7 érdekes tény a 365 napos film mögött, hírnév vulgáris jelenetekkel?

A 365 nap című film különféle vulgáris jelenetei mögött rejtett tények állnak. Melyek ezek?

A közelmúltban a filmrajongókat meglepte egy lengyel film jelenléte 365 nap. A Netflix streaming oldalon bemutatott film előnyöket és hátrányokat hív fel a nagyon vulgárisnak és görcsösnek tartott jelenetek miatt.

Mindennek hátterében azonban érdekes tények állnak, amelyeket tudnia kell erről a filmről. Anélkül, hogy késlekedni kellene, az ApkVenue megmondja 7 érdekes tény a 365 nap film mögött. Itt az áttekintés!

Érdekes tények a film mögött 365 nap

A 365 napos film nagy figyelmet keltett, mert különféle ellentmondásos jeleneteket mutatott be. Szeretné megtudni a mögöttes tényeket? Itt a lista!

1. A regényből adaptálva

A 365 nap film egyike a "365 Dni" című regényből adaptált filmeknek. Ez a regény az első a trilógia sorozatában, amelyet Blanka Lipi ska írt.

A filmet később Barbara Bows és Tomasz Mandes rendezők készítették vizuális drámává. A történetet megpróbálják pontosan megegyezni a regénnyel.

Általánosságban elmondható, hogy a 365 nap Laura Biel lengyel üzletember történetét meséli el, aki megállapodást köt a bántalmazó és domináns olasz maffiagengszter örökösével, Don Massimo Torricellivel.

2. Vita folytatása, mert szolgálja a vulgáris jelenetet

Ez a film vulgáris jelenetek bemutatásával vívta ki a közönséget. A vulgaritás miatt az ApkVenue nem biztos abban, hogy ez a film átengedi a cenzúrát, ha Indonéziában vetítik.

Később megláthatja Michele Morrone izmainak erejét és Anna Maria testének szépségét, amely érzékelők nélkül ütközött az ágyhoz.

A filmben megjelenő gyakori vulgáris jelenetek miatt egyes megfigyelők úgy vélik, hogy a 365 nap nagyon hasonlít a félig pornó műfajhoz.

3. A "szürke ötven árnyalatához" képest

A vulgáris jelenet, amelyet ebben a filmben bemutatnak, nagyon is elmondható forró és ponton igazán. Ez teszi a 365 napot egymás mellé az Ötven szürke árnyalat című filmmel.

Ennek ellenére sokan azt állítják, hogy 365 nap sokkal erotikusabb. A jelenetek ugyanis cenzúrázatlanok és mindenki számára láthatóak a képernyőn.

Lehet, hogy akárcsak a szürke ötven árnyalata, a 365 nap is felkerül a listára olyan filmek, amelyeket tilos a világmozikban bemutatni.

4. Szerezzen alacsony besorolást a korhadt paradicsomról és az IMDb-ről

Streaming webhelyeken szolgálják fel NetflixA 365 nap valóban arról híres, hogy intim jeleneteket mutat be vulgárisabban és teljesebben.

De végzetesen ez a film még mindig rossz minősítést kapott a két ismert filmszemle oldalról, Rohadt paradicsomok és IMDb.

Webhely Rohadt paradicsomok maga ad minősítést 0%, ideiglenesen IMDb mérték 3,6/10 12 552 válaszadóból.

5. Legkeresettebb a Netflix-en

A 365 nap című filmet először Lengyelországban, 2020. február 7-én mutatták be. A filmet korlátozott számú mozikban is bemutatták, mielőtt végül bemutatták a Netflixen.

Ami a rossz besorolást illeti, egyedülálló módon ez a film nagyon népszerű, és sok Netflix-felhasználó keresi a világ minden tájáról.

Nevezzük néhány európai országnak, mint például Németország, Litvánia, Svájc, Hollandia, Belgium, Törökország, Anglia, Izrael, sőt az Egyesült Arab Emírségek is!

6. A főbb színészek közreműködnek a Song Soundtrackben

Nos, ebben a filmben egyedülálló az, hogy a főszereplő, Michele Morrone is nagyban hozzájárul a film filmzene kitöltéséhez.

Vizsgálja meg, az olasz színésznek is édes hangja van. Valójában több albumot és egyetlen dalt adott ki.

A "Dark Room" című albumából négy dal szól Michele Morrone-tól, amelyek ebben a filmben szerepelnek, többek között Érzem, Nézd, ahogy égek, amíg Sötét szoba.

7. Készül a következő folytatása

A közönség rossz értékelése és kritikája ellenére ez a film még mindig nagy népszerűségnek örvend.

Valójában a második film folytatásán dolgoznak a közeljövőben. Csak annyit, hogy a gyártási folyamat késik a Covid-19 járvány miatt, amely jelenleg a világon endemikus.

Mindazonáltal a produkciós csapat és a film szereplői is bizakodóak abban, hogy a 365 nap népszerűségének köszönhetően megrendíti a világot.

Ezek voltak a különféle érdekes és rejtett tények, amelyeket megtudhat a 365 nap című filmből. Mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found