hogyan lehet megváltoztatni az instagram betűtípust a bio, a felirat és a történet ig

Az Instagram betűtípusának megváltoztatása valójában nagyon egyszerű, tudod! Különféle esztétikai betűtípusokat választhat a bio, a feliratok és az IG történetekhez!

Az Instagram betűtípusának megváltoztatása még mindig ritkán ismert. Valójában sok egyedi és érdekes IG betűtípus létezik, amelyeket tudsz használni!

A közelmúlt után bekövetkezett az Instagram esztétikai szűrő trendje bumm, most az Instagram-felhasználókat ismét sokkolja az olyan egyedi betűtípusok trendje, mint pl bátor vagy dőlt.

Valójában ezt az írási stílust több művész és híresség is gyakran alkalmazza, így sokan kíváncsiak az elkészítésére.

Valójában egy feliratot, életrajzot és történetet készíteni az Instagram-on ilyen stílusban nagyon egyszerűen és gyorsan.

Nos, azok számára, akik kíváncsiak, ebben a cikkben az ApkVenue elmondja hogyan lehet megváltoztatni az IG betűtípust bio, felirat, történet. Nézd meg!

Hogyan lehet megváltoztatni az Instagram betűtípusokat

A fotófeliratok vonzóbbá és vonzóbbá tétele érdekében esztétika, kövesse csak az Instagram betűtípusának félkövér vagy dőlt betűvel történő módosítását az IG-n.

Az esztétikai írás az IG-n kétféle módon történhet, nevezetesen egy harmadik féltől származó alkalmazás segítségével vagy alkalmazás nélkül.

Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, jobb, ha csak követi az összes oktatóanyagot, amelyet az ApkVenue alább ismertet. Garantáljuk, hogy az IG még jobb lesz!

A betűtípusok módosítása az Instagram-on az alkalmazásokkal

Először az ApkVenue magyarázza el először hogyan kell dőlt betűt készíteni az Instagram feliratban az alkalmazás segítségével.

A dőlt betű mellett vannak más stílusok is, mint pl bátor amelyet a bioban vagy az Instastory-ban, bandádban is felhasználhatsz.

A teljes módszer megismeréséhez azonnal kövesse az alábbi ApkVenue lépéseket.

1. Töltse le az alkalmazást szöveggenerátor

  • Először először töltse le az alkalmazást szöveggenerátor a HP-n. Ezúttal az ApkVenue fogja használni az alkalmazást szöveggenerátor nevezett Fontify. Az alábbiakban letöltheti.
Apps Utilities LETÖLTÉS
  • A letöltés befejezése után nyissa meg az alkalmazást.

2. Írja be a módosítani kívánt szót stílusövé

  • A következő lépésben írja be azokat a szavakat, amelyekhez módosítani szeretné a betűstílus típusát.

  • Akkor az eredmények azonnal megjelennek az alján, bandában. Ezen a ponton válassza stílus betűtípusok amelyet használni akar.

3. Szöveg másolása vagy másolása

  • Ha a használt betűtípus típusát választotta, akkor a következőt válasszon betűtípust és nyomja meg a gombot Másolat.

4. Nyissa meg az Instagram alkalmazást

  • A következő lépésben nyissa meg az Instagram alkalmazást, és töltsön fel egy érdekes Instagram-hírcsatornát.

  • A feliratírás szakaszában beilleszti vagy beilleszti a korábban másolt szöveget. Ehhez érintse meg és tartsa lenyomva az opciókat Paszta.

  • Ha igen, akkor válassza a gombot Ossza meg hogy megossza a bejegyzést. Kész!

Nem csak a betűtípus bátor vagy dőlt, de vannak más hűvös betűtípusok is, amelyeket használhat.

Ezen felül azok számára, akik szintén keresik az Instagram Story vagy a bio betűtípusának megváltoztatásának módját, kövesse a fenti lépéseket.

A módszer szintén egyszerű, miután átmásolta a menő IG bejegyzéseket az alkalmazásból szöveggenerátor korábban azonnal beillesztheti a bio- vagy IG-történetébe.

Természetesen ezzel a módszerrel szépítheti Instagram-életrajzát, és feliratokat készíthet az Instagram-történetekhez.

A betűtípusok módosítása az Instagram-on alkalmazás nélkül

Ha korábban Jaka elmagyarázta, hogyan lehet félkövér, dőlt és más betűstílusokat készíteni az Instagram feliratokhoz az alkalmazás használatával, akkor ezúttal nem kell alkalmazásokat telepítenie.

Mert hogyan lehet alkalmazás nélkül megváltoztatni az Instagram betűtípust, követheti az alábbi ApkVenue lépéseit, banda.

1. Látogassa meg a webhelyet szöveggenerátor

  • Először először meglátogatja az egyik webhelyet szöveggenerátor aki tetszés szerint megváltoztathatja az IG betűtípusát.

  • Itt Jaka azt javasolja, hogy látogassa meg az oldalt Instagram betűtípusok az URL-ben //igfonts.io/.

2. Írja be a módosítani kívánt szót

  • Ezt követően felírja a változtatni kívánt szavakat stílus a betűtípus félkövér, dőlt vagy más módon jelenik meg a megadott oszlopban.

  • Ha igen, akkor az eredmények azonnal megjelennek az alján, bandában. Ebben a szakaszban kereshet stílus egyedi betűtípusok.

  • A félkövér, dőlt, folyamatos és az Instagram középvonalú írásától kezdve itt találja. Teljes, igaz?

3. Másolja és másolja a kívánt betűtípust

  • Továbbá, másolja a kívánt írásbetűt érintse meg és tartsa lenyomva az írás részt, majd válassza a gombot Másolat.

4. Nyissa meg az Instagram alkalmazást

  • Ezután nyissa meg az Instagram alkalmazást, és hozzon létre egy bejegyzést takarmány a legutolsó.

  • A feliratírás szakaszában illessze be vagy paszta az írás érintéssel és nyomva tartással történt, amíg a gomb meg nem jelenik Paszta. Még klasszabb lesz, ha angol feliratokat használ!

  • Ezt követően válassza ki a gombot Ossza meg hogy megosszam a bejegyzést takarmány. Kész, deh.

Könnyű, igaz, hogyan lehet esztétikus írást készíteni az Instagramon az alkalmazás nélkül? A feliratok mellett ezeket a lépéseket követheti annak érdekében is, hogy alkalmazás nélkül hogyan változtathatja meg a betűtípust az Instagram életrajzában.

Nem csak azok, akik kíváncsiok az Instagram Story iPhone betűtípusának megváltoztatására, kipróbálhatják ezt az oktatóanyagot is. A különbség az, hogy csak ragaszkodnia kell ahhoz a IG szöveghez, amelyet a Történetben szeretne.

Az IG dőlt betű mellett még sok más típusú betűtípus létezik, amelyeket átmásolhat és beilleszthet a bio, a felirat és az IG történetbe, a bandába.

Készítsen esztétikai írás félkövér, aláhúzott, kurzív vagy olvashatatlan írásban is! Próbálkozzunk!

Bónusz: A legjobb Android Fonts App 2020

Ha korábban Jaka elmagyarázta, hogyan kell dőlt beteget írni az IG-n az alkalmazás segítségével Fontify, most az ApkVenue más alternatív alkalmazásokat is megoszt.

A közösségi médiában való közzétételen kívül betűtípusalkalmazások Használhatja ezt az okostelefon betűtípusának megváltoztatására is.

Kíváncsi arra, hogy mik a legjobb Android betűtípusalkalmazások 2020-ra? Gyere, nézd meg az alábbi cikk véleményeit, banda!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ez volt a módja annak, hogy megváltoztassa az Instagram betűtípust, amellyel esztétikusan írhatja a feliratot, a bio és az Instagram történetet.

Kombinálhatja számos más típusú betűtípussal is, hogy a bejegyzéseid vonzóbbak és eltérjenek a többitől.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found