3 módszer a legeredményesebb ig stalker 2020 ellenőrzésére

Az IG (Instagram) stalker ellenőrzése tudatja Önnel, hogy ki lépett be gyakran a fiókjába. Gyere, itt megtudhatod, hogyan lehet ellenőrizni az IG stalkert!

Ellenőrizze az IG stalkert (Instagram) meglehetősen egyszerűnek bizonyul. Valójában megteheti harmadik féltől származó alkalmazásokkal vagy azok nélkül is, tudod!

Úgy érzi, hogy valami gyakran van üldözés Instagram a tiéd? Vagy azt akarja tudni, hogy az exe még mindig látja az IG profilját vagy sem?

Ma széles körben elérhető az interneten eszközökEllenőrizze az Instagram Stalkers Free alkalmazást amely állítólag hatékonyan tárja fel a stalker identitását. Valóban művek?

Kipróbálásához ezúttal az ApkVenue megpróbál egy gyűjteményt hogyan lehet ellenőrizni orvvadász IG (Instagram) legkésőbb 2020-ban, alkalmazással és alkalmazás nélkül is. Ezt nézd meg!

Gyűjtemény a Hogyan lehet látni Orvvadász Legfrissebb Instagram 2020 + Veszélyek

Ebben a cikkben az ApkVenue nem csak elmondja hogyan kell ellenőrizni az IG 2020 stalkert csak, de szintén közvetlen veszély amikor megteszed üldözés.

Ha kíváncsi vagy és tudni akarod, hogy ki kémkedik gyakran az Instagram közösségi médiájában, azonnal nézd meg az alábbi részleteket, banda!

3 egyszerű módszer az Instagram Stalker ellenőrzésére

Instagram jelenleg népszerű közösségi média alkalmazás fotók és videók megosztására az Instagram hírcsatornán keresztül, vagy rövid tartalmak megosztására az Instagram történeteken, bandákon keresztül.

Az alkalmazás, amely most a Facebook égisze alatt áll, rendelkezik egy interaktív Instagram szűrő funkcióval is, amelyet ingyen használhat.

Fotóforrás: nixtmarketing.com (Eddig sokan még mindig kíváncsiak az Instagram stalkerjükre. Ha szükséged van rá vagy sem?)

Visszatérve a fő beszélgetésre, az Instagramnak nincs olyan hivatalos funkciója, amely lehetővé teszi, hogy megtudja, ki orvvadász Az ön IG-je, banda.

Néhány alkalmazás vagy online eszközök odakint, azt állítva, hogy rendelkeznek a látni kívánt funkciókkal orvvadász IG. Akkor hogy csinálod?

1. Hogyan kell látni Orvvadász Instagram alkalmazásokkal

Hogyan lehet megtudni orvvadász Az első IG egy olyan alkalmazás, amelyet most rengeteget találhat a Google Play Store szolgáltatásban. Az egyik az Ki nézte meg az Instagramomat.

Ellenőrizze az alkalmazást orvvadász Ez az IG nemcsak megtudhatja, hogy kik nézik meg gyakran az IG profilokat, hanem egy olyan funkcióval is rendelkezik, amely megtudja, ki nem követés te, tudod!

Annak ellenőrzésére, hogy ez az alkalmazás megfelelően működik-e, az ApkVenue kipróbálta hogyan lehet látni olyan embereket, akik az Instagramunkat követik a következő lépéseken keresztül.

1. Letöltés Ki nézte meg az Instagram alkalmazást
 • Első, Letöltés Alkalmazás Ki nézte meg az Instagramomat (InstaView) és telepítse egy Android telefonra. Az alkalmazást az alábbi linken keresztül töltheti le.
Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS
2. Belépés Instagram-fiók
 • Ha telepítette az alkalmazást, akkor csak megnyithatja és Belépés Instagram-fiókkal a Who Viewed My Instagram alkalmazásban. Ne felejtsen el engedélyt adni koppintással Engedélyezze.
3. Lépjen az Alkalmazás menübe
 • Ha Belépés Az Instagram-fiók sikeres, csak el kell mennie Menü majd válassza ki Profil Stalkers.
 • Automatikusan megtudja, hogy ki nézi meg gyakran az Instagram profilját, és csak fel kell venni, deh!

2. Hogyan lehet látni egy embert Üldözés IG alkalmazás nélkül

Az alkalmazáson való áttekintésen kívül van egy mód arra is, hogy megnézzük, ki kicsoda üldözés IG egy alkalmazás nélküli, weboldallal az interneten keringő IG követés ellenőrzésére, tudja!

Az egyik, amellyel elfoglalt a beszélgetés, az Instagram Check Stalkers - JNCK Media amelyen keresztül elérheti böngésző, mind keresztül okostelefon vagy laptop.

Te is követheted hogyan kell ezt nézni orvvadász Instagram ahogy az ApkVenue alább megmagyarázza, így már nem leszel kíváncsi, banda!

1. Látogasson el az Instagram Check Stalkers webhelyre - JNCK Media
 • Az alkalmazáson keresztül böngésző HP vagy laptop, csak meg kell látogatnia eszközökInstagram Check Stalkers - JNCK Media (//jnckmedia.com/igstalk).
 • Korábban győződjön meg arról, hogy az Instagram-fiókja jelenleg nincs-e bekapcsolvamagán álnév fel van oldva.
2. Írja be Felhasználónév Instagram-fiók
 • Szakaszban Instagram Check Stalkers, csak az oszlophoz megy Felhasználónév. Itt csak ki kell töltenie Instagram-fiókjának nevét.
 • Ezután töltse ki captcha amely azt olvassa "Nem vagyok robot" a jelig jelölje be aktív. Ha igen, akkor csak meg kell koppintania Beküldés.
3. Lásd: Eredmények Orvvadász Instagram
 • Várjon néhány pillanatot a részre Eredmény jelenítse meg annak Instagram-fiókját, aki gyakran nézi a profilját, bandáját.
 • Több szakasz lehet Felhasználónév amely üres lesz, ami jelzi az Instagram-fiókot orvvadász zárva.
 • Így megkönnyebbülhet, mert az utóbbi időben sokat nézett az Instagramra. Nagyon szórakoztató, igaz?

3. Hogyan ellenőrizhetjük a hivatalos IG Stalkert

A JNCK kivételével az IG stalker és a fenti alkalmazás ellenőrzése hivatalos funkciókkal végezhető el. Ez a legnépszerűbb közösségi média hivatalos funkcióval látja el az IG-fiók interakcióit.

Később megtudhatja, hogy hány mint, megjegyzést és mentést az Instagram hírcsatornához. Az Instagram Stories-ban végrehajtott különféle interakciókig.

Annak ellenére, hogy nem tudom biztosan a fiókot orvvadász , de nem árt, ha kipróbálja a következő lépéseket.

1. Nyissa meg az Instagram-fiókbeállításokat
 • Nyissa meg az alkalmazást Instagram és menj az oldalra Profil te, banda. Ezután érintse meg a elemet Menü> Beállítások elemre ami alul van.
2. Váltson az Instagram Professional fiókra
 • Régen volt egy funkció Instagram Business ahol össze kell kapcsolnia a fiókját a Facebook Fanpage oldallal. Ez a módszer azonban meglehetősen bonyolult, banda.
 • Most könnyen átválthat Szakmai fiók hogy megszerezzem belátás az Instagramról.
 • A trükk az, hogy megérinti az opciót Váltson a Szakmai fiók> Alkotó menüpontra nem üzleti célú személyes számlákhoz.
3. Válasszon alkotói fiók kategóriát
 • Előtte elmondják neked az erősségeidet Instagram alkotói fiók és a következő folyamat folytatásához csak koppintson Következő.
 • Ezután már csak ki kell választania az érdeklődésének és tehetségének megfelelő kategóriát, majd érintse meg a elemet Kész.
4. Sikeresen aktiválta az Instagram alkotói fiókot
 • Nos, most aktiválta az Instagram alkotói fiókját. Ellenőrizni orvvadász IG, ami be van kapcsolva post Instagram-hírcsatorna, csak koppintania kell Lásd: Insights ami alul van.
 • Itt megtudhatja a tetszéseket, megjegyzéseket, közvetlen üzenet, mentésig. Interakciós lehetőségek is vannak, például a profillátogatások ellenőrzése követői IG, elérés és benyomások.
5. Ellenőrizze Betekintés Instagram-történetek (opcionális)
 • Emellett azt is láthatja belátás az Instagram-történetekből, amelyek 24 órával sugároznak Profil> Menü> Archívum> Történetarchívum.
 • Válassza ki az Instagram-történeteket elcsór a tetejére, hogy lássa belátás ami nagyjából megegyezik az előző Instagram hírcsatornával.

Milyen veszélyekkel jár az IG Stalker ellenőrzése?

A fenti három módszer közül az ApkVenue legalább azt ajánlja, hogyan ellenőrizze orvvadász IG az alkalmazással. Különösen, ha személyes adatokat kérhet felhasználónév és Jelszó.

Ha a kulcsszó"IG stalker check" A Google Play Áruházban számos hasonló alkalmazásajánlatot láthat Ki nézte meg az Instagramomat.

Nevezzük Find Stalker alkalmazásnak, Follower Analyzer-nek, Insights for Instagram-nak, Xprofile-nak, Who Stalker-nek és így tovább, amelyek nagy valószínűséggel ugyanazzal a módszerrel rendelkeznek.

A módszer kitöltést igényel felhasználónév és Jelszótermészetesen nagy kockázatot jelent, ha a fiók felelőtlen felek tudatlan kezei közé kerül.

Például egy Instagram-fiókcsapkod ha már sok van követői és más célokra készítették. Vagy a fiókot használják adásvételi üzlet követői tehát úgy tűnik a következő nem világos a fiókjában.

Ezért maga az ApkVenue javasolja a használatát jellemzők felismerések hivatalos az Instagramról, ahol csak a Professional-fiókot aktiválja közvetlenül a beállításokból, gang.

Ez az ellenőrzés módjainak gyűjteménye orvvadász IG (Instagram), amely könnyen elvégezhető. Sajnos itt óvatosnak kell lennie az információk megosztása során felhasználónév és Jelszó Igen!

Az ApkVenue azt javasolja, hogy aktiválja az Instagram alkotói fiók opciót, ha erre kíváncsi, banda. Sok szerencsét és jó szerencsét.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Em Yopik Rifai.