5 tipp, hogy megvásárolhassák mások klánszámláit, hogy ne csaljanak meg

Meg akarja vásárolni valaki más COC számláját? Itt vannak tippek mások Clash of Clans-számláinak megvásárlásához, hogy ne csaljanak meg.

Vásároljon és adjon el Clash of Clans azonosító fiókokat napjainkban általános dolog. A Clash of Clans játékosok számának növekedésével természetesen sokan kezdik unatkozni a CoC játékában, és el akarják adni a CoC számláikat.

  • Ne telepítse a klánok összecsapását, ha nem akarja megszerezni ezt az 5 rossz dolgot
  • Vicces mémek és fotók gyűjteménye a klánok összecsapásáról

Nem csak sok ember akar eladni CoC számlákat, hanem olyan ember is, aki CoC számlákat akar vásárolni bázis A városháza szintén nem kevés. Ha közvetlenül vásárol egy Clash of Clans-fiókot, amelynek magas a Városháza, akkor ennek a személynek nem kell újrakezdenie, és nem is sok időbe telik a fejlesztése.

Ha Ön azok közé tartozik, akik valaki más Clash of Clans számláját kívánják megvásárolni. Először olvassa el a következő tippeket. Ebben a cikkben JalanTikus néhány tippet ad mások CoC-számláinak megvásárlásához.

Tippek más klánok összecsapásának azonosító fiókjának megvásárlásához

Tudnia kell, hogy valaki más Clash of Clans számláját nem olyan egyszerű megvásárolni, mint árukat vásárolni a Lazadán vagy más online értékesítési helyeken. Sok csalás fordul elő Clash of Clans-fiók vásárlásakor.

Annak érdekében, hogy ne legyen kitéve csalásnak vagy más dolognak, íme néhány tipp és trükk, amellyel megvásárolhatja valaki más CoC-fiókját, hogy a dolgok ne történjenek meg.

1. Közvetlen értekezlet

A Clash of Clans-fiók vásárlásakor kötelező az eladóval való személyes találkozás vagy a COD. Személyes találkozással a csalás lehetősége minimalizálható. Győződjön meg róla, hogy forgalmas helyen találkozik az eladóval, és olyan barátaival is együtt van, akik játszanak és megértik a Clash of Clans-t.

2. Hozzon magával laptopot

Mindig próbáljon hordozni egy laptopot, ha CoC-fiókot szeretne vásárolni. Valaki másnak a Clash of Clans-fiókjának megvásárlásához az eladó megadja a vevőnek a Clash of Clans-fiókhoz társított e-mailt és jelszót, majd a vevő megteszi Belépés és játssza el a Klánok összecsapását.

Amikor még mindig a CoC-számla eladójánál tartózkodik, és biztosan meg akarja vásárolni a CoC-számláját. Nyissa ki a hordozható számítógépet, és Belépés Az eladó e-mail címével és jelszavával keresse fel a Google-fiók webhelyét a accounts.google.com címen.

3. Adatok módosítása

Miután az eladó Belépés a accounts.google.com webhelyen végezzen módosításokat az eladó összes adatán. Fontos változtatnivalók:

  1. Jelszó
  2. Nem. telefon
  3. Kapcsolja be a kétlépcsős azonosítást
  4. Személyes adatok és adatvédelem

Az adatok megváltoztatása után folytassa a következő lépéssel.

4. Törölje az összes kapcsolatot

Ez a módszer leválasztja az összes Android-eszközt, amely csatlakozott a fiókhoz. Így csak egy Android lesz, amely a tiéd.

  • Válassza a menüt Bejelentkezés és biztonság vagy Bejelentkezés és biztonság.
  • Keresse meg a menüt Legutóbb használt eszközök / Legutóbb használt eszközök majd válassza ki Eszközök áttekintése / Eszközök áttekintése.
  • Válasszon olyan Android-eszközt, amely nem a tiéd. Akkor válassza Törlés / Törlés.

5. Távolítsa el a Clash of Clans játékot

Ha elvégezte a fenti módszereket, akkor az alábbi módszert hajtja végre.

  • Adja kölcsön az eladó mobiltelefonját.
  • Távolítsa el a Game Clash of Clans alkalmazást az eladó mobilján található.

Ezzel az eladó nem férhet hozzá az Ön számára eladott CoC-számlához. Tehát biztonságosan játszhat a CoC-n, figyelmeztetés félelme nélkül "Egy másik eszköz csatlakozik ehhez a faluhoz"és"Kliens és szerver nincs szinkronban"

Ez néhány tipp, amellyel megvásárolhatja mások Clash of Clans-számláit. Ha van más tippje, megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Töltse le a Klánok összecsapását

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found