7 legjobb indie játék 2019-ben

Unod már az unalmas játékmenetű AAA játékokat? Gyerünk, nézd meg a 2019-es legjobb indie játékok listáját, amelyeket el kell játszanod. Garantáltan nem üríti ki a pénztárcáját!

Néhány hét múlva 2019-re változik 2020-ra tedd meg az összes kívánt dolgot ebben az évben, banda?

Jakának személyesen is sok minőségi filmmegtakarítása van 2019-ben, amelyeket nem volt lehetősége megnézni. Tehát tökéletes az év végi ünnepek eltöltésére!

A filmeken kívül Jaka is készített többeket klassz indie játék hogy töltse ki szabadidejét. Nem kell jól ismert fejlesztőtől származnia, az alábbi játékok is jó minőségűek.

A legjobb indie játékajánlatok 2019-ben

A videojáték-ipar óta független fejlesztők érkezése a 2000-es évek végére, a videojátékok világát minőségi játékok, bandák árasztották el.

Az AAA játékokkal ellentétben indie játékok Ezek általában kis méretűek, és viszonylag olcsók is.

De a fő eladási pont, az indie játékok általában tartalmaznak egy típust játékmenet egyedi, ami ritkán található meg a játékokban mainstream.

Ebből az alkalomból Jaka ki akarta emelni a listán szereplő munkát 7 legjobb indie játék 2019-ben! Ki tudja, érdekes lehet, banda!

1. Wargroove

Játszma, meccs körökre osztott stratégia Ezt a sorozat ihlette Előzetes háborúk tartozni vmihez Nintendo sőt nagyon hasonló kinézetű, banda!

Sajnos döntetlen Előzetes háborúk maga az eladási adatok alacsonyak, így a Nintendo a játék óta elaltatja a sorozatot Romnapok 2008-ban jelent meg.

Ennek a hiányosságnak a kitöltéséhez fejlesztő Chucklefish készítsen Wargroove amelynek más a fantázia világa Előzetes háborúk reális.

Ez a játék sikeresnek bizonyult a piacon, és sikerült kritikákat kapnia olyan kritikusoktól, mint az oldal IGN aki megadta az értékelést 8.5 ehhez a játékhoz, banda!

2. Neo Cab

Gondoltál már arra, milyen érzés online taxisnak lenni vagy sem? Mivel ez az ötlet felmerült a játékban Neo Cab Teremtés Esély Ügynökség tól től San Francisco.

Fejlesztőként a technológiai központ közelében Szilícium-völgy, Az Esély Ügynökség felveti a technológia hatásának kérdését is, különösen Mesterséges intelligencia, életünkben.

Ebben a játékban Ön játszik szerepet Lina, egy online taxisofőr, aki barátja eltűnt esetének kivizsgálásával taxis utasainak nyomainak összegyűjtésével.

Egyedülálló játékmenettel, Neo Cab nemcsak a játékkritikusoktól, hanem az olyan újságírói intézményektől is sikerült dicséretet szednie, mint A Washington Post ami értéket ad 9.0.

3. Afterparty

Általában úgy látjuk, hogy a pokol hátborzongató démonokkal és örök kínokkal teli hely. De az amerikai fejlesztő, Éjszakai Iskola Stúdió van egy kicsit más elképzelése.

Című második játékukban Utóbuli, leírják, hogy a pokolnak is órányi munkája van, bandának. Eközben ezeken az órákon kívül az ott tartózkodó démonok és emberek együtt buliztak a pártban.

A játék főszereplője, Milo és Lola Hirtelen felébred a pokolban, és azt mondják nekik, hogy ha pokolból akarnak menni, képesnek kell lenniük a vereségre Lucifer egy ivóversenyen!

Mint sejteni lehet, Utóbuli sok furcsa humorelemmel rendelkezik, amelyek miatt ez a játék megkapja a jegyeit 8.5 tól től IGN.

4. Külső vadak

Láttad a filmeket Mormota-nap ahol egy riporter csapdába esik a időhurok nem, banda?

Ez az ötlet is felmerült a játékban Külső vadak egy amerikai fejlesztőtől Mobius Digital ahol egy űrhajós szerepét játszod, aki ugyanazokat az eseményeket ismételgeti.

22 perc múlva felrobban a nap az űrhajós közelében, és meg kell találnia a módját, hogy elkerülje ezt az eseményt a következő életében.

Addig fogja ismételni ezt az esetet, amíg nem sikerül megoldást találnia erre a problémára és Külső vadak sikerült dicséretet aratnia IGN ami értéket ad 8.4.

5. Pedro barátom

Már van néhány játék, amely megpróbálja utánozni a lövöldözős jelenetet elegáns ala John Woo de talán Pedro barátom az egyik legjobb, banda.

Ezt a játékot egy fejlesztő készítette DeadToast Entertainment székhelyű Svédország és mesél egy személyről, aki varázs banánból kapott megrendelést.

Itt van kijelölve, hogy az összes ellenséget megölje előttedelegáns talán némi segítséggel gördeszka, serpenyők és egyéb eszközök.

Val vel játékmenet tele nagyon érdekes akcióval, Pedro barátom sikerült olyan kritikáktól dicsérő értékeléseket kapnia IGN ami értéket ad 8.5.

6. Elveszett vödör

Az egyik dolog, ami az ApkVenue-t hasonlóvá teszi az indie-játékokhoz, az, hogy sokan más élményeket kínálnak, mint pusztán az ellenségek megölését, és egyikük ez a játék.

Elveszett Ember az eredeti fejlesztőtől német, Mooneye Studios, egy farkassá reinkarnálódott emberi lény történetét meséli el.

A farkas arra törekszik, hogy megtalálja az újjászületésének okát, és más vadállatokat is képes irányítani.

A fejlesztő Mooneye ezen a játékon keresztül mutatta meg szeretetét a természet iránt, amely sok dicséretet kapott olyan kritikusoktól, mint pl PC Gamer ami értéket ad 9.0.

7. Cím nélküli liba játék

Azoknak, akiknek stresszre van szükségük, talán megkóstolhatjátok Cím nélküli liba játék a stúdióból Ház ház eredet Ausztrália.

Ebben a játékban egy pszichopata liba szerepét fogod betölteni, akinek az élet egyetlen célja más emberek életének megzavarása.

Egy nagyon furcsa ötlet miatt a House House eredetileg nem gondolta, hogy ez a játék sikeres lehet, de a netezők más-más dolgokat mondanak, és az itteni libafigurából még mém is lett.

Ez a játék azon kívül, hogy vicc, sok dicséretet kapott a kritikától, mint pl IGN ami értéket ad 8.0.

Ez, banda, a 2019-es 7 legjobb indie játék listája Jaka szerint! Ha unja ugyanazokat az AAA játékokat, akkor a fenti játékok is választhatók.

Ahelyett, hogy 500 ezer ++ IDR-t pazarolna a legújabb Pokemon játékra, ami valójában nem túl jó, élvezheti a fenti játékokat csak 100 000 IDR tőkével!

Játszottál már valaha a fenti játékkal? Mi a véleményed Jaka ajánlásáról? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found