7 thai horrorfilm, melyeket igaz történetek ihlettek

Tudja, kiderül-e, hogy a Pee Mak igaz történeten alapszik? Ismerjen meg más thai horrorfilmeket, amelyek állítólag igaz történeteken alapulnak.

Thaiföld egy olyan filmiparral rendelkező ország, amely meglehetősen híres a délkelet-ázsiai régióban. Végül sok minőségi thai filmet vetítettek Indonéziában.

Az egyik filmműfaj, amelyre a thaiföldi filmipar igényt tart, a horrorfilmek, mert Thaiföldön a misztikus dolgok továbbra is hasonlóak Indonéziához.

Néhány Thaiföldön készült horrorfilm igaz történeteken alapszik, amelyek nagyon vastag mágikus elemet adnak nekik

7 thai horrorfilm az igaz történetekből

Ez az igaz történeten alapuló horrorfilm valóban dramatizációs folyamaton ment keresztül, de ennek a filmnek a története továbbra is ugyanaz.

A film forgatása során olyan kellemetlen misztikus dolgok is történtek, mintha ez megtiltotta volna a stábnak a fényképezést ezen a helyen.

Milyen thai horrorfilmek készülnek igaz történetek alapján? Itt további információk találhatók.

1. Nang Nak (1999)

Fotó forrása: asianfilmarchive.org

Ez a horrorfilm alapul a thaiföldi női szellem híres legendája Ráma király korában IV.

Nang Nak egy feleségről mesél, akinek férje terhes állapotában elhagyta a harcot, és meghalt a gyermeke megszületése közben.

Amikor férje hazajött a háborúból, a feleség és a gyermek jól nézett ki és kiderül, hogy mindketten kíváncsi szellemek.

Ennek a feleségnek a szelleme mindent megtesz azért, hogy életben maradjon férjével, és még csak habozik sem ölni olyan embereket, akik megpróbálják elmondani férjének, hogy meghalt.

2. Utolsó nyár (2013)

Fotóforrás: 2014.tff.net

Ez a horrorfilm meséli el a történetet egy középiskolás lány szelleme, aki kíséri szüleit és barátait amelynek saját része volt a halálában.

A középiskolás tinédzserek csoportjával folytatott ivásból, amely káoszban végződött a középiskolás lány halálával, elkezdődött ennek a kíváncsi szellemnek a rettegése.

Annak ellenére, hogy közhelyfilmnek tűnik, ahol egy kíváncsi szellem bosszút áll, ez a film újabb árnyalatot kínál mert igaz történet ihlette.

3. Beteg ápolók (2007)

Fotó forrása: cinema-crazed.com

A Beteg ápolók nemcsak horrorfilmek, hanem slasher-thrillerek is, mivel a filmben sok véres jelenet van.

Ez az egy film egy ápolócsoport és egy orvos történetét meséli el, akik illegális szervkereskedelmet folytatnak. Az egyik nővér meggyilkolták, mert a betiltott vállalkozás leleplezésével fenyegetett.

Aztán a nővér szelleme elkalandozott ölje meg az összes többi nővért aki összeesküvést folytatott saját meggyilkolása során.

4. Az ördög művészete (2004)

Fotó forrása: themoviedb.org

Az Ördög művészete trilógia első filmje egy történetet mesél el egy nő, aki boszorkánysággal megöli egykori szeretőjét.

Ezt az akciót azért hajtották végre, mert korábbi szeretője kidobta, miután a nő teherbe esett.

A varázslat, amelyet végrehajtott, nem csak volt szeretője számára volt, hanem egész családjának azért is, mert a nő a volt szeretője tulajdonát akarja.

5. Pee Mak (2013)

Fotóforrás: imdb.com

Ez az egy horror vígjáték is ihlette egy nő szellemtörténete, aki legendás feleség Thaiföldön, Nang Nak.

A Nang Nak filmtől eltérően a Pee Mak különféle vicces jelenetekkel van tele, amelyek érdekesvé teszik a nézést.

A film, amelyet 2013-ban adtak ki óriási sikert aratott jövedelmével, amely 16-szor nagyobb volt, mint a termelés költsége.

6. Ladda Land (2011)

Fotó forrása: hollywoodreporter.com

Ez az egy film nagy sikert aratott Thaiföldön az adás első hetében a thaiföldi legnézettebb filmek sorrendjének uralásával.

Ladda Land egy olyan család történetét meséli el, aki új házba költözik, és új életet akar kezdeni, hogy közelebb legyenek egymáshoz.

Kiderült, hogy ez az új hely tele van olyan emberekkel, akik mindig brutális erőszakot követnek el. A szomszéd tragikusan meghalt egy családban, és üldözi az új családot.

Ez a film az árnyékon túli vége van valamint egy igazi történeten alapuló horrorfilm fő vonzereje.

7. Hamarosan (2008)

Fotó forrása: infospesial.net

Hamarosan beszélünk egy mozi filmjátékosa, akit egy szellem terrorizál a nézett filmekben.

Később ő és a kedvese derítse ki ennek a szellemfigurának az eredetét és miért üldözi őket ez a szellem.

Fokozatosan kezdett kibontakozni ennek a szellemnek a rejtélye, és kezdett értelmes lenni az oka annak, hogy miért üldözi a házaspárt.

7 thai horrorfilm létezik, amelyek állítólag igaz történeteken alapulnak. Az igaz történetekkel rendelkező horrorfilmek mindig felkelthetik a figyelmet, mert saját mágikus elemeket tartalmaznak.

A listán szereplő számos film nemcsak az igaz történetekkel bűzlik, de szép és vonzó történetcsomagolásának köszönhetően a piacon is sikeres volt.

Giman, érdekel a listán szereplő filmek megtekintése?

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.