A legjobb természetfeletti koreai dráma, meg kell nézni!

A romantikus műfajon kívül kiderül, hogy sok koreai természetfeletti témájú dráma létezik. Valójában néhányukat szerelmi történetek és vígjátékok színesítik. Meg kell nézni!

Koreai drámaimádó vagy más néven Drakor banda? Jelenleg a Ginseng Country műsorai egyre több és változatosabbak.

Ha általában a szerencsésen végződő szerelmi történetekről néz drakort, akkor az ApkVenue olyan izgalmas drakorról mesél neked, amelyek nem csak a szerelemről szólnak.

A Supernatural az egyik legjobb Drakor-téma, amely nem kevésbé izgalmas, mint a romantika. Több címet a legjobb természetfeletti drakornak is neveznek.

A legjobb természetfeletti koreai dráma

Ha unod a romantikus témájú drámákat, amelyek egyre inkább virágoznak és gombáznak, inkább próbáld meg megnézni a legjobb természetfeletti drámákat.

Nemcsak misztikus dolgokról, de kiderült, hogy néhány természetfeletti dracor romantikus történetekkel, komédiákba, bandákba burkolódzott. Garantált szórakozás!

1. Ó, szellemem

Drakor, a Park Bo-young és a főszerepben Jo Jong-Suk Ez sikeresen ellopta a közvélemény figyelmét, a bandát. Ez a dráma egy szellem nevű nő történetét meséli el Shin Soon-ae aki megbánta a halálát.

Shin Soon-ae elfelejtette halálának okát, csak olyan férfit szeretett volna találni, aki kielégítheti vágyait, hogy nyugodtan távozhasson. Gyakran rendelkezik nők testével is, hogy elcsábítsa a férfiakat. Végül a nő szelleme továbbra is birtokolta a holttestet Na Bong V.

A megszállása óta Na Bong Sun karaktere kissé megváltozott, így magabiztosabb és kevésbé félénk. De van egy váratlan esemény a drámában, amelyet szintén megneveznek Ó Szellemem ez.

2. 49 nap

A 2011-ben megjelent Drakor csillagokat játszik Lee Yo-nyert, Nam Gyu-ri, és Jo Hyun-jae. Annak ellenére, hogy hosszú ideje volt, kiderült, hogy ez a természetfeletti koreai dráma továbbra is népszerű a koreai drámakedvelők körében.

Ez a Drakor egy elnevezett nő történetét meséli el Shin Ji-hyun aki egy gazdag család lánya. Valójában az élete tökéletesnek tűnik.

Tragikus, hogy valójában balesetet szenvedett és kómába esett, amikor egy nő megnevezte Yi Kyung azzal próbálta megölni magát, hogy az út közepén lezuhant.

Shin Ji-Hyun arra is lehetőséget kap, hogy felébredjen kómájából, feltéve, hogy sikerül végrehajtania a 49 napos küldetést, miközben egy másik birodalomban van.

3. Szerelmem a csillagból

Ennek a koreai drámának fantázia témája van, valamint romantika és vígjáték. Ez a történet egy repülő csészealjjal kezdődik, amely 1609-ben került a földre a Joseon királyság korában.

Valamiért a világűr egyik lényét nevezték el Tedd Min Joon megmenteni egy lányt a balesettől.

Kiderül, hogy Min Joon más képességekkel rendelkezik, mint az emberek. Például a teleportálás ereje, a mozgó tárgyak, hogy lássák a jövőt.

Egy érdekes történetszalaggal sikerült elérni, hogy ez a Drakor 2014-ben a legjobb természetfeletti koreai dráma, a banda címet kapja.

4. Hwayugi

Egy klasszikus kínai regényből adaptálva ez a drakor aztán főszerepet játszott Lee Seung Gi, Cha Seung nyerte, Oh Yeon-seo, Lee Hong-ki, és Jang Gwang.

Hwayugi elvarázsolhat egy varázslatos világba. Ennek ellenére ez a Drakor még mindig vígjáték-elemekkel szórakoztatja a természetfeletti lények viselkedését.

Ez a Drakor arról mesél Oh-Gong fia és Wooma királya amelyek ellentmondanak egymásnak. Számtalan gonosszal keresik az igazi világosságot a sötét világban. Sajnos Son Oh-Gong egy szörnyű hibát követett el a mennyben, amelynek következtében rúgták és küldték a földre.

5. Mester Napja

Mester Napja cselekedett Tehát Ji-sub és Gong Hyo-jin nevű nőről mesél Tae Kong-Sil.

A nő ebben a vidám természetfeletti témájú drámában képes szellemet látni. Ez történt a baleset után, és addig, amíg hosszú kómába nem esett.

Gyakran lát ijesztő szellemeket, bandákat is. De idővel képes volt félelmét vicces dologgá változtatni.

A végén Tae Kong-sil találkozott egy jóképű vezérigazgatóval, aki mohó és fukar volt. Együtt dolgoznak a szellemből fakadó probléma megoldásában is.

6. A barátnőm Gumiho

A koreai dráma természetfeletti barátokat szerez, aki egy nevű diákot mutat be Cha Dae-woong aki akciófilmsztár akar lenni.

Akaratlanul elengedte a régi Gumiho alakot, akit csapdába esett Samshin nagymama képe. A hála jeléül a Gumiho mindig megváltó angyalként jelenik meg.

Interakciójuk egyre szorosabb, miután a Gumiho titokzatos és gyönyörű lánnyá alakul át. Dae-wo egy nőként is kezeli, akinek mentális meghibásodása van.

A történet előrehaladtával Dae-woong megtudja, hogy a lány az a Gumiho, akit korábban kiszabadított.

7. A Kék-tenger legendája

Ez a dráma, Lee Min-ho főszereplésével, a neves nemesek közötti Joseon-korszak történetét meséli el Heo Joon-jae és egy megnevezett sellő Sim Chung.

Mindkettőjüket a modern időkben dobták, pontosan Szöul városában. Amikor a sellő rájön erre, Joon-jae-re néz.

Shim Chung élete megváltozott, mióta találkozott a jóképű és hideg Joon-Jae-vel. Valójában különféle nehézségekkel is szembesült életében. De fokozatosan Joon-Jae kezdi kedvelni Sim Chungot, aki két lábbal emberré, a bandává válhat.

8. Varázslat

Ez a természetfeletti dráma arról mesél Yeo Ri akik szellemeket láthatnak és őrült dolgokat láthatnak a körülöttük élőkről.

Természetesen ez kényelmetlenné tette sok emberrel való társalgást, még a környezete is kiszorította.

Egyszer találkozott Jo Goo, utcabűvész, aki együttműködésre hívta. Kapcsolatuk ezt az érdekes drámát egy szerelmi történettel is színesítette.

Annak ellenére, hogy fél a szellemektől, Jo Goo megpróbálja segíteni Yeo Ri-t, hogy kijusson a múltból, ezért láthatja a szellemeket.

Ezek természetfölötti koreai drámacímek voltak, amelyeket megnézhetsz, bandázhatsz. A drakor között vannak olyanok is, amelyek elemeket tartalmaznak románc és komédia.

Ha figyelted Drakorot, természetfeletti barátok, bandák? Írja meg válaszát a megjegyzések rovatba igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found