undorító! Ez a 7 játék a legfurcsább játék az Androidon

Ezúttal az ApkVenue elárulja a 7 legfurcsább játékot az Androidon. Gyerünk, nézd meg a következő listát.

Akinek nem tetszik játszma, meccs? Természetesen szinte mindenkinek tetszik. Ráadásul sokféle játék ma androidos okostelefonon játszhatsz.

A széles körben játszott műfajú játékok, például versenyjátékok vagy háborús témák mellett egyedi témájú játékok és általában furcsák. Ha még soha nem találkozott furcsa játékkal játék közben az Androidon, akkor ezúttal az ApkVenue mondja meg 7 legfurcsább játék az Androidon. Gyerünk, nézd meg a következő listát.

  • 10 legtöbb játékkal rendelkező Android-játék 2016. február
  • Izgalmas! Ez 12 régi iskolai játék, amelyet Android telefonokon lehet játszani
  • 10+ Android GTA-játék, amelyet el kell játszania

Undorító! Ez a 7 játék a legfurcsább játék az Androidon

1. Végső csirke ló

Végső csirke ló van multiplayer platformer egyedülálló, ahol a játékosok olyan szinten lépnek át, mint egy csirke, ló, juh, kaméleon, nyúl vagy mókus. Ez a játék már letölthető a következő címen: SHIELD Android TV és SHIELD tabletta. A játékos feladata, hogy elérje a szint végét az ellenfele előtt.

Csavar itt mindaddig, amíg a játékos ténylegesen felépíti saját szintjét, miközben verseny közben versenyeznek kölcsönösen szabotálják egymást különféle tárgyak, csapdák és veszélyek útjukba helyezésével. Érdekes és szórakoztató, ellentétben a többi versenyképes multiplayer játékkal.

2. Tofu vadász

Minden szinten különböző típusú állatokat fog látni az erdő körül és állatokat kell fényképeznie kérte. Egyszerű, de nem mindig könnyű. A cél eléréséhez többször kell eltalálnia a célt megöl és ők fut az első találaton így a dolgok kissé trükkössé válhatnak. Minél jobban jelenik meg, annál több pénzt kap, és jobb fegyvereket használ. Ez a játék nevetséges, és ez az előnye.

3. Ököllyukasztó

A kezdőknek az a feltevés számos szépségverseny versenyzőjét mentette meg akit egy titokzatos bűnöző elkapott Tejesember. Másodszor, az ellenségek között, akikkel a játék során találkozik, egy csapat gengszter és csuklyás apáca található. Ráadásul csapata méhészekből, orvosokból és csúzlival felfegyverzett fiatalokból áll.

Minden szereplő képes ütés, rúgás, ugrás, küzdelem, és végezzen speciális mozdulatokat. A játék befejezése után áttekintheti az összes szintet fedezze fel a játék titkait és húsvéti tojás.

4. Éhes cápavilág

Kicsit őrült, ez a víz alatti akció cápaként pozícionál téged, amelynek fő küldetése megenni az egészet és tegye a tenger királyává. Csak annyit kell tennie, hogy más tengeri élőlények körül úszik, hogy vonzza őket. Kezdve egy kicsit halak és rákok, akkor folytathatja a lejátszást, amíg meg nem kapja nagyobb zsákmány.

5. Vízvezeték-szerelő repedés

Ki mondhatja el közülünk őszintén, mikor találkozni valakivel akinek a feneke félig kitéve nem csábítanánk tegyen be valamit a hasadékba? Nos, ez a lehetőséged erre.

6. Thumbzilla

A nyom a címben található. Ban ben Thumbzilla a hüvelykujjad egy óriási Godzilla-szerű lény lába amikor letaposod és elpusztítod az utcákat. Végigsétál a városon, és annyi épületet, járművet és embert elpusztít, amennyit csak talál.

Három mozgás létezik: járás, taposás és rúgás. Nyomja meg a hüvelykujját a képernyőn, és egy pár nagy gyík láb lendül. Néha olyan rejtélyes bónuszra bukkanhat, amely ** balettcipőkké vagy pár futballcipővé változtatja a lábadat, amellyel a labdát rúgva további károkat okozhatnak.

7. Reménytelen: A sötét barlang

Ezt vicces és félelmetes. Aranyos kis folt vagy, fegyverrel felfegyverkezve, csapdába esve, mozdulatlannak tűnik, a reflektorfényben és sötétség veszi körül. Néha szörnyek jelennek meg sötétből és véletlenszerű szögből támad meg, és meg kell érintenie őket, hogy holtan lője őket. Vigyázz, mert a közeledő lények néha más foltokká válnak, amelyek csatlakoznak hozzád a harcba.

Nos, ott van 7 legfurcsább játék az Androidon. Érdekel? Melyik a kedvenced? Kérem Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found