az alkalmazás, hogy együtt nézhesse meg az Android + -on, hogyan kell használni

Szeretne a barátjával nézni, de fél a koronavírustól? Pihenjen, itt az ApkVenue az Android + -on együtt megvitatja a néző alkalmazást, hogyan kell használni, banda.

Nem számít, hogy szultán vagy, vagy csak barát missqueen, az életed biztos megrendült az esetnek köszönhetően világjárvány koronavírus amely az egész világon elterjedt.

Számos filmet elhalasztottak a koronavírus és a miatt Irányelv társadalmi távolságtartás a kormánytól, a barátnőkkel való események nézését is el kell halasztani.

De távol a szemektől, nem kell mélyen a szívedben lenned, és itt van az ApkVenue útmutatója hogyan lehet együtt nézni az Androidon így a párod, bandád közelében maradhatsz!

Nézd meg együtt az alkalmazást Androidon

A koronavírus miatt az ApkVenue biztos abban, hogy sokan vagytok jelenleg elbocsátják az irodából, és az otthoni munka alkalmazással kell befejeznie a munkáját.

De annak ellenére, hogy nyomorúságosnak kell lennie ahhoz, hogy egyedül dolgozzon otthon, ez nem azt jelenti, hogy egyedül is szórakoznod kell, otthon nem világos, banda.

Szerencsére a technológiai fejlődés eredményt hozott együtt nézi az alkalmazást barátaival vagy barátnőivel, bár fizikailag különböző helyeken tartózkodik.

Hogyan nézhetünk együtt Androidon a Rave alkalmazással

A laptopot vagy PC-t használók valamivel szerencsésebbek, mert többféle szolgáltatást és filmnézési oldalt kínálnak együtt, amelyek használhatók.

Sajnos az Android felhasználók számára csak egy választási lehetőségünk van, mégpedig az alkalmazás Félrebeszél.

De ne aggódj, mert a minőség meghaladja a mennyiséget, és szerencsére Rave több mint elég ahhoz, hogy megkönnyítse a műsorok nézését veled, banda.

Kíváncsi, hogyan kell használni ezt az alkalmazást? Láthatja az útmutatót hogyan lehet együtt nézni Androidon a Rave alkalmazással következő!

  • 1. lépés - Töltse le az alkalmazást, hogy a Rave segítségével megnézhesse az ApkVenue alábbi linkjén keresztül, és telepítse az apk-t.
Alkalmazások letöltése
  • 2. lépés - Nyissa meg az alkalmazást, és a felhasználó rövid oktatóanyagot kap. Csúsztassa balra a képernyőt, amíg a felhasználó találkozik a képernyővel Bejelentkezés.
  • 3. lépés - Ebben a példában Jaka fogja használni Bejelentkezés a Google-lal. Válassza ki a folytatáshoz használni kívánt Google-fiókot.
  • 4. lépés - kérdezi Raves engedély hozzáférni Felhasználói hely. Koppintson a oké és érintse meg a gombot Lehetővé teszi ban ben Felugrik hogy kijön.
  • 5. lépés - A főképernyőn a felhasználók dönthetnek úgy, hogy együtt vesznek részt a folyamatban lévő nézésen. Itt az ApkVenue új munkamenet létrehozását választja az ikon megérintésével +.
  • 6. lépés - A felhasználóknak választaniuk kell a filmek megtekintéséhez szükséges szolgáltatásokat és alkalmazásokat. Itt Jaka használni fogja Youtube mint például.
  • 7. lépés - A keresőmező segítségével válassza ki a közösen megnézni kívánt videót. Itt Jaka felhasznál egy videót az előadásáról BLACKPINK ban ben Coachella.
  • 8. lépés - Annak érdekében, hogy ne legyenek nemkívánatos zavaró tényezők, ellenőrizze, hogy kiválasztott-e egy lehetőséget Meghívásos erre a munkamenetre.
  • 9. lépés - Meghívhat másokat erre a munkamenetre az alábbi csevegőalkalmazások segítségével vagy az ikon megérintésével Hozzáadás.
  • 10. lépés - A munkamenet élénkítéséhez a csevegőmezőt is használhatja üzenetek küldéséhez, vagy koppintson az ikonra Mikrofon a funkciókhoz hangos csevegés.

Nos, ezen alkalmazás segítségével továbbra is izgatottan nézheti meg a legújabb K-Pop videoklipeket kövesse a tanácsot társadalmi távolságtartás a kormánytól, a bandától.

A Rave egyedülálló módon rögtönzött karaoke alkalmazásként is használható, így ebben a sürgősségi koronában nem kell egyedül tisztáznia.

Ez a vita együtt nézni az alkalmazásokat az Android rendszeren Jakából, bandából. Társadalmi távolságtartás ez nem azt jelenti, hogy egyedül kell szövnie.

Azok számára, akik távoli kapcsolatban vagy a dél-koreai gyerekek nyelvén vannak, távkapcsolat, ez az alkalmazás a kapcsolatának fenntartására is használható, tudja.

Mit gondol a Rave alkalmazásról? Van-e hasonló alkalmazási javaslata? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Nézze meg az alkalmazást vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found