hogyan lehet használni a marshmallow dózisa funkciót az okostelefonon

A Doze az Android M legújabb funkciója az akkumulátor kímélése érdekében. De kiderült, hogy sok hasonló alkalmazás létezik, amelyeket Android okostelefonjainkra telepíthetünk anélkül, hogy Marshmallow-ra kellene frissítenünk

Önnek ismernie kell a rendelkezésre álló legújabb funkciókat Android Marshmallow vagyis Szundikál. Úgy gondolják, hogy ez a funkció hatékonyabban kíméli az Android akkumulátorát. Ez a funkció valójában hosszú ideje fejlesztés alatt áll, de csak az Android Marshmallow eszközön adható ki. A Doze működési elve az összes futó alkalmazás kikapcsolása háttér az akkumulátor kímélése érdekében. Nos, a pazarló akkumulátorok egyik fő oka a rajta futó sok alkalmazás miatt háttér annak ellenére, hogy az okostelefont nem használják. Ezt a Doze funkciót az akkumulátor kímélése és az akkumulátor optimálisabbá tétele érdekében fejlesztették ki. Még ezzel a funkcióval is akár háromszor is megtakaríthatja az akkumulátort.

A Doze az Android Marshmallow segítségével valóban sokkal hatékonyabbá és tartósabbá tudja tenni az okostelefon akkumulátorát és RAM-ját. Így már nem kell habozniafrissítés okostelefonját az Android Marshmallow-ra. Nos, mi van, ha az okostelefon nem lehetfrissítés mályvacukorra? Nem kell aggódnia, mert számos olyan alkalmazás működik, mint a Doze, és akár háromszor is megtakaríthatja az Android okostelefon akkumulátorát.

  • Ismerje meg a DOZE-t, az Android Marshmallow funkciót, amely az akkumulátor háromszoros megtakarítását eredményezheti
  • Itt van 5 millió androidos okostelefon a legtartósabb akkumulátorral

7 Doze-szerű alkalmazások Android-hoz

Számos olyan alkalmazás létezik, amelyek valóban hasonlóan működnek, mint a Doze on Marshmallow, nevezetesen az akkumulátor kímélése érdekében. De vannak olyan alkalmazások is, amelyek kiegészítenek bizonyos funkciókat. Itt van 7 alkalmazás, amelyek hasonlóan működnek, mint a Doze on Marshmallow.

1. Dózisa az akkumulátor jobb élettartama érdekében

A névből ugyanaz. A Doze for Better Battery Life egy harmadik féltől származó kimeneti alkalmazás, amely optimalizálja az akkumulátorhasználatot az Android rendszeren. Ez az alkalmazás eltér a Energiatakarékos üzemmód amely az Android Lollipop-on van. Jellemzők energiatakarékos a Lollipopon csak akkor kapcsolja ki az adatkapcsolatot, majd kapcsolja vissza, amikor a felhasználó megnyitja a kérdéses alkalmazást. A Doze-nál a felhasználóknak csak aktiválniuk kell okostelefonjuk képernyőjét, és automatikusan újra használható az adatkapcsolat és az alkalmazások. Különösen a Doze az Android Marshmallow-on csak akkor aktív, ha az okostelefont 30 percig hagyja. Miközben tovább Doze az akkumulátor jobb élettartama érdekében Ezt a funkciót bármikor aktiválhatja.

YirgaLab Productivity Apps LETÖLTÉS

2. Naptime

Csakúgy, mint az előző alkalmazás. Pihi idő tiltsa le néhány működő alkalmazást is háttér az akkumulátor kímélése érdekében. A különbség az, hogy a Naptime komplettebb funkciókkal rendelkezik, de használatához Android-okostelefonjának olyan állapotban kell lennie, amilyengyökér.

3. Zöldítsd

Alkalmazás Greenify képes arra is, hogy kikapcsolja az akkumulátort lemerítő Android-alkalmazásokat, ha azokat nem használják. A Greenify a folyamatok megölésével letiltja a futó alkalmazásokat szolgáltatás az alkalmazáson. Szinte ugyanaz, mint az Android Marshmallow Doze funkciója. Sajnos a Greenify által letiltott alkalmazás miatt az alkalmazás nem tud teljesíteni azonnali értesítés és frissítés amikor kikapcsolták.

Oasis Feng Apps Developer Tools LETÖLTÉS

4. Shutapp

Shutapp hasonló funkciókkal rendelkezik, mint az Android Marshmallow Doze. Ez az alkalmazás megöli a futó alkalmazásokat háttér amelyet nem használnak. A Shutapp egyedülálló módon továbbra is fogadhat azonnali értesítés annak ellenére, hogy az alkalmazás ki van kapcsolva. Nos, nagyon hasznos azok számára, akik szeretnék megtakarítani az akkumulátort, de kapcsolatban maradnak a közösségi médiával vagy a csevegéssel.

5. Doze Now (root)

Annak ellenére, hogy még mindig a béta szakaszban van, Doze Now elég tisztességes használni. Ez az alkalmazás könnyebbnek minősül, mint a többi. A Doze Now a futó alkalmazásokat is megöli háttér amikor nincs használatban. Sajnos az Android képernyőjének újbóli bekapcsolásakor ez az alkalmazás nem indítja újra automatikusan a korábban kikapcsoltakat. A kikapcsolt alkalmazásokat manuálisan kell megnyitnia. A Doze Now hozzáférést is igényel gyökér a használt okostelefonhoz. Ez az alkalmazás azonban úgy tekinthető, hogy képes több Android akkumulátort takarítani meg.

6. Hibernációs menedzser

Hibernációs menedzser egy olyan alkalmazás is, amely képes megtakarítani az akkumulátoros Android-eszközöket, például a Doze-t. Ez az alkalmazás néhányat ki is kapcsolhat szoftver aktívak, amelyek lemerítik az akkumulátort. A képernyő kikapcsolásakor szabadon kiválaszthatja, mely alkalmazásokat deaktiválja. Ezen kívül, ha az okostelefon márgyökér, akkor használhatja a CPU hibernálás funkcióját. Ahol ez az alkalmazás a CPU-t a legalacsonyabb frekvencián működteti az okostelefon akkumulátorának megtakarítása érdekében.

7. Dose Battery Saver

Dose Battery Saver azt állította, hogy elég hatékonyan takarékoskodik az akkumulátorral a fel nem használt alkalmazások kikapcsolásával. Könnyen kiválaszthatja a kikapcsolandó alkalmazásokat is. Javasoljuk, hogy ne kapcsolja ki a közösségi alkalmazásokat, ill hírnök mert a Doze Battery Saver nem aktiválja automatikusan a kikapcsolt alkalmazásokat. Minden alkalmazást manuálisan kell megnyitnia a menüben beállítás ezen a Doze Battery Saver alkalmazáson.

Ezek olyan alkalmazások voltak, amelyek hasonlóak az Android Marshmallow Doze funkciójához. A cél természetesen az akkumulátor élettartamának megtakarítása az okostelefonon. Kiválaszthatja az egyiket, amelyet használni szeretne, és természetesen ezzel az alkalmazással anélkül is megtapasztalhatja a Marache-Allow Doze funkcióját, hogy frissítés az Android okostelefon operációs rendszer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found