Az Android Pie 7 előnye, amelyet nem sokan ismernek

Annak ellenére, hogy csaknem egy éve jelent meg, az Android Pie olyan előnyökkel rendelkezik, amelyekről nem sokan tudnak. Bármi, banda?

Android Pie az operációs rendszer utolsó frissítése, amelyet a Google adott ki 2018 augusztusában Android okostelefonokra.

Annak ellenére, hogy csaknem egy év telt el a megjelenése óta, valójában még mindig sok olyan ember van, aki nem ismeri a kódos operációs rendszerek előnyeit és hátrányait Android v9.0 P ez.

Várakozás közben a következő alias Android operációs rendszer frissítésére Android Q, ismerkedjünk meg többet az Android 9 Pie előnyeivel és hátrányaival.

Az Android Pie előnyei, amelyekről nem sokan tudnak

A mai technológia egyre kifinomultabb, bandás. Mesterséges intelligencia (AI) egyre közelebb kerül mindennapjainkhoz.

Nem kivétel ez az Android Pie operációs rendszer. Az AI felhasználásával ez az operációs rendszer kifinomult és futurisztikus szolgáltatásokat kínál felhasználóinak.

Sok elgondolkodás helyett itt vannak az Android Pie előnyei, amelyekről nem sokan tudnak.

1. Színesebb felhasználói felület

Az Android Pie első előnye a látvány szempontjából. Felület megjelenik az Android Pie színesebb és kellemesebb a szemnek, banda.

A főmenü ikonjai ívelt élekkel rendelkeznek, így szép benyomásuk van sima és ügyes. Ezenkívül az ikon színe élénkebbé válik, és valóban kontrasztos.

A színen és a megjelenésen kívül a megjelenített mozdulatok és animációk is finomodnak, így elrontják a szemet, amelyek gyakran órákig bámulják a képernyőt.

2. Adaptív akkumulátor

Ha nagyon szeretsz játékokat játszani a mobiltelefonodon, akkor ennek az Android Pie-nek az előnyei elrontanak téged, banda. Adaptív akkumulátor olyan funkció, amely állítólag akár 30% -kal kíméli az akkumulátort.

Az adaptív akkumulátor funkció a mesterséges intelligenciát (AI) használja a felhasználói használati minták nyomon követésére, ideértve azt is, amikor éppen ideje használni őket.

A gyakran használt alkalmazások erőforrás- és akkumulátor-prioritást kapnak a futtatásra háttér.

Eközben az általad ritkán használt alkalmazások ennek ellenkezőjét kapják. Ezzel a funkcióval a mobiltelefon hatékonyabb és optimalizáltabb lesz.

3. Gesztus alapú navigációs rendszer

A mai Android okostelefonok már az átlagot használják teljes képernyős megjelenítés. A teljes képernyők kis rovátkákkal vagy egyáltalán nem rovatok hype valóban 2019-ben.

Hogy még hűvösebb legyen, az alábbi navigációs gombot a Google is módosította, hogy el lehessen rejteni a láthatóság elől.

Tovább Android 8.0 Oreo, az alján található három navigációs gombot használja. Nos, az Android Pie használatakor az összes navigációs gombot lecseréli új modellekre.

Az Android Pie navigációs rendszer egyszerűbbé válik olyan mozdulatokkal, amelyeket például jobbra, balra vagy felfelé csúsztatva végeznek, mindegyiknek megvan a maga funkciója.

4. Digitális jólét

Nos, ez az Android Pie funkció tökéletes azok számára, akik órákig szeretnek mobiltelefonozni. Digitális jólét hasznos az okostelefon használati idejének csökkentésére.

Azon kívül, hogy nem lesz függő, az Android Pie Digitális jóllét funkciója révén érezhető egy másik előny, hogy egészségesebbé teheti az okostelefon használatának korlátozását. banda.

Időzítő alkalmazás korlátozni fogja az alkalmazás futási idejét. Aztán van Lazít amely automatikusan aktiválódik Éjjeli lámpa és változtassa meg a képernyő színét szürkeárnyalatos tehát nem játszik a mobiltelefonján és alszik.

Sajnos az Android Pie előnyeit ebben csak a Google Pixel okostelefon-felhasználók érezhetik. Valójában ez a funkció nagyon fontos a kütyüfüggőség elhárításához.

5. A Notch támogatása

Annak ellenére, hogy az okostelefon-gyártók jelenleg a Pop Up Camera-t használják termékeikben, még mindig nagyon sok olyan Android okostelefon található, amelyeknek a tetején egy bevágás található.

Ennek megvalósításához az Android Pie szolgáltatásokat kínál bevágásos szimuláció fejlesztőknek. Ez azért van, hogy a fejlesztők csattanással láthassák az alkalmazás megjelenését a mobiltelefonon.

Az egyetlen Android Pie előnyei valóban jövedelmezőbbek a fejlesztők számára, mint a felhasználók számára. Ki tudja, érdekli saját okostelefonod, bandád létrehozása.

Ha ki akarja próbálni a módszert, akkor aktiválnia kell Fejlesztői mód, majd aktiválja az opciót Szimuláljon egy képet kivágással ban,-ben Rajz.

6. Fokozott biztonság és adatvédelem a lezárási szolgáltatás révén

Tudta, hogy a modern biztonsági funkciók, mint például arc feloldása, ujjlenyomat, & hang feloldása tényleg könnyű megtörni?

Előfordulhat, hogy amikor alszol, valaki más eszméletlen ujjaddal vagy arcoddal oldja fel az okostelefon zárolását.

Nos, jellemzők Lezárás Ez az Android Pie előnye, amellyel beállíthatja, hogy mobiltelefonját csak PIN / jelszó oldja fel.

Aktiválásának módja az opciók megnyitása Biztonság és helymeghatározás a menün Beállítások, azután Lock Screen Preferences, és aktiválja Lezárás megjelenítése.

7. Sötét mód / Sötét mód

Ha unja az Android kezelőfelületét, amelynek fehér alapszíne van, akkor egy funkcióval feketére cserélheti Sötét mód amely az Android Pie-n van.

A sötét mód bizonyos körülmények között kényelmesebbé teszi a megtekintést is. A Dark Mode funkció további előnye, hogy az akkumulátor hatékonyabb, feltéve, hogy mobiltelefonja Amoled panellel ellátott képernyőt használ.

Az Android Pie hiánya

Annak ellenére, hogy számos előnye van, az Android Pie-nek valójában vannak hátrányai. Melyek az Android Pie hátrányai?

1. Bonyolult beállítások gomb

Sok ember nem igazán szereti az Android Pie tervezési koncepcióját. Az egyik fogalom, ami nem tetszik, a beállítások gomb bekapcsolása Értesítési árnyék.

Helyzete az alsó részen van, így nem lehet csak leengedni az Értesítési árnyékot a beállítások megadásához.

A beállítások megadásához csúsztassa lefelé az ujját a belépéshez Gyors beállítás, majd kattintson a beállítások ikonra.

2. Nem gyors navigáció a gesztusokkal

A gesztusokkal történő navigációt az Android Pie-nél nem tartják megfelelőnek, de valójában megnehezíti az okostelefon-navigációt.

Habár a gyorsabb navigációhoz tervezték, valójában a gesztusokon / csúsztatáson alapuló navigáció valójában lassabb, mint a gombok használata.

Persze, kicsit olyan, mint az iPhone. Az Android Pie gesztusalapú vezérlése azonban korántsem tökéletes, és általában akadályozza a felhasználókat.

Bónusz - Az Android telefonok listája Az Android 9 Pie frissítés megszerzése

Az alábbiakban felsoroljuk azoknak a márkáknak az androidos mobiltelefonjait, amelyek az Android v9.0 P frissítést (más néven Android Pie) kapják.

MárkaSmartphone típus
SamsungGalaxy S10 / S10e / S10 Plus, Galaxy S9 / S9 Plus, Galaxy Note 9, Galaxy Note 8, Galaxy A80, Galaxy A70 stb.
SonyXperia 1, Xperia 10/10 Plus, Xperia XZ3, Xperia XZ2 / XZ2 Premium / XZ2 Compact, Xperia XZ Premium / XZ1 / XZ1 Compact
vivoV15 / V15 Pro, X27 / X27 Pro, S1, X21 / X21UD, Nex S / Nex A stb.
XiaomiBlack Shark 2, Mi 9 / Mi 9 Explorer / Mi 9 SE, Mi 8 Lite, Mi A2 / Mi A2 Lite, 7. megjegyzés / 7. megjegyzés Pro, Pocophone F1 stb.
OppoF11 Pro, Oppo R15, Reno stb.
HuaweiP30, P30 Pro, P30 Lite, P20, P20 Pro, P20 Lite, Mate 10, Mate 10 Pro stb.
AsusZenfone 5Z, ZenFone Max Pro M1, ZenFone 5, Zenfone Max Pro M2 stb.
BecsületPlay, 10, 8X, 8X Max, 9, 9N stb.
MotorolaOne, One Power, Z3, Z3 Play, Z2 Force Edition, X6, G6 stb.

Így Jaka cikke az Android Pie előnyeiről és hátrányairól, amelyekről nem sokan tudnak. Remélhetőleg Jaka cikke segíthet és szórakoztathat, banda.

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found