5 ok, amiért a felhő kötelezően tárolja a fotókat

Tapasztalta már, hogy az összes fotógyűjteményét elveszítette? Talán az egyik barátod panaszkodott erre. Most felhasználhatja a Cloud Storage előnyeit, például a Google Drive-ot vagy az One Drive-ot, hogy biztonsági másolatot készítsen értékes fotógyűjteményéről.

Néha szeretjük hallani a barátaink panaszát, hiányzik a mobiltelefonjukon található fotógyűjtemény. Vagy azért, mert a memóriakártya hirtelen megsérült vagy véletlenül megsérült Visszaállítás ismét minden emlékezetes fénykép elveszett. Duh! Természetesen nagyon szomorú, talán te is megtapasztaltad?

A csináláson kívül biztonsági mentés rutin a személyes laptopokhoz, a korszakban A tárgyak internete (IoT) hatékonyabb módja a drága fotógyűjtemény védelmének. Most kihasználhatja felhőtároló, egy fájltároló szolgáltatás az interneten, ahonnan letölthetifeltölteni fotók és egyéb dokumentumok gyűjteménye. A könyvtárban tárolt fájlok felhőtároló bárhonnan kezelhető, amennyiben Ön csatlakozik az internethez és ugyanahhoz a fiókhoz. Az alábbi JalanTikus összefoglalja a fotógyűjtemények alkalmazásban történő tárolásának 5 előnyét felhőtároló.

  • 8 legjobb ingyenes felhőtároló alkalmazás az okostelefonok tárolásának bővítéséhez
  • Régi merevlemez! Itt van 8 ok, amiért érdemes használni a Google Drive-ot

5 ok, amiért a felhő kötelező a fényképek tárolásához

1. Megőrzött adatvédelem

Fotógyűjtemények mentése az alkalmazásba felhőtároló, egyértelműen biztosabb a titoktartás. Ennek oka az, hogy teljes mértékben saját maga is elérheti és kezelheti, próbálja összehasonlítani, ha a fotógyűjteményt elmenti Flash Disk. A többi felhasználó könnyen megtudhatja, hogy milyen adatokat tárolnak, ha a Flashdisk-et kölcsönvették. Eközben lehetetlen, hogy mások kölcsönkérjék az Ön számláját? Annak érdekében, hogy más emberek ne nézhessenek körül, mert hozzáférés szükséges egy fiókhoz Belépés val vel felhasználónév és Jelszó.

2. Nagy kapacitású és tartós

Fájlokat a Flashdisk-on tárol, annak kapacitása nagyon korlátozott. Arról nem is beszélve, hogy a Flashdisk könnyen elvész vagy vírusnak van kitéve, így a tárolt adatok is elvesznek. Mentés alapú adatok felhőtároló biztonságosabb és kockázatmentesebb, anélkül, hogy attól kellene tartanunk, hogy elvesznek vagy vírusoknak vannak kitéve. A rendelkezésre álló szabad kapacitás szintén elég nagy, valóban elegendő az összes fotógyűjtemény tárolásához. Ha ez nem elég, csak írjon egy új e-mailt, vagy fizessen azért, hogy több helyet kapjon.

3. A fotók nem károsítják a kvótát

Az összes fotógyűjteményről automatikusan készíthet biztonsági másolatot, és csak WiFi vagy WiFi és mobiladat-kapcsolaton keresztül kezelheti őket. Ettől eltekintve a feltöltést kiváló minőségben is beállíthatja kisebb vagy eredeti méretben (teljes felbontás). Értesítést is kap, ha új fotók vannak, így nem fog hiányozni. Tehát a telefon memóriája mindig tágas lehet.

4. Bárhol és bármikor elérhető

Az internet-hozzáféréssel kezelheti az adathordozókat online bármikor. Bárhol, akár okostelefonos alkalmazással, akár böngészővel egy laptopon. Nincs többé nehézkes merevlemezek vagy kisméretű memóriakártyák hordozása. Könnyedén megoszthat és létrehozhat fájlokat, amelyeket sokan letölthetnek.

5. Sok szolgáltató, csak válasszon

Továbbá cikkeket olvashat 8 legjobb ingyenes felhőtároló alkalmazás. A Google-től, a Microsoft-tól kezdve a Megáig, a nagy kapacitástól a nagyig korlátlan minden elérhető, csak válassza ki. Igazodjon igényeihez és a kínált funkciókhoz.

Sokkal több előnye van az adatok alapú tárolásának felhőtároló amely megválaszolja a szükségletet, de nem hibátlan. Megbízható szolgáltatást kell választania, és gondosan ügyelnie kell fiókjára, és nem felelőtlen emberek vehetik át. Ha bármilyen kiegészítése van, kérjük, ossza meg őket az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found