100% működik! hogyan lehet kikapcsolni mások számítógépeit a cmd-n keresztül

A számítógép leállítása nem csak a Start segítségével lehetséges. Ugyanakkor a CMD program is képes rá.

A számítógép leállítása nem csak a Start segítségével lehetséges. A CMD program azonban a számítógép leállítására is használható. A számítógépén kívül mások számítógépét is kikapcsolhatja.

Ez az Hogyan lehet kikapcsolni mások számítógépeit a CMD segítségével. Talán arra gondolsz, hogy lehet ?? Hogyan kell csinálni? . A módszer valójában nagyon egyszerű, és néhány perc alatt maga is gyakorolhatja. Szeretné tudni, hogyan? Gyere, lásd alább.

  • 10 legjobb szimulátor játék az Android 2019 számára, lehetsz PewDiePie?
  • Krónikus egyedülállók? Próbáljon ki egy virtuális barátnőt ebben a 6 legjobb társkereső szimulációs játékban
  • 5 legjobb hacker szimulációs játék, amelyet meg kell próbálni!

100 MŰ! Hogyan lehet kikapcsolni mások számítógépeit a CMD segítségével

  1. Először is, mielőtt ezt a módszert elvégzi, győződjön meg arról, hogy a számítógép és az áldozat számítógépe egyben van WiFi hálózat, mert ha nem, akkor ez a módszer nem fog működni.

  2. Akkor kérlek nyisd ki Parancssor gomb megnyomásával Windows + R akkor írja be cmd és Enter.

3. Megnyílik egy Parancssor ablak, itt beírhatja nettó nézet hogy láthassa, hány felhasználói számítógép csatlakozik ugyanahhoz a wifi hálózathoz (az Ön által használt wifi hálózathoz). Tehát például van 5 számítógép, amelyek ugyanahhoz a wifi hálózathoz vannak csatlakoztatva, mint a számítógép, akkor az öt számítógépet is kikapcsolhatja.

4. Miután megjelent lista aktív számítógépet, majd válassza a lehetőséget felhasználónév a kikapcsolni kívánt számítógép, például itt az ApkVenue kikapcsolja egy ismerősének számítógépét a következő felhasználónévvel: FELHASZNÁLÓ.

5. Írja be leállítás I m majd nyomja meg az Enter billentyűt.

6. Megjelenik egy új ablak Távoli leállítás párbeszédpanel.

7. Az ablakban kattintson a gombra Hozzáadás és írja be a célszámítógép felhasználónevét, amelyet korábban látott, itt kitöltöm FELHASZNÁLÓ, majd kattintson az OK gombra.

8. Be Mit akarsz ezekről a számítógépekről? választhatja az Újraindítás vagy a Leállítás lehetőséget. Ha az újraindítást választja, a célszámítógép újraindul, míg ha le van állítva, akkor a célszámítógép leáll.

9. Részeken Meleg felhasználók az akcióban, kitöltheti a kívánt időtartamnak megfelelően, itt Jaka 10 másodperc alatt kitölt, ami azt jelenti, hogy az üzenet megjelenése után 10 másodperccel a célszámítógép leáll.

10. Be választási lehetőség csak hagyja az Alapértelmezett / Egyéb (Tervezett) lehetőséget.

11. Részeken Megjegyzés kitöltheti az üzenetének megfelelően, például itt töltse ki az ApkVenue mondatot A számítógépét feltörte JalanTikus! ! ! . Később ez az üzenet megjelenik az áldozat számítógépén, közvetlenül a számítógép leállítása előtt.

12. Végül kattintson az OK és a BOOOM gombra! Most a célszámítógépet sikeresen kikapcsolták.

További: Tudnod kell, hogy az, amit az ApkVenue itt megoszt, nem célja nem jó dolgokat tanítani, mindez csak tudás, és előre kell látni, ha egyszer valaki tudatlan akar lenni veled, ezért kérlek, használd okosan ezt a trükköt.

Ez egy Jaka oktatóanyag arról, hogyan Hogyan lehet kikapcsolni mások számítógépeit a CMD segítségével mint egy hacker. Mit gondolsz? Ha tudsz egy másik, jobb módszert, ne felejtsd el megosztani a megjegyzés oszlopban.