónozó APK-kat használ.

Alternatív megoldásként az ApkVenue elkészítette a legjobb klónalkalmazások sorát, amelyekkel problémamentesen futtathat két fiókot egy mobiltelefonon.

1. MoChat, kettős alkalmazás a WA-hoz

Először is MoChat amely egy Android alkalmazás több közösségi média fiók létrehozására, beleértve a Whatsapp alkalmazást is online egyidejűleg.

Másolhatja az alkalmazást és Belépés két fiók egyszerre. Értesítéseket is kaphat mindkét fiókból, megszakítás nélkül egyikhez sem.

A mindössze 9 MB méretű MoChat könnyedén fut és antilag. Akár könnyű méretű játékokat is lemásolhat ezzel az egy klón alkalmazással.

RészletMoChat
FejlesztőMoChat - Clone App
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret9,0 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.3/5 (Aptoide)

Letöltés MoChat itt:

Alkalmazások termelékenysége MoChatà ¢ Â?  "à ¢ Â? Â" Clone App LETÖLTÉS

2. Párhuzamos tér

Ugyanez a helyzet a MoChat-szal, Párhuzamos tér azt is lehetővé teszi, hogy ugyanazt a két alkalmazást egyidejűleg futtassa, bandában.

Megmásolhatja a közösségi média fiókokat, például a Whatsapp, a YouTube, akár a játékokat is, például a Mobile Legends: Bang Bang vagy a Free Fire.

Ezzel a kettős alkalmazással titkos alkalmazásokat is elrejthet és lezárhat, ha nem szeretné, hogy mások lássák őket.

Azok számára, akik WA klónozó alkalmazást keresnek, ez az egy alkalmazás alternatív megoldás lehet. Igen, bár nem teljesen biztos, hogy a Parallel Space APK milyen veszélyeket okozhat.

RészletPárhuzamos tér
FejlesztőLBE Tech
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Letöltés Párhuzamos tér itt:

Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS

3. DualSpace

A következő ott van DualSpace meglehetősen memóriatakarékos mérettel, amely csak 6,9 MB, így nagyon könnyen használható.

Annak ellenére, hogy kicsi, ez a klónozott alkalmazás lehetővé teszi ugyanazon két alkalmazás egyidejű futtatását, több erőforrás megtakarításával és gyorsabb futtatásával.

Ha például 1 millió androidos mobiltelefonja van korlátozott RAM-mal, akkor azok is vannak Dual Space Lite gazdaságosabb méretű és korlátozott specifikációjú eszközökhöz alkalmas.

RészletDualSpace
FejlesztőDUALSCPACE
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret6,9 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Letöltés DualSpace itt:

Apps Utilities LETÖLTÉS

Egy másik legjobb klón alkalmazás ...

4. Tegyen több fiókot

Aztán van DO több fiókot amely kettős helyet biztosít, amely a legnépszerűbb közösségi média alkalmazások számos fiókját képes befogadni.

A DO Multiple Accounts számos közösségi média alkalmazást támogat, mint például a WhatsApp, a Facebook, a Messenger, a LINE és mások.

Ez a kettős Android-alkalmazás olyan népszerű játékokat is támogat, mint a Mobile Legends, a PUBG Mobile és a Clash of Clans.

Sőt, a DO Multiple Accounts szolgáltatással az alkalmazások zárolása is megtörténhet azok számára, akik több adatvédelmet szeretnének a duplikált alkalmazásokon, bandákon.

RészletDO több fiókot
FejlesztőRiver Stone Tech
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret8 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Letöltés DO több fiókot itt:

Alkalmazások letöltése

5. 2Számlák

2Számlák nem sokban különbözik a többi kettős alkalmazástól. Funkciója nagyjából megegyezik, mérete is meglehetősen kicsi, mégpedig 9,1 MB.

Az egyik legjobb klónozó alkalmazás alkalmasabb a közösségi média fiókok másolására, de elég nehéz lesz, ha másolásra és játékokra használja. online Android.

Ezenkívül a 2Accounts világos és különálló értesítésekkel rendelkezik, így megkönnyíti az értesítések megismerését két különböző fiókból.

Ez az alkalmazás is támogatja parancsikon több alkalmazás esetén megváltoztathatja az ikont és a nevet, hogy megkülönböztesse az eredeti alkalmazástól, a bandától.

Részlet2Számlák
FejlesztőKiváló Technológia
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret9,1 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Letöltés 2Számlák itt:

Termelékenység Kiválóság Technológiai alkalmazások LETÖLTÉS

6. 2Arc

Az alkalmazás neve ismerős lehet a DC képregények, banda rajongói számára! Egyetértesz?

-Tól nézve felhasználói felület amelyet felajánlanak, 2Arc nagyon kompatibilis, ha a WhatsApp és más közösségi média másolására használják.

Itt két különböző fiókot hozhat létre, és gyorsan válthat, mert az alkalmazás mérete kicsi, csak 9,4 MB körül van.

A 2Face további funkciókkal is rendelkezik egy hamis hely formájában, amelyek felhasználhatók a klónozott WhatsApp alkalmazásban, valamint egy alkalmazászárolási funkcióval a magánélet védelme érdekében.

Részlet2Arc
FejlesztőWang Technology
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret9,4 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Letöltés 2Arc itt:

Alkalmazások letöltése

7. Párhuzamos U

Végül van a legjobb kettős fiók alkalmazás a nevesített alkalmazásokhoz és játékokhoz Párhuzamos U. Letöltheti ezt az alkalmazást ingyen és ajánlatot felhasználói felület amely általában tiszta.

Mindössze 8,8 MB méretű, természetesen ez az alkalmazás nagyon alkalmas használatra alacsony kategóriájú okostelefon.

A több fiók funkció mellett elérhető a Parallel U alkalmazás is eszköz mások szeretik Space Boost a RAM és a Jelszó védelem az alkalmazás lezárásához PIN-kóddal vagy Jelszó.

RészletPárhuzamos U
FejlesztőPárhuzamos és többszörös labor
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret8,3 MB

Letöltés Párhuzamos U itt:

Alkalmazások letöltése

A legjobb klón alkalmazásra van szükség

Annak ellenére, hogy a klónozott alkalmazás használata még nem tökéletes és hasonló az eredetihez, számos oka van annak, hogy miért kell kipróbálnia.

Bármi több alkalmazás oka a? Itt az ApkVenue összefoglalta az alábbi pontokat, banda.

  • Ha csak egy eszköze van, és több fiókkal szeretne bejelentkezni rajta.
  • Ha akarod Belépés két fiókba olyan alkalmazásokról, amelyek nem biztosítják ezeket a szolgáltatásokat, például a WhatsApp, a Line, a Telegram és hasonlók.
  • Ha el akarja különíteni az alkalmazást csevegés prioritás alapján, például az első WhatsApp for csevegés család és a második WhatsApp csevegés irodai munka.
  • Új játékfiókot szeretne létrehozni (törp), amelyet újra a semmiből épít.

Hogyan lehet lemásolni a WhatsApp alkalmazást egy Android telefonon

Mint az ApkVenue korábban említette, a klónalkalmazás egyik oka az, hogy a WhatsApp alkalmazást lemásolja egy Android-eszközön.

Ehhez kövesse az ApkVenue alábbi lépéseit.

  • 1. lépés:Letöltés és telepítés Alkalmazás Párhuzamos tér amelyet alább kaphat.
Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Nyissa meg a Párhuzamos tér alkalmazást, és amikor először aktiválja az engedélyeket, koppintson rá Lehetővé teszi.
  • 3. lépés: Ha készen áll az alkalmazás indítására, akkor csak a gombot kell megérintenie Rajt. Ezután felveheti az alkalmazásokat alapértelmezett, például a Mobile Legends lehetőséget, és koppintson a Hozzáadás a Párhuzamos térhez.
  • 4. lépés: A WhatsApp alkalmazás hozzáadásához csak meg kell érintenie a menüt Alkalmazás hozzáadása és válaszd WhatsApp. Ha már megérintette Hozzáadás a Párhuzamos térhez még egyszer.
  • 5. lépés: Most a klónozott WhatsApp alkalmazás készen áll a használatra. Nyomja meg az ikont, és a WhatsApp automatikusan olyan lesz, mint az új. Itt csak a szokásos módon kell regisztrálnia más számokkal, bandával.

A WhatsAppon kívül más alkalmazásokat is könnyen másolhat, vagy másolhatja a kívánt játékokat.

A teljes módszer megismeréséhez ellenőrizze az alábbi cikket, banda.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez volt a legjobb kettős alkalmazásra vonatkozó ajánlás egy androidos mobiltelefonon, amelyet bandával használhat.

Ha duplikálni szeretné az alkalmazásokat, és egynél több fiókot szeretne futtatni egy eszközön, ne felejtse el kipróbálni a fenti alkalmazások egyikét, OK!

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Iyana Vhie.