hogyan lehet frissíteni az android oreo-t a xiaomi mi a1-en azok számára, akiknek még nincs meg

A Xiaomi Mi A1 az az okostelefon, amelyről a netezők leginkább beszéltek 2017-ben. Így frissítheti az Android Oreo-t a Xiaomi Mi A1-en azok számára, akik még nem kapták meg. Próbáld ki srácok!

Már ismeri a Xiaomi okostelefont, amely nagy figyelmet szentelt 2017-ben? Igen, Xiaomi Mi A1 a Google-lel együttműködve végül hivatalosan is megajándékozta a legjobb ajándékot 2017 végén. Már tudod, igaz?

A Xiaomi Mi A1 ezúttal valóban a legújabb operációs rendszer frissítést nyújtja, Android 8.0 Nugát felhasználóinak. De sajnos néhány felhasználó még nem kapott értesítést. Hogy-hogy? Ezért mondja el az ApkVenue az Android Oreo frissítése a Xiaomi Mi A1 készüléken.

  • Íme 12 kifinomult Xiaomi Gadget az okostelefonokon kívül
  • Hogyan lehet a Xiaomi betűtípusokat gyökér nélkül megváltoztatni a MIUI 10 és 11-ben, könnyű!
  • Elfelejtette a Mi-fiókot? Így állíthatja vissza az elfelejtett Mi fiók jelszavát

Az Android Oreo frissítése a Xiaomi Mi A1 készüléken

Közvetlenül 2017 végén a Xiaomi valóban meglepetést okozott a MiFans-nak. Hogyan nem, Twitter-fiókkal Indonéz tészta (@xiaomiindonesia) bejelentette, hogy az Android One Xiaomi okostelefon megkapja a legújabb Android operációs rendszer frissítést.

Feltételek nélkül a Xiaomi Mi A1 automatikus frissítése A levegőben (OTA) Android 8.0-ra frissítenie kell December 7.19-i verzió csinálni. Ha még nem kapott értesítést, íme egy egyszerű módja a Mi A1 frissítésének.

  • Miután megerősítette a 7.12.19 verzió frissítését, lépjen a menübe Beállítások majd menj az oldalra Alkalmazások.

  • Ezután ne felejtse el megjeleníteni a Rendszeralkalmazások opciót, majd nyissa meg az alkalmazást Google szolgáltatási keretrendszer és törölje az alkalmazás adatait a kiválasztás során Töröljön minden adatot.

  • Ezután lépjen az Android fő oldalára, és nyissa meg a Dialer alkalmazást, majd írja be az alábbi kódot. Várjon, amíg meg nem jelenik a sikeres üzenet az értesítési sávon.

másolás-beillesztés a tárcsázóba: * # * # 2432546 # * # *

  • Végül csak muszájFrissítés vissza a menübe Rendszerfrissítés hogy elkezdhesse az Android 8.0 Oreo letöltését. Az előkészítéshez megfelelő memória kapacitás és internetes hálózat szükséges, mivel a frissítés több mint 1 GB-ot foglal el. Ezenkívül az akkumulátornak teljesnek vagy 20 százalék felettinek kell lennie.

Android 8.0 Oreo funkciók és Xiaomi Mi A1 specifikációk

Fotó forrása: Fotó: indiatoday.intoday.in

Android 8.0 Oreo néhány teljesítményjavulást hoz az operációs rendszer előző verziójához képest. Például a Beállítások menü opció tömörebb, Háttérkorlát, Kép a képben, Értesítési pontok, Intelligens szöveg kiválasztása és még sok más. Bővebben itt olvashat: 14 Az Android 8.0 Oreo fejlett funkciói, tudod?

Fotó forrása: Fotó: jalantikus.com

Xiaomi Mi A1 maga az Android One operációs rendszert használó Mi 5X ikertestvére. A középosztályba tartozó ez a 3 millió okostelefon kettős 12MP-s kamerával van felszerelve, képességekkel tele-fotó és bokeh srácok.

LeírásXiaomi Mi A1
HálózatGSM / HSPA / LTE
Méretek155,4 x 75,8 x 7,3 mm; 165 gramm
Képernyő5,5 hüvelyk; LTPS IPS LCD kapacitív érintőképernyő 1080 x 1920 pixel
ProcesszorQualcomm MSM8953 Snapdragon 625 nyolcmagos 2.0GHz
memória4 GB RAM; 64 GB belső memória
KameraKettős 12MP + 12MP teleobjektíves hátsó kamera


5MP elülső kamera

Operációs rendszerAndroid 7.1.2 Nougat, frissíthető Android 8.0 Oreo-ra; Android One
Akkumulátor3080mAh
Ár3 099 000 IDR (a 2017. szeptemberi hivatalos kiadás során)

Tehát ez egy pillantás arra, hogyan lehet frissíteni az Android Oreo-t a Xiaomi Mi A1-en azok számára, akik még nem kapták meg. De nyugodtan, a Xiaomi fokozatosan egyenletesen biztosítja ezt a frissítést az OTA-n keresztül. Sok szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is Xiaomi vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found