3 módszer a 2021-es Telkomsel-kvóta ellenőrzésére

A Telkomsel-kvóta ellenőrzése most még könnyebb. Itt van 3 módszer a 2021-es Telkomsel simPATI legújabb kvótájának ellenőrzésére.

A Telkomsel-kvóta ellenőrzése most még könnyebb. Sőt, ebben az időben internetes kvóta egyike azoknak a dolgoknak, amelyeknek manapság a városi emberek tulajdonában kell lenniük.

Természetesen szükségük van az internetre, hogy egyszerűen kommunikáljanak vagy szórakozáshoz jussanak, például streaming filmekhez. Ezért a városi emberek természetesen mindig figyelnek az internetes kvótájukra.

Nos, azok számára, akik ebbe a csoportba tartoznak és a Telkomsel szolgáltatót használják, íme a következő hogyan ellenőrizhető a Telkomsel kvóta a legújabb és legteljesebb 2021-ben!

Hogyan ellenőrizhetjük a fennmaradó telkomsel-kvótát telefonos telefonon

Ha lusta új alkalmazásokat telepíteni, mert a belső memória elfogy, ellenőrizheti Telkomsel kvótáját tárcsázza a Hívások alkalmazáson keresztül okostelefonján.

Hogyan lehet kideríteni a fennmaradó Telkomsel-kvótát, nagyon egyszerű, kövesse az egyes lépéseket a következő teljes módszerrel.

  1. Nyissa meg a Telefon alkalmazást a HP-n.

  2. Írja be a telefonszámot *888#, nyomja meg a Hívás gombot.

  1. Válaszoljon a menüt jelző számokkal Ellenőrizze a jóváírást és a kvótát.
  1. Írja be a menüt jelző számokat Ellenőrizze a kvótát.
  1. Válassza a menüt Ellenőrizze az Internet kvótát.

Miután elvégezte az összes fenti lépést, akkor a Telkomsel szolgáltatótól kap egy SMS-t, amely teljes körű információt nyújt a fennmaradó kvóta összegéről.

Mennyire egyszerű, igaz, ellenőrizze a Telkomsel internetes kvótáját ezzel a módszerrel? Már nem kell letöltenie az alkalmazást, de még mindig ellenőrizheti a Telkomsel Halo kvótáját, és azt is tudja, hogy mikor fog véget érni az internetes csomag.

Hogyan ellenőrizhető a Telkomsel kvóta SMS-ben

Eltekintve a tárcsázástól *888#, SMS-ben is ellenőrizheti Telkomsel internetcsomag-kvótáját.

Használhatja ezt a módszert az As kvóta ellenőrzésére alternatívaként, ha az előző módszert túl bonyolultnak ítélték meg, vagy esetleg volt zavar.

Maga a Telkomsel Simpati internetes kvóta ellenőrzése nagyon egyszerű. Csak SMS-t kell küldenie a számra 3636.

Még mindig zavaros, hogyan? Ha igen, csak ellenőrizze az alábbi teljes módszert.

  1. Nyissa meg telefonján az Üzenetek alkalmazást.

  2. Hozzon létre egy új SMS-t a következővel: UL (szóköz) INFO.

  3. SMS küldése a számra 3636.

  1. Várjon válaszüzenetet a Telkomsel szolgáltatótól.

Jegyzet:


Ha van egy figyelemelterelés, akkor gépelhet is Flash (szóköz) infov2 hasonló információkhoz.

Emlékezik! Az ApkVenue emlékeztet arra, hogy mindig ellenőrizze Telkomsel hitelét és kvótáját, és rendszeresen töltse ki Telkomsel internetes csomagokkal.

Ne égj és ne halj meg, mert ez nagyon kényelmetlen lesz aktiválja újra!

Hogyan ellenőrizhető a kvóta a MyTelkomsel alkalmazáson keresztül

Van egy mobiltelefonja nagy belső memóriával, és még egyszerűbb módon szeretné ellenőrizni a Telkomsel Simpati kvótáját? Ha igen, az alkalmazás letöltésével megvalósíthatja MyTelkomsel.

Alkalmazások termelékenysége Telkomsel LETÖLTÉS

Elég vele bejelentkezés a Telkomsel szám használatával akkor te minden információ Megjelenik az ehhez társított szám, beleértve a Telkomsel internetcsomagból fennmaradó internetkvótát.

Ezenkívül azok számára, akik a használt Telkomsel csomag ellenőrzésének módját keresik, ezeket az információkat a MyTelkomsel alkalmazáson keresztül is megkaphatja.

Nos, azok számára, akik nem tudják, hogyan néz ki a MyTelkomsel alkalmazás, íme, hogyan néz ki.

A kvóta ellenőrzésén kívül megpróbálhatja ellenőrizni a Telkomsel-jóváírást is, legyen szó Simpati, Halo kártyákról vagy más Telkomsel termékekről.

Ehhez csak a fenti névleges Rúpiát kell megnéznie. Ennyi a napi Telkomsel-jóváírása.

A MyTelkomsel alkalmazáson keresztül megtudhatja Telkomsel számát is, például Simpati, AS kártya, Halo kártya stb.! A Telkomsel szám ellenőrzése ebben az alkalmazásban nagyon egyszerű, mert közvetlenül a képernyőn jelenik meg.

Nemcsak a simPATI kvóta ellenőrzésének módja, hanem a MyTelkomsel alkalmazással, bandával is vásárolhat Telkomsel internetes csomagokat.

Ha Ön Telkomsel szolgáltató felhasználó, akkor az tényleg muszáj az alkalmazás.

InformációMyTelkomsel
FejlesztőTelkomsel
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (1.148.484)
Méret12 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1
LetöltésLink

BÓNUSZ: Hogyan ellenőrizzük a telkomsel számokat

A fennmaradó internetes kvóta és a Telkomsel-hitel ellenőrzése mellett a Telkomsel-számok ellenőrzésének ismerete, különösen azok számára, akik nem jegyezték be saját számukat, szintén nagyon fontos!

Csak lépjen a Hívások telefonszámon elemre, nyomja meg a *808#, majd nyomja meg a gombot Hívás / Hívás. Később megjelenik felugró ablak amely az alábbiak szerint jeleníti meg a mobiltelefon számát.

Nos, további részletekért olvassa el az ApkVenue erről szóló cikkét a következő linken keresztül:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Sajnos, ha a fenti módszert alkalmazza, megterheljük admin árak összegű Rp55. A pazarlás helyett jobb, ha közvetlenül a Telkomsel telefonszámát ellenőrzi MyTelkomsel alkalmazás írta, banda.

A Telkomsel számok ellenőrzésének ez a módszere bármely Telkomsel szolgáltatóra vonatkozik, a Simpati és a Halo kártyák között. Tehát regisztrálhatja a legjobb Telkomsel internetes csomagot a telefonszámára, banda!

Ezek néhány hogyan ellenőrizhető a Telkomsel kvóta legújabb 2021, amelyet egyszerűen használhat simPATI kártyákon, Ace kártyákon és így tovább.

A fennmaradó internetes kvóta ismeretében nyugodtabb lehet, ha szörfözni vagy videókat streamelni szeretne.

Tehát most már tud néhány módot arra, hogy ellenőrizze a Telkomsel internetes kvótáját?

Olvassa el a cikkeket is Kvóta vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah