spóroljon memóriát! így lehet bejelentkezni 3 közösségi médiába egy alkalmazásban

Sok közösségi média alkalmazással is gondot okoz, mert egyik alkalmazásról a másikra kell lépnie. Íme a tippek 3 közösségi média megnyitásához 1 alkalmazásban

Hány közösségi médiád van srácok? Bizonyára egynél több közösségi média alkalmazás van telepítve az okostelefonra. Természetesen gond, ha egyik alkalmazásról a másikra kell mozognia, és ez természetesen megtelik az okostelefon memóriájával.

De most van egy praktikus módszer, srácok, az ApkVenue megmondja 3 az 1-ben alkalmazás. Ez azt jelenti, hogy egy alkalmazásban 3 közösségi média van, igaz? Következő hogyan lehet egy alkalmazásban megnyitni 3 közösségi médiát.

  • Kevésbé népszerű közösségi média alkalmazások indonézek számára
  • Így megtakaríthatja a kvótát és a RAM-ot, annak ellenére, hogy telepíti az összes közösségi média alkalmazást
  • A közösségi média alkalmazások használatának helyes módja, hogy ne pazarolják a kvótát és az akkumulátort

Így jelentkezhet be 3 közösségi média egy alkalmazásba

Ez a módszer megkönnyíti az okostelefon működését, mert csökkentse az alkalmazások számát telepítve. tudsz távolítson el 3 közösségi média alkalmazást és cserélje le az alkalmazásra FlySo. Íme a 3 közösségi média egyetlen alkalmazásban történő megnyitásának lépései:

1. lépés: Telepítse a FlySo alkalmazást

Először töltse le az alkalmazást Flyso első. Letöltheti az alábbi linken keresztül srácok. Az alkalmazás csak 2 MB méretű, garantáltan elkészül könnyen az okostelefon teljesítménye. A letöltés befejezése után elkezd bejelentkezni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. lépés: Jelentkezzen be a közösségi média fiókjába

Az alkalmazás első megnyitásakor 3 közösségi média ikon látható, nevezetesen Facebook, Instagram, és Twitter tovább oszlop alján. Elkezdheted Belépés egyesével a kívánt ikon megérintésével.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. lépés: Ingyenesen használható 3 közösségi média a teljes memória félelme nélkül

Utána befejezte a bejelentkezést Megkezdheti 3 közösségi média megnyitását ebben az alkalmazásban. A közösségi média fiókok közötti váltáshoz érintse meg az ikont ami alul van. Megjelenítés ebben az alkalmazásban is ugyanaz, mint a hivatalos alkalmazás a közösségi médiából.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Különleges szolgáltatások az Instagram számára

Amellett, hogy 3 közösségi médiát képes megnyitni egy alkalmazásban, a FlySo-n keresztül fényképeket vagy videókat közvetlenül az Instagramról is elmenthet, srácok. A módszer nagyon egyszerű:

  1. Válasszon ki egy fényképet vagy videót amelyet le fog tölteni
  1. Koppintson a és kitartás képen
  1. Töltse le a érintse meg az ikont ami a tetején van

A fotókat közvetlenül a galériájába menti srácok, hogy pontos legyek FlySo mappa.

Ez a Jaka tippje arról, hogyan hogyan lehet egy alkalmazásban megnyitni 3 közösségi médiát. A módszer nagyon egyszerű, helyes, garantált az alkalmazás használata után több lesz mentse a memóriát.

Olvassa el a cikkeket is Közösségi média vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found