hogyan készíthet képernyőképeket Android-on, mint a professzionális fotók

A képernyőképek általában nagyon laposak és nem vonzóak. Most van egy módja annak, hogy a képernyőfelvétel eredményét stabilabbá tegyük!

Pillanatkép vagy az okostelefonokról készített képernyőképek általában nagyon hétköznapinak és nem vonzónak tűnnek. Érdekessége érdekében általában magunknak kell szerkesztenünk egy szerkesztő alkalmazás segítségével, és képeket kell hozzáadnunk keret mobiltelefon.

Mostantól már nincs szükség bonyolultra, srácok! Az ApkVenue praktikus és egyszerű módot kínál a képernyőképek jobb elkészítésére. A trükk az, hogy a alkalmazás, hogy a képernyőképeket érdekesebbé tegye nevezett Szűrő.

  • 100% -os siker: Így készíthet hamis képet a számítógépen
  • Hogyan készítsünk képernyőképeket Androidon gombok megnyomása nélkül!
  • Hosszú képernyőképek készítése Androidon és iPhone-on Lehet alkalmazás nélkül!

Tegye vonzóbbá a képernyőképet KÖNNYEN

Ha mobiltelefon keretet szeretne hozzáadni a képernyőképhez, most nincs szükségünk manuálisan, mert vannak gyakorlati módok. Csak le kell töltenie egy úgynevezett alkalmazást Szűrő az Egér utcában. Ezt követően telepítse, és elkezdheti használni. A képernyőkép szerkesztésének gyakorlati lépései:

Apps Produktivitás Toastcode LETÖLTÉS

1. lépés

Nyissa meg a Screener alkalmazást, és megjelenik az alkalmazás kezdeti megjelenése. A felület egyszerű és könnyen használható. Van keret sablon különféle márkájú mobiltelefonokhoz és okosórákhoz.

Ha te csúszik a jobb oldali képernyőn kiválaszthatja a kezdettől használható keret típusát Lakás, 3D, és Minimum. Meglévő sablon használata előtt először le kell töltenie.

2. lépés

Ezután válassza ki a használni kívánt sablont Koppintson a. Ezután belép a szerkesztés menübe. A képernyőről a képet úgy adhatja meg, hogy megnyomja a (+) ikont a mobiltelefon sablon közepén. Ezt követően válassza ki a használni kívánt képet, lehet a galériából, a Google Drive-ból vagy a fájlkezelőből.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. lépés

Az alul található beállítások oszlopban módosíthatja a megjelenést. Két menü létezik Keret és Háttér. A Keret menüben árnyékokat adhat és beállíthatja a fényerőt.

Míg a háttérmenüben kiválaszthatja az egyszínű háttér vagy más kép használatát. E két menü közötti váltáshoz érintse meg a navigációs ikont a képernyő jobb és bal oldalán.

4. lépés

Ha végzett a szerkesztéssel, azonnal elmentheti. Ehhez koppintson a ikonra a jobb felső sarokban. Ezt követően válassza ki Mentés, a szerkesztéseket automatikusan menti a galéria, hogy pontosak legyenek Szűrő mappa.

Eredmények szerkesztése szűrő használatával

Ez a Screener alkalmazás használatával végzett szerkesztés végeredménye. Hogyan, tehát érdekesebb ugye?

Nos, ez volt Jaka ajánlása alkalmazás, hogy a képernyőképeket érdekesebbé tegye. Ez az alkalmazás könnyen megtanulható és használható is. Most elkezdheti kipróbálni.

Olvassa el a cikkeket is Pillanatkép vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found