az android és pc wifi kapcsolatok felgyorsításának leghatékonyabb módja

Szeretné tudni, hogyan lehet felgyorsítani a WiFi kapcsolatot az Android és a PC számára? Nos, megpróbálhatja felgyorsítani ezt a legújabb, garantáltan lassú WiFi-hálózatot.

Hé, ki nem választható el az internetről? Ez a függőség teszi a WiFi hálózatot, mintha elsődleges szükséglet lett volna, banda.

Tehát ne csodálkozzon, ha a WiFi internetkapcsolat lassú, sokan kényelmetlenül vagy zavartnak érzik magukat, mert akadályozzák a különféle tevékenységeket.

De ne aggódj, mert az ApkVenue számos tippet tartalmaz hogyan lehet felgyorsítani a legújabb Android és PC WiFi kapcsolatokat, amelyet azonnal alkalmazhat. Kíváncsi vagy?

Milyen okai vannak a lassú WiFi-kapcsolatnak használatakor?

A fő beszélgetés megkezdése előtt talán sokan nem tudják, miért lassulnak a WiFi jelek, igaz?

Nos, az a tény, hogy a WiFi jelek korlátozott lefedettséggel rendelkeznek, különösen akkor, ha többszintes házban laksz, vagy nagy irodával rendelkező irodában dolgozol.

Ha megismeri ennek a lassú WiFi jelnek az okát, jobban megismerheti a WiFi hálózatok felgyorsításának módját. Néhány a lassú WiFi hálózat oka közöttük:

1. Leválasztott LAN-kábel

Az első dolog, amit tehet ellenőrizze a fizikai állapotot router és LAN kábel amit használsz, banda.

Ellenőrizze, hogy a LAN-kábel megfelelően van-e felszerelve vagy sem, az elhelyezés megfelelő-e vagy sem, és esetleg le van-e húzva.

Az automatikusan leválasztott LAN-kábel zavarja a kapott WiFi jel erősségét. Ezért mindig ellenőrizze, hogy a WiFi kapcsolat felgyorsításához milyen hardvert használ.

2. Pozíció Router A WiFi nem megfelelő

Ezután ellenőrizze még egyszer tedd router a megfelelő helyzetben vagy még nem.

Nos, tény, hogy vannak tiltott pozíciók, amelyeket le lehet tenni routertöbbek között a földön, egy zárt helyiségben, az ablakok közelében és más elektronikai cikkek, bandák közelében.

A nem optimális WiFi jel terjedésétől kezdve attól, hogy más elektronikus elemek elektromágneses terei zavarják, a WiFi hálózat lassúvá válhat.

3. Túl sok WiFi felhasználó

Ez nagyon gyakori, amikor nyilvános WiFi hálózatokat használ, más néven nyilvános helyeken, például irodákban, éttermekben vagy bevásárlóközpontokban.

Túl sok WiFi-felhasználó nagy valószínűséggel befolyásolhatja az internet sebességét, amikor használja.

Ezért nagyon ajánlott egy lezárt és adott WiFi hálózatot használni Jelszó, így az internet minősége garantált és lassú, banda.

4. Letöltés nagy kapacitású

Nos, főleg, ha sok felhasználó csinálja folyamat Letöltés nagy kapacitással, például filmek, játékok, dalok vagy egyéb dolgok.

A túl sok letöltési folyamat megzavarhatja az internet hálózat stabilitását, amelyet a felhasználók elfogadnak. Miért lehet lassabb az internet a letöltési folyamat során?

Mivel a WiFi nagyobb prioritást fog biztosítani a folyamat befejezésének Letöltés először is ezért böngészés lassabban fogja érezni.

5. Problémás internetszolgáltató

Ha nem találja a fenti négy okot, akkor lehetséges Internet szolgáltató (ISP) Te vagy a bajban, banda.

Az Andorid Wifi hálózatok és a PC-k bármilyen módon történő felgyorsításának trükkjei nem fognak működni, ha interferencia lép fel az Ön által használt internetszolgáltatóval.

Ha az internetszolgáltatónak problémája van, akkor egyértelmű, hogy csak javításra vár, vagy ha további információkért fordul.

Gyűjtemény a WiFi-kapcsolat felgyorsításának módjairól Android telefonokon és Windows 10 számítógépeken

Nem csak Android-eszközökön, talán sokan arra is kíváncsi, hogyan lehetne felgyorsítani a WiFi-kapcsolatot PC-n vagy laptopon, különösen a Windows 10 használatával.

Nos, az alábbiakban bemutatunk néhány egyszerű lépést és módszert, amelyeket egyedül is gyakorolhat, anélkül, hogy szüksége lenne rájuk szoftver vagy további alkalmazások, banda.

Kíváncsi arra, hogy mik a módjai? Itt a teljes vita!

Hogyan lehet felgyorsítani a WiFi-t Szoftver/ További alkalmazások

Módszer gyorsítsa fel a WiFi-t anélkül szoftver vagy további alkalmazások általában kapcsolatban lesznek router és az Ön által használt internetszolgáltató.

A Wifi kapcsolat felgyorsításának ez a trükkje a hardver és az alapértelmezett szoftver használatának maximalizálására összpontosít.

Az alábbi lépések némelyike ​​elég hatékonynak bizonyult a probléma megoldására, például:

1. Helyzet módosítása Router WiFi

Ki gondolta volna, hogy csak változtass pozíciót router WiFi befolyásolhatja az Ön által használt WiFi internet sebességét?

A gyors WiFi-hez ez a módszer egyszerűen és egyszerűen hangzik, de sokan nem alkalmazzák megfelelően ezt az elvet, ami gyenge WiFi-hálózati minőséget eredményez.

Most a WiFi router elhelyezésének helyes helyének meghatározásához számos ajánlást követhet, nevezetesen:

 • Tedd le router WiFi a szabadban hogy maximalizálja a jel terjedését a szobában. Ne tegye le router olyan helyen, ahol sok akadály van, például egy szoba végén, egy asztal alatt vagy egy szekrényben.

 • Távoltart router a földről vagy párhuzamosan álljon a lábaddal, mert a padló anyaga nem elég jó ahhoz, hogy a WiFi jel a szoba minden sarkába eljusson. Jobb router magasabb helyzetbe kerül.

 • Távoltart router elektronikus tárgyak mások, amelyek rossz hatással vannak, mert olyan elektromágneses hullámokat sugároznak, amelyek elrontják a WiFi jeleket.

2. Mutatja az antennát Router más irányba

Ha odafigyelsz, általában router A WiFi két antennával rendelkezik a hátoldalán. Ezzel az antennával felgyorsíthatja a WiFi-kapcsolatot.

A kibocsátott jel maximalizálása érdekében megteheti változtassa meg az egyik antenna irányát a másik irányba, hogy minden antenna tudjonborító a szoba különféle sarkai.

Ha az egyik antenna felfelé mutat, megpróbálhatja a másik antennát oldal, banda felé irányítani.

3. Kapcsoló Router melyik képesebb

Használt egy olyan internetcsomagot, amely a legnagyobb sebességgel rendelkezik, de mégis úgy érzi, hogy az internet lassú?

Nos, az lehet, hogy a fő problémád az eszközből származik router amelyek általában még mindig használják router veleszületett szolgáltató, banda.

Ennek kijavításához válthat a vásárlásra és Cseréld ki router melyik képes és nagyobb a csatlakozási sebessége.

Ezenkívül győződjön meg arról, hogy minősített specifikációjú mobiltelefonokat és PC-ket vagy laptopokat is használ böngészés gyorsabban.

4. Használjon olyan internetszolgáltatót, amelyet nem széles körben használnak

Végül az internetszolgáltató felhasználói száma (Internet szolgáltató) még alacsonyabbá és lassabbá teheti az internet minőségét.

Ne csábítson az olcsó árak, elkezdheti a váltást és olyan internetszolgáltató használata, amelyet nem széles körben használnak a te környékeden.

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy a környéken van-eborító Internetszolgáltatók vagy hívás Vevőszolgálat kapcsolatos részletesebb információkért.

Hogyan lehet felgyorsítani a wifi-t egy Windows 10 PC-n vagy laptopon

Böngészés Még mindig főiskolai feladatokat keres, vagy lassan nézi a YouTube-videókat?

Ha megpróbálta elvégezni a fenti lépéseket, de ezeknek nem volt jelentős hatása, akkor néhányat követhet hogyan lehet felgyorsítani a WiFi-t egy Windows 10 PC-n vagy laptopon következő.

1. Módosítsa a DNS-t

DNS vagy Domain név rendszer egy protokoll, amely egy oldal lefordítására szolgál a háló IP-re cím.

Sajnos oldal a háló időről időre sok változáson megy keresztül, és a DNS-t keményen megterheli annak betöltésekor, bandában. A DNS megváltoztatása a gyors WiFi hatékonyabbá tételének egyik módja is.

Állítólag az alternatív DNS megváltoztatásának módszere akár 20% -kal is képes gyorsítani az internet sebességét, mint az alapértelmezett DNS használata esetén.

Számos alternatív DNS létezik, amelyeket általában használnak, például OpenDNS és Google DNS Jaka az alábbiakban áttekintette a változtatás teljes módját.

 • 1. lépés - A kijelzőn asztalon Windows, csak jobb gombbal kell kattintania az ikonra Hálózat jobb oldalon található, és nyissa meg a beállításokat Nyissa meg a Hálózati és internetbeállításokat.
 • 2. lépés - Az ablakon Hálózat és internet, csak menjen az aljára, és kattintson az opcióra Hálózati és megosztási központ, banda.
 • 3. lépés - Ezután ismét megjelenik a Hálózati és megosztási központ ablak, és itt egyszerűen rákattinthat az opcióra WiFi kapcsolat a képernyő jobb oldalán található.
 • 4. lépés - Megjelenik egy ablak WiFi állapota amely megmutatja az éppen használt internet hálózat állapotát. Itt csak kattintson a menüre Tulajdonságok ami alul helyezkedik el.
 • 5. lépés - Újra átirányít az ablakhoz WiFi tulajdonságok. A középen lévő mezőben csak annyit kell tennie, hogy megtalálja és kiválasztja a lehetőséget Internet Protocol 4-es verzió (TCP / IPv4).

Ha vankiemeli, csak kattints Tulajdonságok.

 • 6. lépés - Az Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) ablakban csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy lehetőséget Használja a következő DNS-kiszolgáló címeket: ami alul van.

Csak be kell írnia az alternatív OpenDNS-t, Előnyben részesített DNS-kiszolgáló: 208.67.222.222 és Alternatív DNS-kiszolgáló: 208.67.222.220.

Ha van, kattintson rendben és a maximális eredmény elérése érdekében marad újrakezd PC vagy laptop.

A felhasználáson kívül beállítás Az OpenDNS a fentiek szerint létezik DNS 1.1.1.1 amely állítólag akár tízszer gyorsabb internet-sebességet képes biztosítani.

2. Változás Sávszélesség

Valóban nehéz lesz meghamisítani sávszélesség az internetszolgáltató biztosítja, de kiderült, hogy a Windows is korlátoz sávszélesség te vagy.

A Windows operációs rendszer rendelkezik egy megosztani kívánt funkcióval sávszélesség szolgálatért Szolgáltatás minősége (QoS) amely a Windows Update-ből és más programokból áll.

A WiFi gyorsításához a Windows 10 rendszerben beállíthat és módosíthat sávszélesség beállítása a következő lépésekkel.

Nyilvánvaló, hogy a Windows 10 Home Edition felhasználói nem tudják használni ezt a módszert a WiFi hálózatok felgyorsítására.

 • 1. lépés - Az első alkalommal, amikor kinyitotta az ablakot Fuss a Ctrl + R billentyűkombináció bekapcsolásával billentyűzet. Akkor csak be kell írnia gpedit.msc majd nyomja meg az Enter billentyűt.
 • 2. lépés - Megjelenik egy ablak Helyi csoportházirend-szerkesztő, itt csak a menübe megy Számítógép konfigurációja> Felügyeleti sablonok> Hálózat> QoS csomagütemező.
 • 3. lépés - Ha belépett a QoS menübe Csomagütemező, csak kattintson duplán az opcióra Foglalható sávszélesség-korlát.
 • 4. lépés - Az ablakon Foglalható sávszélesség-korlát, először módosítja az opciót a következőre: Engedélyezve amíg az alján lévő menü nem érhető el.

Aztán részben Opciók: csak kezeled Sávszélesség korlát (%): 0, majd kattintson a gombra rendben.

Ha igen, akkor marad újrakezd Számítógépe vagy laptopja az eredmények elérése érdekében.

Jegyzet:


változás sávszélesség-korlát 0-ig kockáztathatja a Windows Update folyamatot és más kapcsolódó programokat.

3. Öblítse le a DNS-t

A Wifi-kapcsolat felgyorsításának módja meglehetősen triviális, de igen öblítés DNS az internetkapcsolat felgyorsítása a Windows 10 rendszerben elég sikeresnek bizonyult.

A probléma az, hogy csinálom öblítés A DNS foga gyorsítótár visszaállítása DNS-számítógép vagy laptop, amelyet az információk és a változások beállításához használ a tartomány.

Csinálni öblítés DNS, csak annyit kell tennie, hogy a hozzáféréssel használja Parancssor néhány egyszerű lépéssel.

 • 1. lépés - Nyomja meg a Start gombot billentyűzet akkor írja be "cmd" amíg a Parancssor ajánlása meg nem jelenik. Ezután csak jobb gombbal kell kattintania a Parancssor szakaszra, és ki kell választania egy lehetőséget Futtatás rendszergazdaként.
 • 2. lépés - Megjelenik a Parancssor ablak, és csak annyit kell tennie, hogy beírja a parancsot ipconfig / flushdns majd nyomja meg az Enter billentyűt.
 • 3. lépés - A folyamat eltart egy ideig, amíg meg nem erősítik öblítés A DNS sikeresen végrehajtásra került a Parancssor ablakban.

A maximális eredmény érdekében frissítheti IP-konfigurációját cím parancsok megadásával ipconfig / uu és nyomja meg az Enter billentyűt.

 • 4. lépés - IP beállítások cím futni fog, és ha elkészült, azonnal bezárhatja a Parancssor ablakot. Végül megteheti újrakezd PC vagy laptop, hogy érezze az eredményeket, banda.

4. IRPStackSize

Windows 10 felhasználók számára a IRPStackSize hogy felgyorsítsa a WiFi-t számítógépén vagy laptopján.

Itt módosíthatja az IRPStackSize mennyiségét, hogy egyszerre több adatot tudjon fogadni.

Ez a módszer a WiFi hálózatok felgyorsítására nagyon hatékony a WiFi felhasználók számára sávszélesség 10Mbps felett. Az alatta lévő felhasználók számára a hatás kevésbé hangsúlyos lehet, banda.

 • 1. lépés - Nyomja meg a Ctrl + R billentyűkombinációt billentyűzet hogy kinyissa az ablakot Fuss. Akkor csak be kell írnia regedit és nyomja meg az Enter billentyűt.
 • 2. lépés - Itt csak a bal oldali lehetőségre kell kattintania, ** HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Lanman Server \ Parameters.
 • 3. lépés - A Paraméterek részben csak a jobb egérgombbal kell kattintania a megnevezett DWORD fájlra IRPStackSize, kattintson a Módosítás gombra, és töltse ki az értéket 50-vel.

Ha az IRPStackSize opció nem létezik, akkor csak egy új DWORD fájlt kell létrehoznia a Kattintson a jobb gombbal> Új> DWORD (64 bites) értékre és nevezze át IRPStackSize-re.

 • 4. lépés - Csakúgy, mint korábban, csak annyit kell tennie, hogy jobb gombbal kattint az új IRPStackSize-re, és rákattint Módosítás.

Tartalom Értékadatok: 50 majd kattintson rendben hogy befejezze a folyamatot. A hatás érzése érdekében marad újrakezd PC vagy laptop.

Hogyan lehet felgyorsítani a WiFi-t Android telefonokon

Nem csak Windows PC-n vagy laptopon, az ApkVenue számos egyszerű oktatóanyaggal is rendelkezik hogyan lehet gyorsítani a WiFi-t egy Android telefonon anélkül, hogy hozzáférést is igényelnének gyökér tudod.

Az ApkVenue által ezúttal áttekintett módszer bizonyítottan elég hatékony a WiFi-kapcsolatok felgyorsításában az Android mobiltelefonján.

Nos, ahelyett, hogy kíváncsibb lenne, inkább csak nézze meg az alábbi részleteket!

1. Beállítás Alapértelmezett beállítás

További alkalmazások szükségessége nélkül felgyorsíthatja a WiFi hálózatot az alapértelmezett beállítások használatával, amelyek már vannak az Android mobiltelefonján, bandájában.

Nos, itt az ApkVenue egy Xiaomi Redmi 4X típusú Android mobiltelefon használatát gyakorolja, amely már a MIUI 10-et használja.

A lépések meglehetősen egyszerűek. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a módszereket, amelyeket követhet az Android WiFi-kapcsolat felgyorsításában.

 • 1. lépés - Először megy a menübe Beállítások majd válasszon egy lehetőséget WiFi a WiFi hálózati beállítások megnyitásához androidos telefonján.
 • 2. lépés - Legközelebb te maradsz tekercs amíg le nem talál egy lehetőséget További beállítások a WiFi-vel kapcsolatos mélyebb beállításokért.

Itt állíthatja be a WiFi hálózat optimalizálását az opciókban WiFi asszisztens és WiFi sebesség mód.

 • 3. lépés - Nyisd meg a beállításokat WiFi asszisztens majd aktiválja, hogy az automatikusan átváltson egy WiFi hálózatról adatcsomagra, ha a kapcsolat rossz vagy lassú.

Aktiválhatja az opciót is Adathasználati figyelmeztetés megjelenítése adatcsomag segítségével információt szolgáltatni az internet használatáról.

 • 4. lépés - Az opció aktiválásával felgyorsíthatja a WiFi-t Android-on is WiFi sebesség mód elsőbbséget adni sávszélesség bizonyos alkalmazásokban.

Itt vannak lehetőségek Normál mód elosztani, megosztani sávszélesség futó alkalmazások között előtér és háttér egyenletesen.

Mik a lehetőségek Extrém mód ki fogja prioritásként kezelni sávszélesség futó alkalmazásokon előtér. Ideiglenes alkalmazás háttér lehet, hogy ideiglenesen nem tud hozzáférni az internethez.

2. WiFi Switcher alkalmazás

Ezenkívül harmadik féltől származó alkalmazásokra is támaszkodhat, hogy a maximális jelminőségű WiFi hálózatot kapja meg.

ApkVenue maga javasolja az úgynevezett alkalmazást WiFi kapcsoló amelyet a Cloudie Development fejlesztett ki, és amelyet hozzáférés nélkül is használhat gyökér.

Ez a WiFI jelerősítő alkalmazás nagyon jó funkcióval rendelkezik a mobiltelefon számára. Hogyan kell használni a WiFi Switcher alkalmazást? Itt van, hogyan!

 • 1. lépés - Az első alkalommal természetesen muszájLetöltés és telepítés Alkalmazás WiFi kapcsoló amelyet az alábbi linken kaphat.
Apps Networking Cloudie Development LETÖLTÉS
 • 2. lépés - Nyissa meg a WiFi Switcher alkalmazást, és először kérni fogja engedély a hely eléréséhez. Csak meg kell érintenie az opciót Lehetővé teszi. Hajtsa végre a következő lépést, amíg meg nem jelenik a WiFi Switcher alkalmazás fő nézete.
 • 3. lépés - Beállíthatja a kívánt WiFi hálózatot az első csatlakozáshoz. Beállításához csak aktiválnia kell a pipát a szakaszban Előnyben részesített minden megjelenített WiFi hálózaton.
 • 4. lépés - A WiFi Switcher alkalmazásban további beállításokat is megtehet, ha megérinti a jobb felső sarokban található három pont ikont, és kiválaszt egy lehetőséget Beállítások.

Itt csak meg kell határoznia egy minimális korlátot a szerinted lassú WiFi hálózat erősségére.

Aktiválhatja az opciót is Kérdezzen a váltás előtt WiFi csere értesítések megadására és Fuss az előtérben hogy megakadályozza az alkalmazás bezárását a rendszer miatt.

Tehát ez egy olyan módja annak, hogy felgyorsítsa a WiFi-kapcsolatot, amelyet Android mobiltelefonon és Windows 10 PC-n vagy laptopon gyakorolhat.

Valójában sok szempontra kell figyelnie, ha lassú vagy instabil az internethálózata?

Nos, van más tippje és trükkje? Gyerünk, ne habozzon, írja meg véleményét az alábbi megjegyzés oszlopba!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Lukman Azis.