4 teknős funkció a mobil legendákban

A teknős egy nagy szörny, amelynek alakja olyan, mint egy teknős a Mobile Legends-ben.

A teknős egy nagy szörny, amelynek alakja olyan, mint egy teknős a Mobile Legends-ben. A Mobile Legends mérkőzéseken a Turtle-t gyakran vitatja a két versenyző csapat. Mi azonban a teknős funkciója?

Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyal 4 teknősfunkció, amelyet ismernie kell. Kíváncsi vagy? Gyerünk, nézd meg a következőket, beleértve:

  • Végtelen háborúskodást hajtanak végre, a CoD bemutatja a második világháborús sorozatot!
  • Isten elleni harc, minden idők legvitatottabb gőzjátéka?
  • 6 legjobb homokozó vagy nyílt világ játék Android-eszközökhöz

4 teknősfunkció a mobil legendákban

1. Óriási tapasztalatok szerzése a csapat ellen

Ha a csapatunk megöli Turtle-t a Mobile Legends mérkőzésen csapatunk 150 aranyat kap csapatunk minden hőséért. Ez minden bizonnyal növeli az expozíciónkat és felülmúlja az aranyat és a szintet, mint az ellenség.

2. Tegye gazdagabbá a csapatot, mint az ellenség

A teknős megszerzésével arannyal jeleskedünk. Ez azért van, mert a csapatunk kap 150 arany miután megölte Turtle-t és az ellenség nem kapta meg. Az arany növekedésével természetesen csapatunk gazdagabb, mint az ellenség, így gyorsabban vásárolhatunk tárgyakat.

3. Nagyobb kárt okoz, mint az ellenség

Túl leszünk a tételeknél is, ha csapatunk megkapja a Teknőt. Az ellenség gyakran elveszít tárgyakat, mert az arany növekedésével gyorsabban vásárolhatunk tárgyakat. Ezen elemek fölényével csapatunk biztosítja több kár nem pedig ellenségek. Az ellenség ugyanis nem tudta megvásárolni az általunk megvásárolt tárgyakat.

4. Nagyon befolyásolja a csapat győzelmét

Gyakran előfordul, hogy a Mobile Legends jó csapatai az első vagy az első teknősért fognak harcolni Második teknős. Annak ellenére, hogy a megszerzett arany meglehetősen kevés, ez hatással lesz a mérkőzés menetére. Az exp és az arany növekedése természetesen nagyban befolyásolja a csapat győzelmét.

Nos, ott van 4 teknős funkció a Mobile Legends-ben. Ez akkor működik, ha tudjuk a teknős jelentését. Ez minden Jakától. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found