hogyan készíthet hosszú képernyőképeket PC-n vagy laptopon további alkalmazások nélkül

A könyvjelzők mellett a képernyőképek egyszerű módja a weboldalak mentésének. Így készíthet hosszú képernyőképet a számítógépen további alkalmazások és kiegészítők nélkül. Természetesen hasznos azok számára, akik nem akarnak további alkalmazások telepítésével bajlódni!

Információ olyan fiatalokat találhat, ahol a technológia nagyon gyorsan fejlődött, mint az utóbbi időben. Az interneten keresztül kereshet korabeli főzési oktatóanyagokat, androidos okostelefon-tippeket vagy szórakoztató tartalmat srácok.

A könyvjelzőkhöz képest a képernyőképeket könnyebb offline módon megtekinteni. Ezúttal könnyen képernyőképek sokáig a számítógépen alkalmazás nélkül vagy kiegészítők további tabletták.

  • Hogyan készíthet képernyőképeket Android-on, mint a professzionális fotók
  • Hogyan készítsünk képernyőképeket Androidon gombok megnyomása nélkül!
  • Gyűjtemény a képernyőkép készítéséről a legújabb laptopon / PC-n 2021 | Teljesítsd az összes operációs rendszert

Hosszú képernyőképek készítése a Mozilla Firefox Quantum (PC és laptop) alkalmazásban

Hosszú képernyőkép készítése a számítógépen ezúttal az ApkVenue a legújabb böngészőt használja, mégpedig a Mozilla Firefox Quantumot. Használatához ellenőrizze, hogy Firefox 57-es verziót használ-e.

Igen, azt mondta, hogy ez a böngészőalkalmazás gyorsabb és 30% -kal könnyebb, mint a Google Chrome srácok. Kíváncsibb vagy?

1. lépés

Az első alkalom, ha már van böngészője Mozilla Firefox Quantum Győződjön meg arról, hogy Firefox 57-es. De ha nem, letöltheti az alábbi linkről srácok.

A Mozilla Organization Browser Apps LETÖLTÉS

2. lépés

Ezután nyissa meg azt a weboldalt, amelyet fel szeretne nyitni a Firefox Quantumba. Ezúttal az ApkVenue nyílik meg Jalantikus.com kérem. Hehehe ...

3. lépés

Kezdeni képernyőképekCsak meg kell nyomnia a hárompontos ikont a címsávon. Akkor megjelenik ledob menüt, és csak válassza ki a menüt Készítsen képernyőképet.

4. lépés

Kapsz lehetőségeket Teljes oldal mentése mert képernyőképek egyoldalas weboldal és Mentés látható mert képernyőképek a képernyőn megjelenő oldal. Egyedülállóan te is képernyőképek a weboldal egy adott részét a kurzor egyszerű mozgatásával.

- 5. lépés

nyomja meg Teljes oldal mentése mert képernyőképek hossza a Firefox Quantumban. Másodperceken belül megkapja az eredményeket képernyőképek. Nyomja meg a letöltés ikont az eredmény mentéséhez képernyőképek a számítógépeden.

6. lépés

A többit mentheti is a Mozilla felhő egy gombnyomásra Mentés. Pillanatkép 14 nap múlva eltűnik srácok.

Nos, megvan képernyőképek hosszú ideig egy számítógépen, további alkalmazások nélkül a Mozilla Firefox Quantum böngészőn keresztül. Tényleg könnyű, igaz? Nem kell többet bajlódnia, pillanatok alatt elkészítheti! sok szerencsét srácok.

Olvassa el a cikkeket is Bemutató vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found