10 biztonságos, legális és megbízható online hiteligénylés

Ez a biztonságos és legális online hiteligénylés kipróbálható! Ezek az ajánlások 10 megbízható, alacsony kamatozású online hiteligényléshez!

Szerettél volna már vásárolni valamit, de nincs pénzed? A megtakarítás lehet megoldás, de ez nem azonnali, és küzdelemre van szükség, banda.

De ha van hitelkártyája, akkor megvásárolhatja a kívánt tételeket azzal a feltétellel, hogy számlákat vagy részleteket fizet még azok esedékessége előtt.

Nos, ha türelmetlen ember vagy, és nincs hitelkártyád, akkor más módszereket is kipróbálhat, nevezetesen úgy, hogy az alkalmazáson keresztül igényelsz hitelt.

Azok számára, akik még mindig zavarosak és aggódnak amiatt, hogy melyik alkalmazás megbízható, Jaka javasolja online hiteligénylés alacsony érdeklődés mellett, amit kipróbálhat.

Alacsony kamatozású online hiteligénylések listája

Valójában a leggyorsabb pénzkereső alkalmazással lehet pénzt szerezni, csak ez a módszer nem azonnali, ezért sokan a gyors online hiteligénylés mellett döntenek.

Az Ön számára megkönnyítése érdekében ebben a cikkben az ApkVenue javasolja digitális hitelkártya és online pénzkölcsön kérelem, banda.

Valóban, mi a különbség? Digitális hitelkártyával hitelkártya nélkül vásárolhat együtt működő e-kereskedelmi kereskedőknél.

Eközben a OJK által bejegyzett online hiteligénylés azoknak szól, akiknek gyorsan és biztonságosan van szükségük extra készpénzre. Csak ellenőrizze, menjünk!

1. Kredivo

Az első digitális hitelkártya, amelyet az ApkVenue ajánl, a Kredivo. Ezzel az egy alkalmazással vásárolhat a kívánt e-kereskedelmi kereskedőnél.

Hogyan regisztráljak Kredivo Nagyon egyszerű és gyors, mert a mobiltelefon ezen alacsony kamatozású hiteligénylésével megtehető. A Kredivo rendelkezik egy bankkal egyenértékű biztonsági szinttel.

3 hónaptól, 6 hónaptól és 12 hónaptól kezdődően kiválaszthatja a kívánt hitel futamidejét. A virágok is meglehetősen kicsiek, ami 2,95%, banda.

Az a jó, hogy nem kell a DP-t fizetni a megvásárolni kívánt termékekért. A részleteket azonnal a futamidő hosszához és a kölcsön nagyságához igazítják.

InformációKredivo
Hitel névleges1,5 millió IDR - 30 millió IDR
Tenor1 hónap - 12 hónap
VirágHavi 0% - 2,95%

Töltse le a Kredivót a következő linken keresztül:

Pénzügyi alkalmazások PT FinAccel Digital Indonesia LETÖLTÉS

2. vagyok

A következő személyes online hitel digitális hitelkártya formájában: Én vagyok. Ezen alkalmazás segítségével részletekben vásárolhat árukat a címen kereskedő akik együttműködnek Akulakuval.

Az Akulakuban nagyon egyszerű az online HP-hitelek vagy egyéb elemek igénylése. Az Akulaku alkalmazás letöltése és telepítése után csak feltöltenie kell egy fényképet az alkalmazott KTP-jéről és személyi igazolványáról.

A jóváhagyást követően olyan kereskedőknél vásárolhat, mint a blibli.com, a Bukalapak, a Tokopedia stb. A részletfizetésen kívül online is adhat hitelt, tudod.

Hitelkártya nélküli részletfizetéshez először legfeljebb 15% előleget kell fizetnie. Ennek a hosszú tenorú, alacsony kamatozású online hiteligénylésnek a maximuma 20 millió IDR.

InformációÉn vagyok
Hitel névleges20 000 000 IDR-ig
Tenor1 hónap - 15 hónap
Virág1% - 40%

Töltse le az Akulakut a következő linken keresztül:

Akulaku Finance Apps LETÖLTÉS

3. Otthoni hitel

Azok számára, akik hitelkártya nélkül szeretnének részletekben fizetni, kipróbálhatják a kis kamatozású hiteligénylésen keresztül is Otthoni hitel.

A törlesztőrészletek igényléséhez csak KTP-re és egy igazoló dokumentumra van szükség, például családi kártyára, takarékkönyvre, vezetői engedélyre stb., Tudod!

Ezt követően vásárolhat a címen kereskedők akik a Home Credit-szel dolgoznak és 10 hónaptól 18 hónapig terjedő részleteket kapnak.

InformációOtthoni hitel
Hitel névleges750 ezer IDR - 20 millió IDR
Tenor10 hónap-18 hónap
Virághavi 0% -tól kezdve

Töltse le az otthoni hitelt a következő linken keresztül:

Pénzügyi otthoni hitel Indonézia alkalmazások LETÖLTÉS

4. JULO

Ha korábban megbeszélte a digitális hitelkártyákat, akkor most van egy online hiteligénylés, amely azonnal gond nélkül likvid. Az első ajánlás az JULO amely 15 millió IDR összegig tud hitelt nyújtani.

Ha egyszerűen letölti az alkalmazást a mobiltelefonjára, kitölti személyes adatait és megvárja a gyors ellenőrzési folyamatot, akkor kevesebb mint 28 órán belül azonnal készpénzt kaphat.

A JULO-n keresztüli hitelnyújtásnak több feltétele van. Köztük a havi 2 millió IDR minimális jövedelem és a 21–60 éves korosztály.

InformációJULO
Hitel névleges500 000 IDR - 15 000 000 IDR
Tenor3 hónap és 9 hónap között
VirágHavonta 4–7%

Töltse le a JULO-t a következő linken keresztül:

Apps Finance PT. Julo Pénzügyi Technológia LETÖLTÉS

Egyéb online hitelkérelmek ...

5. Rúpia gyors

Rupiah Fast az egyik legalacsonyabb kamatozású online hiteligénylés, amelynek alternatívát kínálhat. Ez az alkalmazás gyors és egyszerű online hitelkérelmet nyújt.

Anélkül, hogy online hitelkártyát készítene, hitelhez juthat, ha legalább 22 évesnek, mobiltelefonszámmal és stabil jövedelemforrással rendelkezik. Csak a KTP-re, a bandára van szükség.

Ez a legjobb online hiteligény 400 000 IDR és 5 millió IDR között kínál készpénzkölcsönöket, amelyeket 3 hónap és 1 év között fizethet meg.

InformációRupiah Fast
Hitel névleges400 ezer IDR - 5 millió IDR
TenorA legrövidebb 91 nap, a leghosszabb 1 év
VirágÉvi 24%

Töltse le a RupiahCepat programot a következő linken keresztül:

Letöltés Apps Finance PT.KUFI

6. Gyors hitel

A legjobb alacsony kamatozású online hitelkérelem azok számára megfelelő, akik a Jabodetabek területén kívül élnek. Ezenkívül ez az alkalmazás napi érdeklődéssel bír.

Csak csatolja a jelentkezési lapot, és töltsön fel egy fényképet a dokumentumáról a weboldalra Gyors hitel, 24 órán belül megkaphatja a szükséges hitelt.

A követelmények 22 év és 52 év közötti minimális életkor, munkavállalók és vállalkozók, indonéz állampolgárok foglalkoztatása, havi jövedelme 3 millió IDR.

InformációGyors hitel
Hitel névlegesLegfeljebb 8 millió IDR
Tenor95 nap - 120 nap
VirágNapi 0,8%

Töltse le gyorsan a krediteket a következő linken keresztül:

Pénzügyi alkalmazások Alfa Finance SIA LETÖLTÉS

7. TunaiKita

A következő online hitelkérelem, amelyet az OJK nyilvántartásba vett, az CashKita. Ez az online hitelszolgáltatás minden bizonnyal biztonságos, mert be van jegyezve az OJK csoportba.

A TunaiKita fedezet nélküli, 24 órás online kölcsönöket nyújt, amelyek mentést nyújtanak. A kölcsönt rövid idő alatt azonnal folyósítják és átutalják.

A regisztráció egyszerű, tudod. Csak töltse ki teljes személyes adatait, majd kevesebb mint 48 óra múlva hivatalosan regisztrálta magát ezen a szolgáltatáson.

InformációCashKita
Hitel névleges500 000 - 10 000 000 IDR
Tenor91 nap - 180 nap
Virág6% - 10,5% havonta

Töltse le a TunaiKitát a következő linken keresztül:

Apps Produktivitás PT. Digitális készpénz LETÖLTÉS

8. Intelligens hitel

A következő személyes kölcsön nélküli online hiteligénylés a Intelligens hitel. Ezzel az alkalmazással könnyedén kiválaszthatja a kölcsön összegét és futamidejét az Ön igényeinek megfelelően.

Az online pénzkölcsön igénylésének követelményei a Smart Creditnél legalább 18 évesek, fényképes igazolvány és szelfifotó a KTP-vel. Akkor is jövedelemmel kell rendelkeznie.

Ezt követően várja meg, amíg az ellenőrzési folyamat befejeződik, és a kölcsönt azonnal kifizetik a számlára. Tényleg praktikus, igaz?

InformációIntelligens hitel
Hitel névlegesMax. 10 000 000 IDR
Tenor91 nap - 360 nap
VirágÉvente legfeljebb 11%

Töltse le az intelligens hitelt a következő linken keresztül:

Apps Finance SMART HITEL LETÖLTÉS

9. Pénzbarátok

Az OJK 2020 online hiteligénylés, amelyet az ApkVenue is ajánl Pénzbarát. Ez az egy alkalmazás az online hitelezési platformok úttörője Indonéziában, tudod!

Az UangTeman rugalmas nominális hitelt kínál a választott futamidő vagy törlesztőrészlet időtartama szerint, bandánként.

A körülmények szintén nem nehézek, valóban. Ha érdekli, a jóváhagyási folyamat csak kb 15 perc és 3 nap között. Nagyon gyorsan, igaz?

Az alapok folyósítása után azonnal megvásárolhatja igényeit az online vételi és eladási alkalmazáson keresztül, vagy közvetlenül a hivatalos áruházban vásárolhatja meg őket.

InformációPénzbarát
Hitel névlegesMaximum 6 000 000 IDR
Tenor10 nap - 30 nap
VirágNapi 0,5%

Töltse le az UangTeman alkalmazást a következő linken keresztül:

Apps Finance PT. Digital Alpha Indonesia LETÖLTÉS

10. Rúpia

Rupiah egy legális, alacsony kamatozású online hitelkérelem, amely gyors kölcsönt adhat Önnek bankszámla nélkül.

Ezenkívül a Rupiah-Fund fedezet nélküli online kölcsönöket, bandákat is kínál. A szolgáltatás sebessége olyan minőség, amely nagyon felülmúlja ezt a szolgáltatót.

Csak töltse ki teljesen személyes adatait, az Ön által benyújtott hitelalapokat percek alatt azonnal folyósítják. A virágok is kicsik, tudod.

InformációRupiah
Hitel névlegesMax. 8 000 000 IDR
TenorTöbb mint 91 nap
VirágÉvi 10,5%

Töltse le Rupiah-t a következő linken keresztül:

Apps Produktivitás PT. Ossza meg a pénzt gyorsan LETÖLTÉS

Ott van 9 online hiteligénylés a legalacsonyabb kamatozás mellett. Ne aggódjon, mert az öt pályázatot az OJK regisztrálja és felügyeli!

Olvassa el a cikkeket is Fintech vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found