hogyan menthető a WhatsApp vn

Szeretsz hangjegyzeteket küldeni a Whatsapp-on keresztül, és el akarod menteni őket? Nézze meg a következő ApkVenue tippeket a Whatsapp VN mentéséhez.

Whatsapp egy csevegőszolgáltatási alkalmazás vagy azonnali üzenetküldés amelyet Android és iOS felhasználók egyaránt használhatnak.

Az üzenetek szöveges megosztása mellett a Whatsapp más funkciókkal is rendelkezik, a képek, telefonhívások, videohívások, hangüzenetek vagy hangjegyzetek elküldésétől kezdve.

Szeretne megosztani VN-t a barátaival, és ők ismét válaszolnak a VN-lel? Szerette volna már megmenteni azt a VN-t, bandát?

Nagyon könnyű! Könnyedén mentheti az okostelefonjára a VN Whatsapp alkalmazást, és zenévé vagy MP3-ba alakíthatja újra meghallgatás céljából.

Kíváncsi, hogyan hogyan lehet menteni a VN WhatsApp programot és MP3 fájlt készíteni? Vessen egy pillantást az alábbi oktatóanyagra!

Hogyan lehet menteni a WhatsApp hangjegyzetet, és zenévé alakítani

A hangjegyzetek WA-ból való mentése valójában nagyon egyszerű. Ha nem tudja, a Whatsapp hangjegyzetei valóban automatikusan tárolódnak az okostelefon tárolójában.

Más szavakkal, csak meg kell találnia a tárolási helyet, és áthelyeznie a külső memóriába. Ha nem tudja, hogyan, olvassa el az alábbi magyarázatot!

A Whatsapp hangjegyzet mentésének szakaszai

Mivel a hangjegyzeteket automatikusan menti, most már csak a tárolási mappát kell megkeresnie. A módszer nagyon egyszerű, banda. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket!

- 1. lépés: Nyisd ki Tároló mappa vagy a Fájlkezelőt a mobiltelefonján. Ha igen, keressen egy nevű mappát Whatsapp. Itt mentheti meg a VN-t a Whatsapp-ból.

- 2. lépés: Miután belépett a Whatsapp mappába, válassza ki a mappát Média. Hangjegyzet fájl megkereséséhez válasszon ki egy mappát Whatsapp Voice Notes.

- 3. lépés: Ebben a mappában számos mappát talál a hangjegyzetfájl elküldésének vagy mentésének dátuma szerint rendezve.

Ennek a hangjegyzetfájlnak van egy .opus és sajnos nem lehet lejátszani a zenelejátszón, bandán keresztül. De nyugodj meg, az ApkVenue-nak van megoldása. Folytassa a következő ponttal, igen!

Hogyan lehet megváltoztatni a Whatsapp hangjegyzetét MP3-ra

Miután tudta, hogyan mentheti a hangjegyzeteket a WA-ból, most meg kell értenie, hogy miként játssza le őket a zenelejátszó alkalmazásban, igaz?

Nos, az ApkVenue megmondja, hogyan hogyan lehet a Whatsapp hangjegyzeteket konvertálni MP3-ba. Ehhez a módszerhez alkalmazásra van szükség Opus Mp3 Converter. Csak kattintson az alábbi linkre.

Apps Utilities LETÖLTÉS

Ez az alkalmazás megváltoztatja a fájl formátumát .opus Lesz MP3. Később hangjegyzeteket játszhat le a zenelejátszón vagy más zenehallgatási alkalmazásokon keresztül.

A teljes módszer megismeréséhez az alábbi magyarázatot láthatja, banda.

- 1. lépés: Töltse le és telepítse az alkalmazást Opus MP3 Converter azon a linken, amelyet az ApkVenue adott. Ha igen, nyissa meg az alkalmazást, majd kattintson a lehetőségekre Válassza az OPUS fájl lehetőséget.

- 2. lépés: Ezt követően megjelenik Felugrik és válaszd Fájl böngésző hogy melyik hangjegyzet fájlt konvertálja. Keresd az ApkVenue korábban kifejtett lépéseit, igen!

- 3. lépés: Miután megtalálta az MP3-ba konvertálni kívánt hangjegyzetfájlt, kattintson a fájlra, amíg meg nem jelenik pipa. Ezután kattintson a gombra rendben.

- 4. lépés: Ezután válasszon egy lehetőséget Konvertálás MP3-ba hogy folytassuk a Whatsapp hangjegyzetek MP3-ba konvertálásának folyamatát.

- 5. lépés: Akkor megjelenik Felugrik ismét megváltoztathatja fájl neve és tárolási helye az átalakított fájl.

- 6. lépés: Ha igen, kattintson pipa ikonra a jobb sarokban levő. Most csak meg kell várnia, amíg az átalakítási folyamat befejeződik.

- 7. lépés: Az átalakítási folyamat befejezése után megtalálhatja a WhatsApp hangjegyzeteit MP3 formátumban a korábban kiválasztott tárolási helyen.

Így menthették a WA hangjegyzeteit zenére, bandára. Amellett, hogy könnyű, elmentheti közvetlenül a mobiltelefonjára is, anélkül, hogy korábban le kellene töltenie az MP3 fájlt a VN-ről.

Így bármikor lejátszhatja a hangjegyzetet a zenelejátszón keresztül, amikor csak szeretné hallgatni.

Bónusz: Hogyan rögzítsük a WhatsApp videohívásokat

Lehet, hogy videohívást kezdeményezett egy kedvesével, és szeretné megörökíteni ezeket a gyönyörű pillanatokat, hogy emlékezzenek rájuk.

Ne aggódj! Tudod, tudod, rögzítsen WhatsApp videohívásokat és mentse a HP-re. Hogy megtudja, hogyan, olvassa el az alábbi cikket, nézzük!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ott van hogyan lehet menteni a Whatsapp VN-t valamint hogy hogyan lehet WA hangjegyzetet MP3-ra váltani, hogy az lejátszható legyen.

Most már nem zavarodott meg, igaz, hogy megmentse a VN-t a Whatsapp-tól? Csak meg kell ismételnie ezt a módszert a többi WhatsApp virtuális gép mentéséhez.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found