így kiáltott fel! 15 legjobb kertészeti és állattenyésztési játék androidon

Olyan játékot szeretnél játszani, mint a Harvest Moon? Az alábbiakban ajánljuk a legizgalmasabb androidos mobiltelefonok kertészkedését és állattenyésztését, srácok! (offline és online)

Játékokat játszani természetesen nagyon szórakoztató, különösen a szabadidő kitöltésére. Az egyik legélvezetesebb játékműfaj a kertészkedés, srácok.

Nem csak gyermekek, minden korosztály játszhat műfaj ez az unalomtól való megszabadulás.

Nos, ezúttal az ApkVenue mondja el 15 legjobb Android kertészeti és mezőgazdasági játék ami igazán alkalmas a játékra. Itt jön a felülvizsgálat!

  • 10 legjobb ingyenes foci játék az Android 2020-hoz, azonnal töltse le!
  • 10 legjobb offline robot játék az Android számára | Ingyenes!
  • 12 legjobb 2019-es motorkerékpár-játék Androidra és PC-re | Moto GP vagy Drag Race!

Ajánlott ingyenes és legjobb Android Kertészeti és gazdálkodási játékok

Világos, játssz offline kertészeti és mezőgazdasági játékok szórakoztatóbb lenne nyugodt időben játszani. Ez különbözik a MOBA Android játéktól, amelynek lejátszásához extra koncentrációra van szükség.

1. Széna napja

Széna napja egy mesterséges kertészeti játék Szupercella. Mondhatni, ez a játék a legnépszerűbb kerti játék okostelefonok és táblagépek számára.

Valójában az első számú a végén 122 ország. Élvezheti vidéken az állatállományt is az ültetvény építésénél.

Letöltés itt: Széna napja

Szupercella szimulációs játékok LETÖLTÉS

2. Farm Ville 2: Ország menekülés

A következő ott van Farm Ville 2: Ország menekülés amely egy Android fejlesztésű kertészeti játék, amelyet a fejlesztő vezető, Zynga.

A játékok már elérhetőek itt: hordozható felajánlja 3 dimenziós grafika ami nagyon jó.

Online is játszhat offline internetkapcsolat nélkül kezelni az ültetvényt, amely ezúttal a strand mellett van.

Letöltés itt: Farm Ville 2: Country Escape

Zynga Trivia Games LETÖLTÉS

3. Település

Aztán ott van Község. Játékok által kifejlesztett Playrix A játékok egyedülálló módon egyesítik a városi épület szimulációit, valamint az ültetvényeket egy játékban.

Kezelje az ültetvényeket és keressen pénzt álmai városának felépítéséhez. Nyisson meg szállodákat, kávézókat, éttermeket és állatkerteket a bevételeinek növelése érdekében.

Letöltés itt: Település

Playrix játékok stratégiai játékok LETÖLTÉS

4. Zöld Farm 3

Aztán ott van Zöld Farm 3 az ajánlott ingyenes Android kertészeti játékok következő listáján. Ezt a játékot készítette Gameloft.

Kertészeti és állattenyésztési játékok offline Ez arra is késztetheti Önt, hogy kölcsönhatásba lépjen egymással, és divatosan segítse barátainak farmjait online tudod.

Ne felejtse el teljesíteni a küldetéseket, hogy bizonyos elemeket szerezzen, és a lehető legjobban tegye a gazdaságot.

Töltse le itt: Zöld Farm 3

5. VONAL Barna farm

Vicces karakterek az alkalmazásból azonnali üzenetküldés, A LINE visszatért az ültetvény kezeléséhez. VONAL Barna Farm hozza Brownt, a Barnamedvét, hogy megépítse nagybátyja ültetvényét.

Nem csak, hanem különféle LINE karaktereket is talál, mint pl Hold, Cony, és mások ebben az aranyos és aranyos jelmezben.

Letöltés itt: LINE Brown Farm

6. Betakarítási föld

A következő ott van Betakarítási föld amely egy mesterséges kertészeti szimulációs játék MysteryTag. Ez a játék egyszerű grafikát kínál, tökéletes az alacsony specifikációjú okostelefonokhoz.

Fő feladata, hogy szigetet ültetvénymezővé építsen. Építsen szigeteket, neveljen állatállományt és küzdjön szörnyekkel, akik el akarják pusztítani a gazdaságot.

Letöltés itt: Aratási föld

7. Farm Heroes Saga

Farm Heroes Saga amely egy kirakós játék, amelyet King készített. Biztosan ismeri játékmenet Ez a játék megegyezik a játéksorozattal Cukorka törő előző.

A különbség az, hogy találkozni fogsz Cropsies, aranyos gyümölcs- és zöldségfigurák, amelyek szórakoztatják Önt a játék során.

Letöltés itt: Farm Heroes Saga

King Logikai Játékok LETÖLTÉS

8. Tanyaváros

Farm Town egy által kifejlesztett játék Foranj. A többi kertészeti játékhoz hasonlóan fő feladata az ültetvény kezelése és az állattartás meggazdagodása.

Ebben a játékban nemcsak a mezőket és az állatállományt gondozza. Főzhet ételeket, felszerelést és halakat is.

Letöltés itt: Farm Town

9. Tanyázzunk

Játékokkal egy pillanatra ellazulhat és enyhítheti a fáradtságot Tanyázzunk. Ezt az Android játékot fejlesztette Playday Games és nagyon alkalmas szabadidős játékra.

Játssza 10 millió felhasználó, ebben a játékban kapcsolatba léphet egymással. Farm és teljes kihívást jelentő küldetések a lehető legtöbb jövedelem megszerzése érdekében.

Töltse le innen: Let s Farm

10. Nagy Farm: Mobil betakarítás

Elbűvölő háromdimenziós grafikával, Big Farm: Mobil szüret akkor biztosan folyamatosan fogod játszani. Ezt a játékot maga fejlesztette ki Goodgame Studios.

Cserélje ki a náddal teli régi farmot, és nőjön tovább. Egyedi küldetéseket kaphat ebben a játékban. Például az UFO-megfigyelések rejtélyének megoldása.

Letöltés itt: Big Farm: Mobile Harvest

11. Falu és tanya

Tovább Falu és Farm Különféle szórakoztató szimulációkkal érezheti a gazdálkodási játék érzését, a főzéstől, az ültetéstől és a haszonállatok etetésétől kezdve.

Játékok által kifejlesztett PlayDay ezt játszhatod ingyen.

A lejátszáshoz internetkapcsolatra van szükség, hogy izgalmas küldetéseket hajtson végre, amelyeket meg kell próbálnia.

Letöltés itt: Falu és Farm

12. Farm Frenzy Free

Farm Frenzy Free megköveteli, hogy a kopár mezőket többszörös hozammá változtassa.

Itt többet játszhatsz, mint 72 szint minden nehézségi szintnél.

Ez a mezőgazdasági játék több mint 30-at kínál frissítés épület. Ráadásul jó grafika és háttérzene, még szórakoztatóbb, ha szabadidejében játszik.

Letöltés itt: Farm Frenzy Free

13. Farmtörténet 2

Farm Story 2 nem csak egy normális Android kertészeti játék. Jó 3D-s grafikával felvértezve különféle érdekes tevékenységeket végezhet ebben az izgalmas Android-játékban.

A mezőgazdasági tevékenységeken kívül különféle dolgokat játszhat mini játékok ami érdekes. Kezdve a horgászattól, a bányászattól vagy az előállított áruk eladásától. Olyan izgalmas!

Letöltés itt: Farm Story 2

14. Moy Farm napja

karakter Moy ami annyira vicces, hogy most egy olyan mezőgazdasági játék témájával játszhat, amely nagyon alkalmas nyugodt játékra.

Moy Farm napja maga a játék, amelyet fejlesztett Frojo Apps.

Ebben a játékban meghívhatja Moyt különböző gyümölcsök és zöldségek ültetésére. Gyűjtse össze és adja vissza, hogy pénzt szerezzen a gazdaság építésének megkezdéséhez.

Letöltés itt: Moy Farm Day

15. Városi falu

Városi falu nemcsak a mezőgazdaság építését követeli meg, hanem a városok és más infrastruktúrák építését is.

Által kifejlesztett játékokban Csillogó Társaság ezzel versenyezni fogsz több mint 60 millió játékos mások, hogy a városod legyen a legjobb többek között.

Letöltés itt: Városi falu

Ez az 15 ajánlás az Android kertészeti és mezőgazdasági játékokhoz amelyet 2018-ban ingyen játszhatsz a legjobban. Tényleg alkalmas arra, hogy szabadidő alatt kikapcsolódásként és az unalomtól megszabaduljon.

Van más játékajánlata? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found