villanyjelző árlista pln

Zavart a villamosenergia-utalvány megvásárlása miatt, de nem tudja az árát? Nyugi, itt van a legteljesebb és legújabb Electric Token árlista 2020-ra!

Mivel ez a modern kor elsődleges emberi szükséglet, minden háztartás kiadási tervében szerepelnie kell a villamos energia felhasználásának. A villanyszámlák rendszeres ellenőrzésével gondosan kezelhetjük a kiadásokat.

Ezért ezúttal az ApkVenue felülvizsgálja villanyjelző árlista a legteljesebb és legújabb PLN adta ki 2020-ban.

Ezenkívül az ApkVenue azt is megmondja, hogyan kell kiszámítani a villamos energia kWh-értékét, ami valóban segít a havi kiadások kezelésében. Gyere, nézd meg a következő véleményeket!

Az olcsó és legteljesebb PLN villamos jelző árak listája

A villamos energia a mai társadalom egyik elsődleges szükséglete. Nem csoda, ismernie kell a különféle csínját-bínját, beleértve a tudást is PLN ügyfél-azonosító. Ez nagyon fontos, banda, ne feledje, hogy ezt az azonosítót használja a névleges villamos jelzőfizetések során.

Nem csak azt, hogy ismernie kell a kWh-ra vonatkozó villanyjelző árak listájáról szóló információkat. Így meg fogja érteni a villanyjelzők árát és azt, hogy mennyi áramot fognak nyerni a megvásárolt árból.

Anélkül, hogy tovább kéne késlekedni, az ApkVenue mindezt ebben a cikkben tárgyalja. Maradj velünk, banda!

A PLN villamos jelzők teljes listája

Van 6 (hat) névleges a PLN biztosítja, mint egy megvásárolható villanyjelző árát. Természetesen minden hónapban meghatározhatja igényei és felhasználása szerint.

De várj egy percet! A vásárláskor felsorolt ​​összeg nem csak az az összeg, amelyet a villamos energiáért kap.

Az alábbi képalias illusztráció egy kicsit segíthet elmagyarázni, hogy az ár, amelyet fizetünk az elektromos zsetonok vásárlásáért Token értéke és Teljes kWh villanyjelző amelyet később kapunk.

Fotóforrás: PLN

A megadott hat nominális villamosenergia-ár valóban más jelképes értéket és mennyiséget eredményez. Teljesen a következő táblázat tartalmazza a legfrissebb és legteljesebb villamosenergia-token árlistát.

Az alábbi táblázat az (Megjegyzés: Az alábbi táblázat tokenértéke és villamosenergia-mennyisége a DKI Jakarta és környékén alapul, 3% PPJ értékkel)

Token PriceToken értéke *Teljes villamos energia
20 000 IDR17 000 IDR13,2 kWh
50 000 IDR47 000 IDR33,1 kWh
100 000 IDR97 000 IDR66,2 kWh
250 000 IDR244 000 IDR132,3 kWh
500 000 IDR494 000 IDR328,9 kWh
1 000 000 IDR994 000 IDR659,7 kWh

* A token értéke nem tartalmazza az egyes vásárlási helyeken vagy ATM-eknél eltérő adminisztrációs díjak kedvezményét.

Elektromos token árlista 2020

A bevetés óta Covid-19 vagy Corona vírus Indonéziában napról napra egyre gyorsabb és növekszik, a közösség egész gazdaságát érinti és sújtja.

Ezért a kormány az Energiaügyi és Ásványi Erőforrások Minisztériumán (ESDM) keresztül ingyenes villanyjelzőket biztosít a 450 VA osztályú mintegy 24 millió, a 900 VA (támogatott) 7 millió ügyfelének. Semmi félszeg, ezek az ingyenes villanyjelzők 6 hónapig adható!

Ez az ingyenes villamosenergia-díjszabási lehetőség előre fizetett és utólag fizetett ügyfelek számára is élvezhető. Ha további információt szeretne kapni, valamint arról, hogyan szerezheti be az ingyenes villanyjelzőt, olvassa el az ApkVenue cikkében a következő.

Bónusz: Hogyan számoljuk ki a villamos energiát kWh

Miután ismerte a villamos jelképes árak listáját és ismerte a kapott villamos energia mennyiségét (kWh-ban), nem kevesen voltak kíváncsiak, és meg akarták tudni, hogy pontosan mekkora mennyiségű villamos energiát vásároltak egy bizonyos névértékű villamos jelző vásárlásakor.

Így számíthatja ki az elektromos kWh-t az előre fizetett villamosenergia-kWh kalkulátor segítségével. Így végezheti el a számítást az áramjelző számológéppel!

1. lépés: Miután megnyitotta az előre fizetett villamos energia kWh kalkulátort, az első lépésként válassza ki Tarifa / Teljesítményosztály. Válassza ki azt, amelyik a ház villamosenergia-csoportja.

2. lépés: Ha igen, folytassa a kiválasztással Villamosenergia-utalvány névleges amit korábban vettél.

3. lépés: Végül írja be Az utcai világítási adó (PPJ) százaléka a régiónak megfelelően, más néven a lakóhelye. Akkor azonnal megkapja a kapott kWh villamos energia számát.

Ha meg szeretné tudni, hogy a PPJ hány százaléka van lakóhelyéhez, ellenőrizze az ApkVenue alábbi táblázatát.

A PPJ százalékaTerület
PPJ 3%DKI Jakarta


Kormányzóság. támadás

PPJ 5%Denpasar


Sukabumi

PPJ 6%Bandung


Indramayu

PPJ 7%Terület
PPJ 8%Surabaya


Yogyakarta

PPJ 9%Banda Aceh


Karanganyar

PPJ 10%Gorontalo


Situbondo

Jaka erről szól a villanyjelzők jelenlegi árlistája kiegészítve azzal, hogyan lehet megtudni a kapott értéket és kWh-t.

Most már nem csak azt tudja, hogyan kell vásárolni és kitölteni, hanem teljes információt tud a fizetett kamatlábakról és a kapott összegekről is.

Olvassa el a cikkeket is Ár vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.