3 leggyorsabb és legjobb Google Play mérleggenerátor alkalmazás

Szeretné ingyen megszerezni a Google Play utalványokat? Ez csak megfelelő, íme az ajánlások a jelenlegi leggyorsabb Google Play-egyenlegteremtő alkalmazáshoz (2020).

Jelenleg az alkalmazás nem csak a munka megkönnyítésére használható, hanem további jövedelem és hasonlók keresésére is használható.

Nem csak hitel és PayPal egyenleg, hanem különféle fajtákat is kaphat ajándékkártya ezen alkalmazások közül, beleértve a Google Play-egyenleget is.

Ebben a cikkben az ApkVenue a legjobb Google Play-egyenlegteremtő alkalmazásokat tárgyalja, amelyeket jelenleg használhat.

A leggyorsabb Google Play Balance Generator alkalmazás

Legyen óvatos néhány olyan Google Play-egyenleggeneráló alkalmazással, amely csak bizonyos tevékenységek végrehajtására szólít fel, de semmit sem ad cserébe.

Az ApkVenue által ezúttal ajánlott alkalmazás továbbra is letöltheti a Google Play Áruházból, ami azt jelenti, hogy továbbra is megfelel a Google által alkalmazott funkcióknak és biztonsági előírásoknak.

Kíváncsi a legjobb Google Play-egyenleg-generáló alkalmazásokra, amelyeket jelenleg használhat? Itt további információk találhatók.

1. AppNana

Az első Google Play-egyenleget generáló alkalmazás az AppNana. Ez az alkalmazás pontokat ad a felhasználók számára a kért utasítások teljesítése után.

Pontokat szerezhet, összegyűjtheti és cserélje ki egy Google Play utalványra miután a szükséges számú pont elegendő.

Azok a dolgok, amelyeket meg kell tennie ebben az alkalmazásban, szintén besorolásra kerülnek Nagyon egyszerű ahol rendszerint pontokat kap bizonyos alkalmazások telepítése vagy promóciós videók megtekintése után.

Mindezek megszerzéséhez először regisztrálnia kell magát e-mailben, mert később a választott ajándékot ezen az e-mailen keresztül küldi el.

Ennek az egy alkalmazásnak a használata is nagyon egyszerű. Íme a Google Play-egyenleg-generátor apk használatának teljes lépése.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse az AppNana alkalmazást a mobiltelefonjára, és azok számára, akiknek nincs, közvetlenül letöltheti az alábbi linken keresztül.

Töltse le az Appnana alkalmazást itt!

Apps Utilities LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Nyissa meg az AppNana alkalmazást és regisztráljon, ha még soha nem használta ezt.

  • 3. lépés - További pontokért lépjen be a menübe Szerezz Ananászt hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

  • 4. lépés - Válassza ki a legjobban megfelelő feladatot, és válasszon másik feladatot, amíg el nem éri a nyeremény megszerzéséhez szükséges pontokat.

  • 5. lépés - Ha összegyűjtötték a pontokat, lépjen be a menübe Jutalmak , és válasszon ajándékba egy Google Play-utalványt.

Azok számára, akik különféle vonzó nyeremények iránt érdeklődnek, azonnal letöltheti ezt a Google Play egyenleget generáló alkalmazást az ApkVenue linkjén.

2. AppKarma

Ez az alkalmazás a Google Play-egyenleget generáló alkalmazások egyike a leghíresebb jelenleg a Play Áruházban található.

Nem csak a Google Play utalványok, hanem az alkalmazásból kapott pontokat más nyereményekkel is kicserélheti vouceh az iTunes, az Amazon és még a PlayStation Store is.

Az AppKarma egy másik érdekes alternatíva lehet azok számára, akiknek elegük van a kredittermelő alkalmazások játékából, és szeretnének több különféle nyereménnyel rendelkező alkalmazást szerezni.

Az alkalmazás használatát szintén nagyon könnyűnek minősítik. Itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse az AppKarma alkalmazást, és azok számára, akik nem rendelkeznek ezzel az alkalmazással, letöltheti közvetlenül az alábbi linkről.

Töltse le az AppKarma alkalmazást itt!

Apps Utilities appKarma LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Nyissa meg az AppKarma alkalmazást és regisztráljon, ha még soha nem használta ezt az alkalmazást.

  • 3. lépés - Tekintse meg a rendelkezésre álló feladatokat, és válassza ki a legérdekesebbeket a pontok megszerzéséhez.

  • 4. lépés - Ha az összegyűjtött pontok elegendőek, lépjen be a jutalom menübe a nyeremények beváltásához, és válassza ki a Google Play utalványt.

  • 5. lépés - Végezze el a folyamatot Váltsd meg hogy megszerezhesse a kapott díjat.

Ez az ingyenes Google Play-egyenleget generáló APK meglehetősen pozitív minősítést és választ kap a Google Play Áruházban, ezért egy olyan kifinomult alkalmazásnak minősül, amely elég megbízható a használatához.

3. Ajándék pénztárca

Az ApkVenue által javasolt harmadik leggyorsabb Google Play-egyenleg-generáló APK egy alkalmazás Ajándék pénztárca.

Csakúgy, mint a korábbi alkalmazások, Gift Wallet vonzó díjakat kínál az Ön számára, miután elvégezte az alkalmazásban szereplő feladatokat.

Ez az alkalmazás különféle feladatokat kínál, amelyeket megtehet, és a felajánlott feladattípusok meglehetősen sokfélék, nem csak alkalmazásokat telepítenek.

A következő lépéseket követve megszerezheti a Google Play utalványt ezen az alkalmazáson keresztül.

  • 1. lépés - Töltse le és telepítse a Gift Wallet alkalmazást a mobiltelefonjára, és azok, akik még nem töltötték le, azonnal ellenőrizhetik az ApkVenue alábbi linkjét.

Töltse le az Gift Wallet alkalmazást itt!

  • 2. lépés - Nyissa meg ezt az alkalmazást, és tekintse meg a menüben felajánlott feladatokat Feladat, és válassza ki a legérdekesebb feladatot a pontgyűjtéshez.
  • 3. lépés - Az összegyűjtött pontok után elegendő belépni a menübe Jutalmak válassza ki a kívánt nyereményt, beleértve a Google Play-egyenlegét is. Végezze el a folyamatot megváltani.

Ez a leggyorsabb Google Play-egyenleget generáló alkalmazás további vonzó nyereményopciókat is kínál, például a Steam és a PlayStation utalványokat, amelyekkel megvásárolhatja a legjobb játékokat.

Ezek olyan Google Play-egyenleget generáló alkalmazások, amelyeket jelenleg letölthet és használhat.

Az ApkVenue által ezúttal készített listán szereplő alkalmazásokat szándékosan választják a leghitelesebbnek, és azokat is, amelyek a Google Play Áruházban nagyon jó minősítéssel rendelkeznek.

Remélhetőleg az ezúttal hasznos információk mindannyiótok számára, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found