4 módszer a blokkolt webhelyek egyszerű megnyitására

Jelenleg számos weboldalt blokkol az indonéz kormány. De ha hozzá szeretne férni, kövesse a JalanTikus által biztosított módszereket.

Indonézia az egyik ország, ahol szabályozás az interneten a legszigorúbb a világon. Számos olyan webhely listája, amelyek e rendeletek rosszindulatú daganatos áldozatai, és végül Indonéziában nem érhetők el.

Kiderült azonban, hogy többféleképpen érheti el ezeket a letiltott webhelyeket. Szeretné tudni, hogyan? Ez 4 módszer, amellyel blokkolt webhelyeket szeretne elérni.

  • 5 legjobb Photoshop-oktatóhely 2018-ra
  • Splashy Nikahsirri.com, ez 5 webhely, amelyek kiderülnek, hogy ugyanazok!
  • 7 webhely ingyenes és legjobb filmek megtekintésére az IndoXXI, a legújabb 2021 helyettesítésére!

Hogyan lehet megnyitni a letiltott webhelyeket

1. Használjon VPN-t

VPN vagy a Virtual Private Network rövidítése kapcsolat az egyik hálózat és egy másik hálózat között, az internet hálózaton keresztül. A VPN lehetővé teszi, hogy hozzáférjen egy blokkolt webhelyhez otthoni hálózatából.

Ha Androidot használ, akkor a következő útra kell lépni Beállítások> a Vezeték nélküli és hálózati kapcsolaton válassza a További> VPN lehetőséget. Ezután nyomja meg az ikont '+' a jobb felső sarokban töltsd ki az alábbi mezőket.

Név: VPNGrais Típus: PPTP szerver címe: us1.vpnbook.com

Nos, a fenti példa amerikai szervert használ, de számos más szerver is létezik. Itt van a lista:

  • euro217.vpnbook.com (Európa)
  • euro 214.vpnbook.com (Európa)
  • us1.vpnbook.com (USA)
  • us2.vpnbook.com (USA)
  • ca1.vpnbook.com (Kanada)
  • de233.vpnbook.com (Németország)

2. Proxy webhely használata

A proxy egy olyan kiszolgáló, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon és "elhagyja" a hálózatát. Ha a virtuális térben való szörfözéshez proxyt használ, akkor lefedik az IP-címét, és az adatforgalmat forgalomként olvassák a proxy szerverről.

A blokkolt webhelyek megnyitásához sokféle proxy létezik, de a leggyakoribbak és könnyen használhatóak web alapú proxy. Sok olyan webhely regisztrálja a meghatalmazottakat, amelyeket használhat, az egyik proxy.org. Miután belépett a webhelyre, válassza ki az interneten elérhető egyik proxy webhelyet.

Ha már van, írja be a webhely címét amelyet meg szeretne látogatni a megadott oszlopban, és a kívánt webhely azonnal megnyílik. De ne feledje, mindig változtassa meg a használt proxy webhelyet, hogy az ne legyen könnyen ismert és blokkolható srácok.

3. Cserélje az URL-t IP-re

A letiltott webhelyeket néha csak az URL alapján blokkoljuk tudod. A weboldal IP használata amelyeket blokkoltak, bizonyos esetekben sikerült megnyitniuk. Akkor hogyan lehet megtudni egy weboldal IP-címét?

A blokkolt webhely IP-vel történő megnyitásának módja vége Parancssor egyébként a számítógépeden írja be a CMD parancsot a keresőmezőbe. Ha már nyitva van, írja be "ping www.namawebsite.com" és nyomja meg az Enter billentyűt. Akkor lesz megjelenik IP a weboldalról, másolás és beillesztés böngészőjébe.

4. A böngészőben módosítsa a proxy hálózatot

Proxy-t is beállíthat a Chrome böngészőben a blokkolt webhelyek eléréséhez. A módszer is nagyon egyszerű, bejutni Beállítások vagy Beállítások a Chrome-on, majd görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik Előleg vagy Haladó beállítások mutatása.

c

Akkor keresse meg Nyissa meg a proxybeállításokat és megjelenik egy új ablak, amely az Internet tulajdonságait tartalmazza. Kattintson a gombra Kapcsolatok, majd válassza a lehetőséget LAN beállításokjelölje be az opciókat 'Használjon proxyt .....' és 'Bypass proxy ...'.

Vissza a Chrome-ba, nyissa meg freeproxylist.net hogy korábban kitöltse a Cím és Port mezőket a LAN beállítások ablakban. Ezután keressen egyet jó minőségű proxy, másolja és illessze be az IP-t és a Portot a LAN-beállítások ablakba.

Nos, ott van 4 módja a blokkolt webhelyek megnyitásának az internet szolgáltatók Indonéziában. Ne feledje, hogy bár JalanTikus ad trükköket az eléréséhez, használja ezt a módszert felelősen srácok!