Ez az 5 android bűnözői játék lehetővé teszi, hogy rossz ember legyél

Szeretne rosszfiú lenni a játékban? Íme néhány bűnözős játék az Android számára, amelyek lehetővé teszik a rosszfiú játékát.

A játékban rossz szereplőnek lenni néhány ember számára elégedettség. Amikor rossz emberekké válnak, szabadon elkövethetnek különféle bűncselekményeket, ahogy akarják.

Jelenleg különböző bűnözői játékok állnak rendelkezésre a különböző fejlesztőktől, amelyeket közvetlenül Android-okostelefonján játszhat.

Azok számára, akik ki akarják próbálni a játékot, itt JalanTikus néhány legjobb Android krimi játék címet fog ajánlani, amelyek lehetővé teszik, hogy rossz ember legyél. Itt a teljes áttekintés.

  • A Google Street View-nak köszönhetően ez a büntetőeljárás kiderült
  • Memex, a speciális keresőmotor nyomon követi a bűncselekményeket
  • Vezetékes fejhallgató vs vezeték nélküli fejhallgató, melyik a jobb az Ön számára?

Android Crime Games

1. Grand Theft Auto: San Andreas

Az első az Grand Theft Auto: San Andreas. Mesterséges játék Rockstar Games ez az egyik játék Nyílt világ a legjobb, amit játszhatsz. Ebben a játékban Los Santos (San Andreas) városában fogsz élni, és belépsz egy problémákkal, drogokkal és korrupcióval teli bandába.

Töltse le a játékot innen: Grand Theft Auto: San Andreas

2. Gangstar Vegas

A következő Android bűnügyi játék az Gangstar Vegas. Mesterséges játékokban Gameloft Gengszterként fogsz viselkedni, aki Las Vegas városában él. Ott kell irányítania a területet, és a maffia királyává kell válnia.

Töltse le a játékot innen: Gangstar Vegas

3. Bully: Anniversary Edition

A következő az Bully: Anniversary Edition. Mesterséges játék Rockstar Games ez lehetővé teszi azt is, hogy rossz ember legyél. Itt fog játszani egy 15 éves Jimmy Hopkins nevű diákot. Az iskolában mindenféle csíny, akadály és egyéb szórakoztató dolog van.

Töltse le a játékot innen: Bully: Anniversary Edition

4. Nagy Gengszterek 3D

A következő az Grand Gengszterek 3D. Ezt az Android bűnügyi játékot készítette Doodle Mobile Ltd.. Ebben a játékban lesz egy gengszter, aki a sötétben él.

Különböző bűncselekményeket kell végrehajtania, például autók lopása, a rendőrség elkerülése, az illegális versenyek és a bandák közötti lövöldözés a túlélés érdekében.

Töltse le a játékot innen: Grand Gangsters 3D

5. Miami Saints: Bűnügyi urak

Utolsó az Miami Saints: Bűnügyi urak készítette: VscoGames. Egy hírhedt szervezet tagjaként problémát fog tapasztalni az áruk Miamiban történő szállításakor. Egy új erőszakos kaland akkor kezdődik, amikor eléred Miamit.

Töltse le a játékot innen: Miami Saints: Crime lords

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezek közül néhány bűnözős játék az Androidon, amelyek lehetővé teszik a rosszfiú lejátszását. Ha más játékajánlataid vannak, ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found