hogyan nézheted meg a Netflixet a Telkomsel & Indihome-on, 100% -ban működik!

Szeretné tudni, hogyan lehet gond nélkül nézni a Netflixet a Telkomsel és az IndiHome szolgáltatáson? ApkVenue megosztási tippek a Netflix IndiHome és a Telkomsel nézéséről, amelyek nem bonyolultak.

A Telkomsel valóban jó internet- és jelminőséggel rendelkezik. Stabil sebessége valóban kiváló filmek streamingjéhez vagy játékhoz.

Sajnos egyik vagy másik okból nem férhet hozzá a Netflixhez ezen az operátorral.

Ne aggódj, mert van hogyan lehet zökkenőmentesen hozzáférni a Netflixhez a Telkomsel és az Indihome internet használatával amelyet az ApkVenue megosztani fog ebben a cikkben!

A Netflix megtekintése Androidon

Netflix mindig kedvence nézni különféle érdekes filmeket. A horrorfilmektől kezdve a gyerekeknek szánt animációs filmekig.

Sajnos a Telkomsel Netflix két különböző vállalatnak tűnik. Letöltheti az alkalmazást, de nem férhet hozzá a Netflix szerverekhez.

Amikor megnyitja a Netflix alkalmazást, jelentkezzen be Betöltés továbbra is forog a képernyő közepén. Ez minden bizonnyal bosszantó, különösen, ha kifejezetten filmnézésre korlátlan internetcsomagot iratkoztál fel.

Nemcsak a Telkomsel, hanem az IndiHome is blokkolja a Netflix elérését, és a hűséges IndiHome-felhasználók nehezen férnek hozzá a Netflixhez otthonaikból.

1. Hogyan lehet a Telkomsel Netflixet nézni Androidon keresztül

A Netflix eléréséhez egy Android okostelefonon keresztül, amely Telkomsel mobilszolgáltatót használ, vagy csatlakozik az IndiHome Wi-Fi hálózathoz, DNS-kezelő alkalmazást kell használnia.

Az Android korábbi verzióiban a DNS-beállításokat bármilyen alkalmazás használata nélkül meg lehetett tenni, de most egy speciális alkalmazásra van szükség a DNS kezeléséhez.

Szerencsére egy DNS-generátor alkalmazás hívott Intra amelyet az ApkVenue ezúttal megosztott, azt ingyen letöltheti, így ez a módszer vitathatatlanul az a módja, hogy ingyenesen megnyithassa a Netflix alkalmazást Android-on.

Az Intra maga egy DNS-alkalmazás, amely majdnem ugyanolyan funkcionalitással rendelkezik, mint a Netflix VPN-je. Tehát ahelyett, hogy kíváncsiak lennénk, nézzük csak meg az alábbi lépéseket a Netflix Telkomsel megnyitásához.

1. lépés - Töltse le az Intra alkalmazást

 • Először először töltse le az Intra alkalmazást az okostelefonjára. Ha még nem rendelkezik alkalmazással, letöltheti közvetlenül az alábbi linken keresztül:
Apps Networking LETÖLTÉS

2. lépés - Aktiválja az Intra szolgáltatást

 • Ezután megnyitja az alkalmazást, és egyébként aktiválja az Intra alkalmazást megérintve a Be / Ki csúszka ikont.

 • Ha aktív, az alkalmazás témája automatikusan kékre változik.

Fotóforrás: JalanTikus (Az Intra alkalmazással könnyedén megnyithatja a Netflix alkalmazást Androidon).

3. lépés - Tartsa nyitva az alkalmazást a háttérben

 • Amikor be van kapcsolva, győződjön meg róla, hogy nem zárja be ezt az alkalmazást, mert a funkciója leáll, ha bezárja.

4. lépés - Outsmart, ha még mindig nem csatlakozzon

 • Ha követte az előző lépéseket, és még mindig nem csatlakozik, akkor az Intra alkalmazásban kattintson a burger ikonra majd válassza a menüt 'Beállítások'.

5. lépés - Válasszon ki egy szervert

 • Ezt követően kiválasztja a menüt 'Válassza ki a DNS-t a HTTPS szerveren keresztül'.

 • Itt maradsz válasszon szervert ami ha kivitelezhető és sikeres. Ha ez nem sikerül, megpróbálhat másik kiszolgálót választani, vagy akár egyenként is megpróbálkozhat.

Kész! Most megnézheti a Netflix-et egy Telkomsel internetes csomag használatával, vagy az IndiHome hálózaton keresztül Android-telefonján!

2. Hogyan lehet a Netflix IndiHome-ot nézni Androidon

A fenti módszer nem működik, ha eszköze csatlakozik az IndiHome hálózathoz? Vagy szeretné tudni, hogyan lehet megnyitni a Netflix Indihome-ot VPN nélkül?

Ne aggódjon, az ApkVenue továbbra is meg tudja próbálni a Netflix IndiHome Androidot!

1. lépés - Töltse le a Power Tunnel APK alkalmazást

 • Először le kell töltenie az alkalmazást Erőalagút első. Ezzel az alkalmazással bármit feloldhat, beleértve a Netflix-et is.

 • Ha még nem rendelkezik alkalmazással, az alábbi linken keresztül töltheti le:

Apps Networking LETÖLTÉS

2. lépés - Csatlakoztassa a hálózatot a VPN-hez

 • Ezután bármelyik VPN-alkalmazást megnyithatja eszközén, majd csatlakozhat a hálózathoz.

 • Az ApkVenue alatt megkapja a legjobb VPN-alkalmazások linkjeit, amelyeket használhat!

LETÖLTÉS AnchorFree GmbH Apps Networking Apps Networking Innovatív összeköttetés LETÖLTÉS ExpressVPN hálózati alkalmazások LETÖLTÉS

3. lépés - Nyissa meg a Power Tunnel alkalmazást

 • Amikor készüléke VPN-hálózathoz csatlakozik, megnyithatja a telepített Power Tunnel alkalmazást.

 • nyomja meg a gombot Rajt amely a főképernyőn van. Így megnézheti a Netflix-et annak ellenére, hogy az Indihome hálózatot használja!

Fotóforrás: JalanTikus (Meg akarja nyitni a Netflix IndiHome Android alkalmazást, de nem tud? Megpróbálhatja a Power Tunnel alkalmazás segítségével elérni).

Nagyon egyszerű kitérő Netflix IndiHome 2020 az Intra alkalmazás segítségével?

Nos, ha hozzáférni szeretne a Netflix IndiHome intelligens TV-hez, akkor az Android tükrözés módszerét használhatja intelligens TV-hez, bandához.

A Netflix megtekintése iPhone-on

Csakúgy, mint az Android, itt is meg kell adnia a DNS-t, ha iPhone-t használ. Sajnos az iPhone-ban nincs a HP DNS-beállításai.

Tehát le kell töltenie egy további alkalmazást az internetes DNS kezeléséhez. Kiválaszthatja a megbízható DNS-alkalmazást, az ApkVenue használja DNS-köpeny.

A Cloak DNS alkalmazást ingyen letöltheti az App Store-ból.

Az alkalmazás használata meglehetősen egyszerű, kövesse az alábbi lépéseket a DNS-leple használatához a mobiltelefonján:

1. lépés - Nyissa meg a DNS-köpenyt, majd válassza ki a DNS-típust

 • Jaka az első oszlopban a DNS-t használja, kattintson a szerkesztés gombra a képernyő jobb felső sarkában.

Fotóforrás: JalanTikus (Ez az egyik lépés a Netflix megtekintésére a Telkomsel iPhone internet használatával DNS-palásttal).

2. lépés - Állítsa be a DNS-beállításokat

 • Ban ben alapértelmezett, A DNS már be van állítva az alkalmazásból, ezért csak ki kell választania az Ok lehetőséget. Azonban csak ellenőrizze, hogy a beállítások megegyeznek-e az alábbi képpel.

3. lépés - Nyissa meg újra a Netflix alkalmazást

 • Ne felejtse el először bezárni a Netflixet, ha a DNS beállítása előtt megnyitotta.

Ha másik Netflix VPN alternatívára van szüksége az iPhone-hoz, akkor nézze meg az alábbi cikket!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Netflix megtekintése PC-n

Azok számára, akik PC-n keresztül férnek hozzá a Netflixhez, az ApkVenue meg fogja osztani a módját is hogyan lehet egyszerűen és stabilan nézni a Netflixet az IndiHome-on.

Az IndiHome hálózat nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a Netflix szolgáltatáshoz, de ezt több módszerrel is be lehet hatolni. Bármi?

1. Hogyan lehet a Netflix IndiHome-ot nézni VPN használatával

Először is használhat egy VPN alkalmazást, amely rengeteg választási lehetőséggel rendelkezik. Az alábbiakban az ApkVenue számos alternatív lehetőséget adott Önnek a használatához!

Töltse le a Pango víruskereső és biztonsági alkalmazásokat Apps Utilities ExpressVPN LETÖLTÉS NordVPN Apps Hálózati alkalmazások LETÖLTÉS

A telepítés után csatlakoztassa laptopját a VPN szoftver által biztosított kiszolgáló hálózathoz. Ezután bármennyire elérheti a Netflixet.

Nagyon könnyű, helyes kitérő Netflix IndiHome 2020 PC-n VPN-alkalmazás segítségével?

2. Hogyan lehet a Netflix Indihome-ot nézni a GoodbyeDPI használatával

Ha az előző módszer nem sikerül, az ApkVenue egy másik alternatív módot fog megmondani Viszlát DPI.

További részletekért lásd az alábbi teljes lépéseket!

1. lépés - Töltse le a GoodbyeDPI fájlt

 • Először le kell töltenie a RAR fájlt a GoodbyeDPI-ről. Az alábbi linken keresztül ingyen beszerezheti!
Apps Networking LETÖLTÉS
 • A letöltés befejezése után kinyerheti a RAR fájlt.

2. lépés - Futtassa a 2_all_dnsredir.cmd fájlt

 • Fájlok keresése 2_all_dnsredir.cmd és futni vele Futtatás rendszergazdaként.

 • Ha a program futtatása után még mindig nem tud hozzáférni a Netflixhez, próbálkozzon ezzel 3_all_dnsredir_hardcore.cmd.

Fotóforrás: JalanTikus (A Netflix IndiHome PC-n való megtekintéséhez a két fájl közül választhat).

3. lépés - élvezd!

Próbálkozzon a Netflix megnyitásával a laptop böngészőjén. Élvezheti a Netflix-et annak ellenére, hogy az IndiHome internetet használja!

Valójában van egy másik módja a Netflix IndiHome elérésének a számítógépen a Simple DNSCrypt használatával. Csak amikor Jaka megpróbálta, ez a módszer már nem működött, banda.

Ez a néhány mód a Netflix megtekintésére a Telkomsel internet használatával, valamint a Netflix IndiHome nézése a Jaka PC-s verzióján keresztül.

A Netflix egyre inkább agresszívan javítja biztonságát, ami miatt a manuális módszerek, valamint néhány ingyenes VPN-alkalmazás a Netflix számára nem képes behatolni a hálózatba.

Az ApkVenue megosztása így nézheti meg a legfrissebb Netflix Telkomselt és IndiHome-ot, amelyet előzőleg ellenőriztem, így garantáltan továbbra is működik, bandázik.

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.